- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Swingers Dream
(voorheen: Le Baron A7)
4.0
Adres: Winschoterweg 30
Plaats: 9609 PD Waterhuizen
Provincie: Groningen, Nederland
Telefoon: 050-4041456
Website: http://www.swingersdream.nl

Parenclub Swingers Dream is gelegen in de kop van Groningen. Een warme sfeervolle no-nonsens club voor doeners waar iedereen gelijk is. Ons motto: alles mag en niets moet. Toegankelijk voor stellen en voor alleengaande dames en heren . Dit en de gemoedelijke sfeer dragen bij tot een ambiance waarin je je al snel op je gemak voelt. 
 
Erotisch uitgaan voor swingers, stellen, alleengaande dames en heren. Laat je fantasieen uitkomen onder het motto alles mag en niets moet. 

Lees alles over Swingers Dream
(voorheen: Le Baron A7)
>>


Voeg hier je eigen ervaringen met Swingers Dream
(voorheen: Le Baron A7) toe

  wij hebben het er altijd wel gezellig daar er zijn altijd wel mensen waar wij het leuk mee hebben ,maar het kan altijd beter om het nog een leukere tent van te maken ,moet mischien allemaal wat opgefrist worden hier en daar ander kleurtje, voor personeel  
leuke bedrijfskleding


barman
09-08-2014 / 17:53

  Leuke club, met kamertjes die op slot komen dus je kan zelf bepalen met wie en/of hoeveel je samen een kamertje bezoekt. 
Juist de vrijheid dat hier ook ook gefotografeerd en gefilmd wordt maakt het voor ons extra spannend! En geile spanning vinden wij heerlijk ;-). 
Wel jammer dat er gerookt wordt!


Jo en Jo (Funduo)
25-04-2014 / 23:28
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 6

  J&S, 
Klopt het is al lange tijd geen parenclub meer . 
Er word meer focus gelegd op de dansvloer dan op de rest van de club. 
Ook hangen er nu overal camera's 
Wij denken dat er binnen wel een stuk of tien tot 15 camera's hangen. 
En dan buiten nog ook op de binnenplaats 
Wij komen dus nu ook niet meer in club"Utopia". 
Wij willen niet opgenomen worden dan hadden we ons wel opgegeven voor Utopia of hadden ons aan gemeld bij Kim Holland ofzo. 
DUS MENSEN WEES GEWAARSCHUWD HIER BEN JE NIET ANONIEM  


stel Friesland
26-03-2014 / 07:45
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 1

  Voor het eerst naar de Swingersdream geweest afgelopen zaterdag! We dachten dat het een parenclub was maar helaas, het was een discotheek.. De mannen waren fully dressed, sommige vrouwen hadden nog wel hun best gedaan maar dan hield het ook op! Een rondje door de tent leverde ook niks op, vies, weinig handdoeken en soms vieze handdoeken. Bedden zagen er niet bepaald uitnodigend uit.. En dat er een rookgedeelte is slaat nergens op, er werd volop gepaft overal!! De eerste mevrouw achter de bar was wel aardig, de rest deed gewoon 'zijn of haar' werk, een lachje kon er niet af. Hé, ik kom hier geld brengen hoor, wil wel een lach zien!! Geneukt werd er dus niet, niet door ons, niet door iemand anders!! Jammer!


J en S
29-01-2014 / 15:49
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 1

  Is op meerdere plaatsen dat je die aan de bar moet halen.Vragen is wat anders.Heel veel mensen nemen heel veel condooms mee naar huis.Eéntje is niet erg maar op sommige plaatsen werd het te gek.


Sandra
25-01-2014 / 14:00

  Wij zijn 4 jan ook voor het eerst geweest. 
Iedereen moet het zelf weten maar zonde van de tijd en geld. 
de kasten van de handoeken waren leeg en nergens geen condooms. 
Hoorden we dat we dat aan de bar moeten vragen. 
Sorry hoor we willen wel een beetje privacy. 
Sta je aan de bar graag een pils,cola en een condoom. 
Schijnt daar normaal te zijn. 


Els & Peter
25-01-2014 / 11:49
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 1
Restaurant 1

  Wij zijn zat 4 jan geweest voor het eerst geweest. Moet zeggen niets aan te merken. Het is niet de aller luxste club in nederland maar goed verzorgd, goede prijzen maar buitenal heel erg gezellig. 
Leuke muziek ontspannen sfeer en leuke stellen. Dat komt toch op de eerste plaats als je uitgaat. Wij komen snel een keer weer.


marga
07-01-2014 / 00:54
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  @ Swingers 
 
 
Ik weet niet of die reactie op mijn bericht bedoelt is maar ik heb nog nooit in een club gewerkt. 
Ik ben de kleine die in de beveiliging techniek zit. 
En dan niet de security man maar ik doe in alarm install en camere beveiliging al meer dan 20 jaar. 
 
Over Lelystad kan ik niet mee praten ben ik nog nooit geweest is me net even te duur en te dicht bij. 
 
gr Kabouter


kabouter
30-12-2013 / 11:49

  Eigenaar van deze club zal eens bij zich zelf te rade moeten gaan wie dit soort negatieve stukken schrijft... 
Het lijkt mij duidelijk dat dit uit een hoek komt van ex personeel die hier ook voor de vorige eigenaar heeft gewerkt, zowel in groningen als lelystad.In beide tenten hebben zij ontslag gekregen en zijn hier niet zo blij mee.Ze willen zelf graag verder in deze branche maar dat lukt schijnbaar niet dus kraken ze deze tenten af en maken de mensen zwart omdat ze niets verder komen. Ze zijn niet voor niets uit bepaade tenten vetrokken en dit niet uit vrije wil, ik begrijp dat ze zo nu en dan wel eens de eigenaar uit de brand helpen, mischien dat het zo wel minder opvalt dat ze je eigenlijk zwart willen maken, puur en alleen uit afgunst!!! Ik zou als eigenaar niet zomaar je personeel vertrouwen en en je ogen er voor sluiten want de vijand zit altijd dichter bij dan je denkt!Dus eigenaar deze personen die zich uitgeven als personeel en vriend niet te veel vertrouwen aangezien ze niet al te positief over beide tenten(pp en sd) spreken! Er valt ook genoeg vuile was van deze personen buiten te hangen!Wees gewaarschuwd!!!


swingers
26-12-2013 / 01:20
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  ik ben eens cindy was top .SP zat . gezellig . druk .ik heb genoten . veel gedanst en gezoend.


mona
25-12-2013 / 01:06
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  ik vind heel grappig dat waarom iemand ( een klant ) neemt zo veel moeite en tijd om te deze lange negatieve brief schrijven ?!!!!!!! wat is jou doel??? gaat echt over club???? dan jou antwoord is : niemand jou verplicht om te gaan . hoef ook niet zo negatie doen en ook als iets niet goed is mag je wel met personeel overleggen . zij doen hun best en dat heb ik en mijn man met eigen ogen gezien. wat jullie doen is niet eerlijk.we gaan zeker weer ik voel mij goed daar


cindy & peter
25-12-2013 / 00:56
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Schoon is het er zeker niet wie dat niet ziet moet echt eens beter kijken of een pilletje minder nemen. 
en tja de dj's doen hun best op thema avonden klopt  
1x in de maand ja en de andere dagen dan? 
dan zie ik geen dj's. 
waarom er op 1 avond 2 of 3 komen is me ook een raadsel waarom niet 1 op 1 avond en de andere 2 op 2 andere avonden? 
Dan moet je er ook nog €5 extra entree voor betalen ik kom toch niet in een parenclub om voor de muziek te betalen? 
Dat deed ik vroeger in de disco die tijd hebben we al lang gehad. 
en er staat toch op de site echt dat ze een parenclub zijn hoor. 
(al is dat niet te merken) 
Er staan ook leuke foto's op van een jacuzzi alleen moet je die wel zoeken ik heb hem nog niet gevonden. 
Ja een paar kleine huis tuin en keuken badjes. 
gezellig samen in bad hij in de ene zij in de andere. 
en dan staat er een tv die het niet doet (maar goed ook want dat zou niet eens mogen voor de veiligheid) 
het enige waar ze zich wel aan houden is de prijs  
en dan een hoge prijs voor energydrank die inkoop €0,30 kost bij de aldi of lidl ofzo. 
Ik wil rustig een euro of €5 voor energy drank betalen maar dan wil ik ook een A merk. en niet een beetje lekwater. 
het zal ons ook niks verbazen als er een een of ander wazig bier merk aan de tap staat. 
als je zulke dingen tapt kan ik me in deze tijd best voor stellen maar laat de bezoeker ook een beetje van de goedkoopte mee proviteren. 
Andere clubs lukt het ook om A merken te schenken voor dezelfde prijzen dus dan kiezen we liever daar voor. 
Dus dat bericht hier onder weet niet van welke planeet je komt maar het lijkt wel of je aandelen in de club hebt want wat daar gebeurd valt niet recht te praten. 


kabouter
23-12-2013 / 17:43
Hygiene 1
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 1

  Voor de derde keer naar deze prettige club geweest. Voor mij lekker dichtbij. Waar de verhalen vandaan komen dat het hier niet schoon zou zijn, geen idee. Mij is het niet opgevallen. Hier en daar zou een likje verf geen kwaad kunnen, maar wie daar op let, is een kniesoor. Alles is schoon en netjes, en de ambiance en sfeer zijn prima, dat is wat telt. Ze doen wat ze op de site beloven: een erotische disco en cafe. Wie hier komt voor een ouwerwetse parenavond met om elf uur gedwongen in je ondergoed aan de bar zitten, komt bedrogen uit. Hier kan alles. Van mega kinky, tot gewoon in je spijkerbroek. Het gezelschap is heel divers. Dat maakt het ook prettig, ongedwongen en van alles wat. Mannen alleen voeren niet de boventoon, en nee is hier ook nee. Een club waar ik me als vrouw ongedwongen kan bewegen. Ik zou hier zelfs wel alleen naartoe gaan. Het personeel is gastvrij. Niks mis mee! Ook de DJ's zijn van alle markten thuis tijdens thema parties.


Bella Figura
22-12-2013 / 11:38
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Wij zijn het helemaal met wij hier onder eens. 
T je kunt doen wat je wilt maar je krijgt alleen gezichts verlies. 
Volgens mij hebben de 2 MM tjes het ook al geschoten want die zien we er ook al haast niet meer en komen we elders tegen. 
(zijn ook toppertjes). 
We zijn laatst erg geschrokken hoe smerig en ranzig de club is. 
Word niet of weinig schoongemaakt. 
De glazen die we ergens neer gezet hadden stonden er 3 week later nog alleen was het bier erg donker geworden in die 3 week. 
handoeken zijn nog uit de goeie tijd alleen hebben die hun tijd gehad ze ravelen en zijn gaar. 
de toilletten stinken en zien er niet uit. 
De douches durven wij ons niet meer in te douchen zo ranzig. 
Wij hebben het elders gezocht en het is een hele openbaring voor ons. 
Geen eigenaar die in drugs dealt. 
geen eigenaren die nep sigaretten verkoopt in nep pakjes. 
gewoon zoals het hoort. 
Deze tent is nu echt een tent geworden zoals vroeger de erotiek af geschetst werd onderwereld figuren. 
T ik zou maar snel weg gaan want het gaat fout daar. 
Of je moet zelf niet anders willen maar je bent gewaarschuwd. 
Er zijn betere uitgaans gelegenheden. 
dit heeft ook niks meer met parenclub te maken het is van alles net niks geen cafe geen parenclub geen discotheek het is niet schoon het is niet af  
Hopelijk doen gemeente belasting en justitie ook hun ogen open want hier zit een leuk visje om te pakken. 
als ze hier een poosje staan te posten kunnen ze zelf wel uitrekenen dat deze tent niet eens bestaan kan of er moet enorm zwart gewerkt worden dat kan iedereen zelf wel berekenen


he en she
19-12-2013 / 19:02
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  r en t, swingersdream kan beter een andere naam krijgen iets van hookers heaven ofzo!niets meer dan hoeren en mannen!helaas was dit een supertent! t en r jullie hebben een site gemaakt waarop de feesten staan dat is een goed initiatief! maar geef toe t het valt niet meer te redden! je bent een top gastdame altijd geweest, altijd goed voor de klanten en het gezich maar je kan beter iets anders gaan doen want met een eigenaar als dit en expartner die zeer dominant is kan je niet veel meer dan meegaan in zijn straatje! je kan nog je best doen maar als eigenaar aanpapt met 18 jarige animeer meisjes/strippers etc verlies jij het gezicht ook!nooit hebben we je zien aankloten met gasten (jammer voor ons) maar je ex en eigenaar van de tent is een grote afknapper voor ons gasten, hij breekt de tent af en hoezeer jij het staande wil gaan houden gaat het niet werken. de man wil erg graag een bordeel van maken zodat hij zelf alle jonge dames kan testen dus ik zou zo zeggen maak er hookers heaven van heeft de baas waar hij blij van wordt. en t....ga wat anders doen en verlaag je niet tot dit soort praktijken


wij
15-12-2013 / 02:06
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Swingersdream...... eerder Swinger's Worst Nightmare...... Je kunt er alles beleven en meemaken waar je als swinger niet op zit te wachten. Prostitutie, veel shabby mannen met hun jas aan, koude vieze douches, geen toiletpapier in de toilet,handdoeken niet of nauwelijks te vinden, behalve vieze, die liggen overal zelfs op de planken waar de schone zouden moeten liggen, condooms trouwens ook niet gezien. En het belangrijkste waar je voor komt, andere swingers.... die zie je hier ook nauwelijks. Voor een snelle wip, prostituees royaal beschikbaar, ben je hier op het goede adres.


R & A
19-01-2013 / 16:56
Hygiene 3
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 2

  Twee berichtjes hieronder worden zelfs mensen bij volle naam genoemd.En zwart gemaakt.


Henk
16-12-2012 / 12:27

  Je ziet waar rook is daar is vuur. 
Vaak gaat er aan al deze verhalen een heel verhaal vooraf. 
Als voorbeeld van negatieviteit kunnen we zeggen dat deze 'shit'is uitgevonden bij o.a swingersclub Tem.... 
Je hoefde er maar te komen en elke andere club werd er afgezeken, kwam je op Chattijd en je melde dat je naar een bepaalde club ging waren er altijd stellen en vrouwen als Cl..../Co....&Pa.. welke alle andere mensen en clubs in de grond boorden.  
Zelfs als ze uberhaupt in een andere club kwamen als bijv My... werd deze de grond in geboord en moest men maar eens bij hun clubje komen kijken.Zeker de single man werd voor deze club klaargestoomd. 
Deze tijden zijn nu voorbij en mensen zijn toch slimmer geworden, en trappen niet meer in fake reactie's op forums e/o gastenboeken.Men gaat gewoon of gaat gewoon niet. 
Ook in deze club zou gemakkelijk zo iets aan de hand kunnen zijn, maar dat weten we dus ook niet. 
Vooralsnog hebben wij geen ervaring met deze club en kunen en mogen hier dan ook geen cijfers geven. 
Wij stellen een site als Clubtijd wel op prijs,dan kun je pas zien waar het behoorlijk rommelt in deze tijden. 
Geen cijfers dus, en verder wensen we iedereen het beste in zijn of haar of hun club.


Een gemiddelde mening
15-12-2012 / 17:49

  nou ja wat zullen we eens zeggen.... 
iedereen doet eens iets goed of iets slechts 
deze site kan je je vrwijwillig voor opgeven dan moet je dat niet doen denk ik zo maar weer, 
maar zit op de site van swingersdream dus ga hier niet over uitwijden. 
het vreemde van deze club is dat het iets persoonlijkd is geworden lijkt wel.. 
over wie zullen we het hebben deze keer? 
misschien ons schattige duo manueela en menzo?deze komen hier weer heen naar deze club in een andere club helemaal zwart gepraat te hebben...wat voor ruggegraat heb je dan nog...??manuela degene die denkt dat alles in haar wereldje perfect is omdat ze een blinddoek op heeft ..haar "mannetje" die alles losneukt wat los en vast zit onder ogen van zijn eigen "meisje"!ook dit weet iedereen behalve zij haha 
nee eigenaar als je iets wil veranderen dan zal ik toch zeker nieuw personeel laten komen in plaat van oude rommel... 
beetje zonde van de tijd al dat gelul en niets doen...


oude bekende
15-12-2012 / 12:54
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 2

  Idd wat een respectloze site.Denken alleen maar aan hun eigen gewin.Om zomaar parenclubs op hún site te zetten en er aan te verdienen.Ze gaan over lijken.Maar ja ik werk er ook aan mee, want door hier iets te plaatsen of zelfs nog maar aan te klikken verdienen hun ook aan.Vind ik niet erg als ik ook mijn mening over Clubtijd kan geven.Ze vinden vrijheid van meninguiting toch belangrijk?


Idd
15-12-2012 / 12:36

  Er zijn meerdere clubs die hier kapotgeschreven worden.Ik vind dat als mensen hier een berichtje willen plaatsen dat men zich dan moet inschrijven en dat niet zomaar iedereen hier kan neerzetten wat men wil.Er worden hier mensen uitgemaakt voor vanalles wat niet door de beugel kan.Eerst de ene club, dan de andere, en nu deze.Opdoeken deze hele site.


Moi
12-12-2012 / 21:59

  hoi hoi zat was top. en weer gaan we deze zat lekker daar. 
gr m&s


m & s
12-12-2012 / 18:19
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  ik denk niet zo , was wel leuk....


mina
12-12-2012 / 18:13
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Ik snap die eigenaar niet wil hij stappen ondernemen ok maar wat voor stappen? 
Hij kan ook eens bij zich zelf na gaan wat hij moet veranderen. 
Kijk de verhalen zullen wat overdreven zijn maar er zal ook veel waarheid in zitten. 
Zelf heb ik meerdere keren die ruzie's mee gemaakt 
en dat zijn vriendin naar achrteren geroepen word klopt ook net of wij als gasten het dan niet mee krijgen. 
ook de hygiene is de laatste tijd enorm terug gelopen (net als de klandizie) dus ja Ik zou als eigenaar ook stappen ondernemen. 
Maar dan wel bij mezelf beginnen zodat ik de verhalen ook echt uit kan sluiten. 
Maar ben het wel met hem eens dat deze site niet echt mee helpt een ook bij andere clubs zie ik veel negatie reacties en het gekken is als je op hun site kijkt staan er alleen maar positieve reacties in de gasten boeken rara hoe kan dat 
Ook is het vreemd dat ze stellen dat de concurent deze nare negatieve berichten er op zet wie zegt dat en hoe weten ze dat? 
Je kan de schuld altijd wel aan een andr geven maar zal toch eens even bij zich zelf gaan kijken wat ie mis doet 
 
 
 


Sandra
12-12-2012 / 17:59
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 2
Restaurant 1

  Op zich geen verkeerd verzoek van die eigenaar. Het is immers geen parenclub maar een simpel hoerenkot/sextent voor gefrusteerde (getrouwde) mannen, van de hormonen stuiterende agrariërs en uitgewoonde bijstandsvrouwtjes die een extra centje moeten bijverdienen. Dit alles gerund door een vadsige vrouwenhater en zijn ongeïnteresseerde loonslaafjes. Maar zo staan er hier op de site wel meer zelfbenoemde PARENclubs vermeld waar je als bezoekend STEL eerder uitzondering dan regel bent.... 
 
Ik denk dat de eigenaar dit soort berichtjes bedoelt? Maar ze kunnen er best iets aan doen hoor! Ipv dreigen met "stappen" (wat dat ook moge zijn) moeten ze gewoon zorgen voor kwaliteit en de naam "parenclub" verdienen ipv deze gewoon (misleidend) gebruiken.


Realswing
12-12-2012 / 11:22

  Deze mail ontvingen wij van de eigenaar van deze club. Uiteraard zullen wij NIET aan het verzoek voldoen: Hallo Clubtijd, Wij willen graag dat onze club van clubtijd wordt afgehaald. De vreselijke negatieve verhalen , vaak geschreven door de concurent . Deze verhalen zorgen ervoor dat wij een slechte naam krijgen, wij kunnen hier niets aan veranderen of doen. Dus graag per direkt onze naam van clubtijd afhalen met alle bijgaande mailtjes . Anders zijn wij genoodzaakt stappen te ondernemen


Swngersdreamteam
11-12-2012 / 23:15

  Als daar drugs wordt verkocht wordt het eens tijd dat men daar een inval doet.Het drugsgebruik kan men moeilijk tegengaan, maar als men daar zelf gaat dealen?Dan wordt het anders.


Pardon?
10-12-2012 / 15:32
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij komen hier al tig jaar, laatste tijd bijna niet meer omdat een gedeelte van onderstaande idd klopt,eigenaar en personeel deugen niet!Of ze zitten achter de vrouwen aan wat je zeker als eigenaar nooit mag doen of ze verkopen vol op drugs, waar de eigenaar ook van op de hoogte is.theresia is de enige nog van de oude garde van toenetijd le baron maar ook deze functioneert niet meer, ze is een onderdanige geworden van der vriendje/eigenaar.zodra er wat aan de hand is wordt ze naar achteren geroepen en wordt ze uitgescholden voor alles wat vrouw onterent is.Jammer dat deze vrouw dit maar als normaal gaat zien en elke prostituee daar het maar als normaal beschouwd.Nee we zijn er wel op uitgekeken, dit soort man mag zeker niet een club hebben, vrouwen zijn lustobjecten en onderdanige! 
Zo iemand zou heel snel een andere bezigheid moeten gaan zoeken ipv wat vroeger een geweldige tent was dit helemaal kapot te maken door zijn buitenlandse en vrouwonterend gedrag!zonde!!!! 
We hebben gehoord dat het elders steeds gezelliger wordt....hoe zou dit nu toch komen!?


janneke
10-12-2012 / 13:20
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  hoi , 
Was gisteravond daar ,,,was heel gezellig ...snap dan ook niet waarover somigge mensen negatief zijn .Het is een nette club gastvrij en de prijzen zijn goed ...volgende week ben ik weer aanwezig ...mischien tot dan gr marga


marga
09-12-2012 / 16:24

  Gebeurd dit nog steeds daar dat was 1,5 jaar tot 2 jaar geleden ook al zo  
snap niet wat deze mensen in het swingerswereldje moeten 
die horen hier niet thuis als bezoekers en zeker niet als ondernemers die een club runnen 
het is daar zo wie zo een zootje een eigenaar die de dames veel te leuk vind samen met een security boy en dan een bitch van een vrouw die alles denkt beter te weten  
het word tijd dat die club geboycot word 
snap ook niet dat er nog mensen komen als deze praktijken al zo lang duren word tijd dat de vergunning ingetrokken word 
mijn advies is wie dames respecteerd in deze swingerswereld boycot deze club


bianca
08-12-2012 / 16:55
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  gisteravond naar de hollandse avond in swingersdream gweest 
Wat een nare afloop van de avond 
we zijn tegen half elf via een achterdeur /zijdeur weg geglipt 
sorry mensen daarvoor maar als een eigenaar en zijn vriendin/vrouw/bardame elkaar in de haren vliegen en elkaar slaan waar de klanten gewoon bij zijn dan is voor ons de maat vol  
we hadden al eens van die verhalen gehoord maar we dachten steeds dat het een beetje overdreven was 
nu hebben we met eigen ogen gezien dat dit gewoon gebeurd en volgens andere gasten gebeurd het wel vaker en gooien ze kopjes en glazen naar elkaar  
wij vonden dit niet normaal en zijn dus ook maar weer gegaan  
 
DIT VINDEN WIJ NIET KUNNEN EN ERG VER BENEDEN PEIL


stel x
08-12-2012 / 09:18
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  nou naamgenootje hier onder dan zou ik maar eens heel goed gaan kijken de volgende keer hahahahahhaha afgelopen zaterdag zijn wij er geweest en idd die verhalen over niet of slecht schoonmaken kunnen wel eens kloppen toilletten en douches waren niet erg fris en dat al zeer vroeg in de avond. 


Henk en Annet
07-12-2012 / 14:23
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  we zijn er vorige week zaterdag geweest toen er een feest was. we hadden ons er niet zo veel van voorgesteld maar was helemaal super!druk gezellig en goede dj`s! eerlijk gezegd is ons door alle gezelligheid en drukte niets slechts opgevallen aan de omgeving!maar goed we gaan ook op in de gezelligheid en lekker dansen en ontspannen!wij hebben niets negatiefs te melden! heet eerste feest wat er weer georganiseerd wordt zijn wij zeker aanwezig!! heerlijk!! bedankt voor de leuke avond swingersdream


annet en christiaan
03-12-2012 / 15:14
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Wij zijn hier geweest omdat er een party gegeven werd "trancelicious" 
Deze werd altijd in Lelystad gegeven toen was het gestopt en werd later in de showboat gegeven en organza 
Na Lelystad waren we er een helepoos niet meer geweest alleen bij organza  
We hoorden dat Menzo en Manuela ook in groningen werken dus we zijn even wezen kijken 
1 omdat zij er werken altijd gezellig en 2 "trancelicious"ook weer een keer heen 
Helaas viel het ons best wel tegen want trancelicious is eigenlijk een kinky party met dress code lak,leer,rubber enz. 
Hier was er dus geen dress code (schijnt helemaal niet in deze club te zijn) en het gevolg was dat er maar weinig heren in dresscode liepen. 
Allemaal spijkerbroek met blouse,t-shirt,trui en zelfs nog met jassen aan. 
De dames lopen er gewoon te koop heel veel hebben gewone kleding maar ook heel veel hebben wel iets van sexy jurkje o.i.d. 
het leek wel een vleeskeuring. 
We hadden echt het idee dat we in een discotheek liepen waar de dames sexy gekleed moeten zijn. 
Dit leek dus absoluut niet op de "trancelicious"die wij gewend waren en viel ons een beetje zwaar op de maag. 
Toen we verder vroegen naar Menzo en Manuela blijken die er inmiddels al niet meer te werken dus voor ons nog een tegenvaller want dit was voor ons een leuke reden om toch maar 1,5 uur te gaan rijden . 
Alles bij elkaar voor ons geen herhaling Wij vinden het een discotheek en geen parenclub dus we hopen datwe deze 2 hele leuke mensen nog eens ergens een keer tegen komen 
groet S&H uit Lelystad


S&H Lelystad
27-11-2012 / 15:55
Hygiene 4
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 4

  Gister 17-11-2012 in Swingersdream geweest. 
Hadden er al veel over gehoord dus de stoute schoenen aan getrokken 
Bij binnenkomst was er een rondleiding voor ons geregeld tot zo ver ging alles goed 
Alleen tijdens de rondleiding viel ons al veel dingen op 
dat het een oude uitgeleefde club is en er weinig tot niets meer aan gedaan word (in onze ogen dan) 
het hok waar de kastjes zijn om je spullen op te bergen ligt een tapijt in wat geen schoonheidsprijs verdient 
is smerig en het lijkt ook allemaal wel een beetje bij elkaar gezocht. o.a. kastjes die niet bij elkaar horen wel 4 verschillende soorten en grootes en staan wankel als je lang loopt zie je ze bewegen 
verder is er een buiten tuin leek wel gezellig maar trok ook niet echt (nu was het ook niet echt mooi weer) maar het bad was warm alleen er om heen nodigde niet uit om er in te gaan je moet eerst slalommen om een paar leuke beelden maar die staan gewoon in de weg en verder zie je een bult brandhout en lege flessenkratten en dozen idus je hebt het idee dat je in een opslag terecht komt ook zag het water er niet heel fris uit 
toen we boven te zien kregen lagen er nog handoeken van waarschijnlijk de avond ervoor want we waren als een van de eersten en boven was nog afgesloten dus schoongemaakt werd er zeker niet of niet goed want handoeken haal je toch zeker weg 
Toen we later zelf rond liepen zagen we bij de douche ruimte's sauna en toilletten dat het niet allemaal schoon was  
Ook was het niet erg druk maar dat kan natuurlijk door boven geschreven komen voor ons was het ook de eerste en laatste keer gaan volgende keer ergens anders proberen was een echt tegenvaller


J & H
18-11-2012 / 17:59
Hygiene 1
Gastvrijheid 4
Bar 1
Restaurant 1

  @ Ron en Henriette.Ja inderdaad snappen wij ook niet dat je daar nog naar toe gaat.Er zijn clubs genoeg die dan wél beter zijn.Je gaat toch niet naar een club die je zo afkraakt en lage punten geeft.Wij zouden dat dus nooit doen.Nog niet al mochten wij gratis naar binnen.Je tijd een beetje in zo"n club verdoen terwijl je het ergens anders hartstikke gezellig kunt hebben.Geen punten we zijn er nog nooit geweest.


Lekker geil
16-11-2012 / 22:21

  @tamara en ronald, 
jullie kunnen het hier wel mooi neer zetten maar als jullie vaste bezoekers zijn net als wij dan moet je toe geven at het erg achteruit gaat 
in begin (bij deze eigenaar) gingen we nog wel eens naar een kamertje 
maar tegenwoordig doen we dat niet meer omdat het ons ook niet schoon genoeg is en de leukste kamers om in te gaan kun je niet meer in omdat de boven verdieping afgesloten is 
en de kamertjes beneden daar zitten niet zulke fijne bedden in 
en we blijven tegenwoordig ook niet zo lang meer puur omdat de gezelligheid is weg 
ja wat doen wij er dan tja je wilt toch even weg dus toch maar even kijken en eigenlijk weten we al dat het toch niet zo leuk meer is  
in begin bleven we vaak tot het eind maar tegenwoordig is de keuken ook niet zo goed meer dus we komen eens per maand(eerder elke week) tegen half twaalf binnen en gaan tegen 1 uur weer weg en dan gaan we naar een friet tent of shoarma zaak om wat te eten en dan naar huis  
Dus wij komen nog wel maar toch vinden we het erg achteruit gaan 
maar wat moet je anders he het is lekker dicht bij


Ron en Henriette
16-11-2012 / 17:21
Hygiene 1
Gastvrijheid 4
Bar 3
Restaurant 1

  Zaterdag 10-11-2012 zijn we eens een keer in swingersdream geweest. 
Hadden al veel verhalen gehoord dus tegen beter weten in wij toch maar eens gaan kijken. 
wat een DOMPER van een avond hebben we gehad. 
ze noemen het een PAREN club . 
Iedereen loopt er gewoon met de kleren aan. 
Alleen de prostituees lopen in iets meer erotische kleding. 
Je pikt ze er ook zo tussen uit. 
erotische kleding vrouw een een handtasje dan is het een prostituee gegarandeerd. 
Zelf in een erotische discotheek lopen de mensen beter en erotischer gekleed dan hier. 
nee het heeft helemaal niets meer met een PARENCLUB te maken. 
het enige dat met CLUB te maken heeft is dat er een (waarschijnlijk een vaste kern) club mensen is. 
het ziet er niet uit denk dat als je gewoon tl licht aan doet dat je enorm schrikt hoe het er uit ziet 
de jacuzzy staat buiten op zich geeft dat niets dat hebben wel meer club's maar buiten word er niets aan gedaan 
je loopt door de bladeren en rommel en zand en zooi je kan er zeker niet op blote voeten lopen en binnen raad ik het ook niet aan. 
ze hebben vast gedacht van oh bij een club hoort een bad dus dan zetten we die maar in de tuin en klaar want verder word er niet naar gekeken ook het water zou ik niet bij daglicht willen zien het zag er nu al niet lekker helder uit. 
of er is heel veel licht of je hebt een ruimte en daar is bijna geen licht echt gezellig licht is er niet veel neon blacklight en alles schijnt erg fel op weer het discotheek achtig sfeertje iedereen in spijkerbroek en blouse en/of trui.(de klompen ontbreken nog) 
Keuken is er maar dat is dan ook alles wel mee gezegd maar goed daar is de prijs ook naar. 
red bull krijg je een een of ander goedkoop aftreksel van een aldi ofzo en daar betaal je 5euro voor en krijg je nog niet eens alles dat was wel het klapstuk van de avond. 
nee we hebben nog nooit zo'n DOMPER mee gemaakt voor ons nooit weer


MEGA DOMPER
15-11-2012 / 16:29
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Hoi , 
Wat hier onder allemaal geschreven word...is erg overdreven .Denk dat er veel jaloezie tussen zit.Kijk er is altijd wel iets ..of het eten niet goed of de muziek staat te hard ...het is nooit zoals jij wilt .maar dat het vies zou zijn ...in de keuken niet netjes klopt van geen kant.de eigennaar doet er alles aan om het zo netjes mogelijk te maken ..er is in korte tijd ook al veel veranderd .Ik vind voor dat je een vooroordeel hebt ..ga gewoon zelf een keer kijken .Ik ben zaterdag ook weer aanwezig 8- 11-2012 wie weet tot dan gr tamara


Tamara en ronald
08-11-2012 / 09:43
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Onze ervaringen zijn ook beroerd. We kunnen ons vinden in de vele negatieve reacties. 
Wie weet echter in midden nederland een betere parenclub, met een betere prijs/kwaliteit?


Hans en Mariette
06-11-2012 / 23:03
Hygiene 4
Gastvrijheid 3
Bar 4
Restaurant 2

  Als sinelg man is het er ook niets meer aan  
veel te duur voor te weinig sex 
€40 eurie entree en dan nog eens €50 to €100 euro voor een dame die niets wil en waar je alleen maar naar mag kijken en niet eens aankomen 
dan is het er ook niet zo schoon meer zoals het geweest is 
de keuken is ook niet meer wat het geweest is al met al is het duurder geworden en je bent minder uit het lijkt de vvd wel 
nee ik ga maar eens bij een ander clubje kijken die hebben lager entree en daar mogen ze maar een max vragen(volgens de site)


koos
06-11-2012 / 19:22
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Hoi wat word dit een vieze smerige club 
We waren er als een van de eersten 3-11-2012 en er was niet eens schoongemaakt overal laagen handoeken toilletten nog vies enz enz nee dit is het echt niet en het is ook niet meer gezellig


2e stel
05-11-2012 / 19:17
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 1
Restaurant 1

  na vele jaren maar weer ens wezen kijken. 
veel slechte dingen gehoord en gelezen wat volgens ons niet waar zou kunnen zijn 
helaas is het wel waar  
club erg slecht knal harde muziek 
terug trekken naar rustige ruimte zoals vroeger even naar boven kon niet was afgesloten  
was een "leuk feestje"werd er gezegd nou als je van harde muziek houd wel ja volume was veel te hard  
keuken erg slecht vraag dan iets meer en doe wat moeite voor de keuken of schaf hem af want dit is een aanfluiting 
bubbelbad was niet schoon  
we zijn vergeten een monstertje mee te nemen we wilden nog een beetje water meenemen om het op te sturen voor onderzoek 
helaas dachten we er aan toen we al buiten stonden  
en het is ook niet meer zo schoon als vroeger  
nee het is ons clubje zeker niet meer  
de mentaliteid is het ook niet meer jammer


eenmalig
30-10-2012 / 19:09
Hygiene 1
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 1

  nog even cijfers geven


anja
16-09-2012 / 19:27
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  wat was het weer een bende gister voorlopig niet weer naar toe


anja
16-09-2012 / 09:11

  aan de schrijf fouten te zien is onderstaand bericht van de eigenaar zelf


henkjan
15-09-2012 / 21:11
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  zo net terug dacht moet maar even wat vertelen over swingers dream was echt gezelig we hebben ons best vermaakt  
mensen wat er ook gezecht wordt over deze club 
wij vinden dat mesen zelf maar heen moeten gaan  
het is daar echt gezelig en je komt er zo als wij ook leuke gijle mensen tegen wij hebben weer afgesproken voor volgende week vrijdag 
ik verheug me er nu al weer op 
hoop dat er nog meer stellen komen op vrijdag 
dat maakt het nog leuker en er is dan meer keus voor mijn vrouw de club ziet er de laaste tijd best wel leuk uit er is veel veranderd 
hee groetjes van ons en we zien elkaar vrijdag weer 
XXX Theo


Theo & Maike
15-09-2012 / 02:34
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Nou ook even geweest gisteren. 
erg rustig 
buiten was er een bad  
binnen sauna maar die was erg koud en vies 
keuken ook niet om iets goeds over te schrijven 
en verder tja sfeer was ver te zoeken  
zijn ook niet lang geweest 
wensen medewerkers en eigenaar succes alleen zouden ze het wel anders moeten aanpakken 
 
groet Jelle


J & E
08-09-2012 / 14:06
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Ik kom al anderhalf jaar in Swingersdream, en bevalt mij heel goed! De club is goed verbouwd en ze zijn nog steeds bezig. wordt steeds mooier. Personeel is gezellig en gastvrij, eten en drinken goed. Leuke vrouwen. Dus mensen zeur niet zo en kom gezellig een avondje kijken


Jan
04-09-2012 / 01:16
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  wij zijn gisteren in sd geweest, we hebben totaal geen rare dingen gezien zoals in andere berichten geschreven wordt. ook was het gezellig druk!!dus tja we hebben niets aan te merken


mark
02-09-2012 / 16:34
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ik kom er al jaren en wat er hier geschreven word kan ik me voor zeker 70% wel in vinden 
de security is ver te zoeken ja bij de vrouwen moet je hem zoeken 
en de eigenaar en vriendin hebben vaak periodes dat ze de glazen naar elkaars hoofd gooien 
en het klopt ook wel dat er dingen op de site staan die ze niet waar kunnen maken 
in begin nam ik ook een boxer mee voor boven maar ik loop nu ook net als iedereen in mijn normale kleding naar boven 
zo staat hier op de site dat er op bepaalde dagen amateur prostitutie is 
maar wat houd dat in? 
vroeger was je er goedkoper uit betaalde je 35 eurie entree en 35 eurie voor een vrouwtje en dan je gelach(drinken) 
nu betaal je 40 eurie entree en wel 50 eurie voor een vrouwtje als je geluk hebt  
sommige vragen wel 75 tot 100 eurie DUS KIJK UIT VOOR JE DE KAMER OP GAAT) 
vroeger betaalde ik in een club bij de grens 150 eurie voor een vrouw en mijn dranken 
maar nu betaal ik bij de grens 70 eurie voor drank en een wip dus ben daar veel goedkoper uit dus tegenwoordig vraag ik me af wat amateur prosti inhoud 
en ik rij tegenwoordig wel een eindje verder 0ng een 20 min  
tja het word er wel rustiger de laatste tijd  
de laatste 2 maand gaat het wel erg hard heb ik het idee


henkjan
27-08-2012 / 10:26
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 3
Restaurant 2

  Zo zie je maar dat iedereen een ander zwart kan maken of juist andersom.Ze moeten deze site ook beter beveiligen.Met inlogcodes of zo.Deze site wordt helemaal kapotgeschreven en wat er geschreven wordt kan men niet meer serieus nemen.


C&P
23-08-2012 / 21:59

  vreemd onderstaande bericht van ons is niet door ons geschreven. iemand anders geeft zich voor ons uit. 
Dat zet je aan het denken dat of het personeel of de eigenaar dit doet. 
is eigenlijk ook wel vreemd in eens sinds weken binnen 2 uur 3 positieve berichten terwijl er da laatste tijd alleen maar negatief word geschreven. 
Als jullie willen dat het weer positief word doe er dan iets aan in de club en niet positieve verhalen en namen verzinnen. 
Dit geeft al aan dat je eigenlijk niet weet wat te doen moet. 
maar gebruik niet onze nickname 
dat is wel het allerlaagste wat je doen kan.


he & she
23-08-2012 / 12:25
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  sorry wij hebben ons toch in de club vergist  
zijn gisteren nog even geweest hebben met personeel veel gelachen echt lol gehad 
sorry dat wij zo negatief over de zaak hebben geschreven 
wil idereen aanraden het toch eens te bekijken 
tot zaterdag dan is het weer sexy gezeliiiiiiiiiiiig


he & she
23-08-2012 / 01:40
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 6

  WIJ WILLEN EVEN IETS KWIJT ..WE ZIJN NAAR DEZE CLUB GEWEEST EN WAS ECHT DE MOEITE WAARD ..ER KLOPT DAN OOK NIKS VAN WAT IK HIER ALLEMAAL LEES .KJIK BALS JE HET NIET LEUK VIND GA DAN NIET ..MAAR HEEFT GEEN ZIN OM HIER ALLEMAAL SLECHTE DINGEN OVER DEZE CLUB TE MELDEN .OMDAT JE ZELF PERSOONLIJKE PROBLEM HEBT ONDERVONDEN.IK ZIE DAN OOK DAT JE ECHT NIKS BETER TE DOEN HEBT DAN DE HELE DAG LANGE BRIEFEN TE SCHRIJFEN.mAAR WIL GEWOON HIER MEE ZEGGEN KOM GEWOON LANGS EN OORDEEL ZELF. 
MARGREET EN KLAAS


KLAAS
23-08-2012 / 00:07

  WIJ WAREN VORIGE WEEK DAAR GEWEESTWAS ECHT WEER SUPER ZOALS ALTIJD HEEL GEZELLIG.WE ZIJN VAN PLAN OM OVER 2 WEEK WEER TE GAAN. 
HARRIE EN TANJA


HARRIE
22-08-2012 / 23:34
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  wat zijn mensen toch allemaal negatief. 
als je het niet leuk vind kom je toch gewoon niet weer. 
doe ik nl ook niet heb mijn vertier ook elders gevonden samen met mijn vrouwtje. 
en dan zeggen ze dat dit een goed draaiende club is nou laten ze de ogen maar de kost geven ergens anders. 


jacob
22-08-2012 / 23:12
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  security boy heet Ben? 
 
Is dat van "ben de man" 
 
hahahha


he & she
21-08-2012 / 16:44
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij kwamen er ook regelmatig maar komen nu steeds vaker in een andere club erg gezellig , en er komen steeds meer mensen van uit waterhuizen daar heen dus ga er maar van uit dat er toch wel veel waarheid in zit in onderstaande verhalen. 
de laatste en 1 na laatste verhalen lijken wel geschreven door de eigenaar zelf of door personeel. 
sorry maar ik zie het zo dat nu we eindelijk de overstap toch eens gemaakt hebben e het toch veel gezelliger hebben. 
wat hebben we er aan dat de eigenaar en zijn vriendin ruzie hebben daar komen we echt niet voor. 
wij komen voor gezelligheid. 
Als de eigenaar door de club heen rent als of de zaak in de brand staat zitten we al weer recht op om te kijken wat er nu weer gaat gebeuren maar 8 van de 10 keer hebben ze ruzie . 
Nee we gaan nu al een tijdje naar gezellige mensen toe en er komen steeds meer mensen uit swingerdream daar naar toe. 
dus we gaan daar gezellig verder en wij hebben zelf die negatieve dingen veel mee gemaakt en ook genoemd maar er word toch niets mee gedaan. 
we hebben zo iets laat ze mekaar maar af maken waar we niet bij zijn. 
laatste keer troffen we zelfs 3 ex personeels leden van SD in ons nieuwe clubje. 
dat zegt toch wel genoeg of niet dan


J&A
21-08-2012 / 14:17
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij zijn gisteravond ook geweest , wij komen 1 x in de maand in Swingersdream. 
Wij vinden dat er erg slecht geschreven wordt over de club en dat klopt niet!!!! 
Wat er wordt gezegd , dat dit waarschijnlijk mensen zijn van andere clubs om zo de concurent slecht te praten m, geloven wij meer in. De prijs en kwaliteit zijn goed ! De sfeer is gezellig en voor iedereen toegankelijk. Als ik op ga letten wat er allemaal niet goed is een een club, want blijkbaar neemt men alleen daar de tijd voor. Dan vind iedereen wel wat. Negatieve mensen zien alleen negatieve dingen is ons motto, dus blijf dan maar lekker weg, zulke mensen verpesten de sfeer. Wij hebben het altijd goed naar ons zin en blijven zeker komen, zeker met de geweldige feesten in petto. Dus Swingersdream ga zo door.,xx


Wilma /Theo
19-08-2012 / 23:02
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Wij zijn gister even wezen kijken. 
Wel na een hele lange tijd (laatste keer was in 2009) 
Er is wel wat veranderd in de club en toch lijkt het allemaal oud en uitgeleefd. 
Het is het allemaal net niet. 
Je ziet dat er wel over gedacht word maar alles gebeurd op z'n houtje touwtjes. 
Snoertje hier snoertje daar. 
Een plaatje ergens voor om een gat of zo te verbergen stukje hout er voor en klaar. 
Mensen we leven niet meer in de jaren 80 maar in 2012. 
Lijkt wel of alles zo goedkoop mogelijk moet,terwijl er denk ik toch geld verdiend moet worden. 
Een toillet groep met hout betimmert en blijkbaar paste iets niet dus maar een stuk er boven op gespijkert. 
De keuken is er maar tja wat moet je er van zeggen het is er maar daar is het ook mee gezegd. 
Als we thuis visite krijgen hebben we meer keus op tafel staan als hier. 
Veel lampen die of niet aan staan of stuk zijn ook geen gezellig licht allemaal erg fel 
Zeker in de gang veel te veel black light zodat het veel te fel aan de ogen is. 
Dit is leuk voor een disco maar niet voor een club. 
vroeger was het allemaal zwakke verlichting en warme kleuren en dat doet veel meer aan een club denken. 
Natuurlijk is de entree prijs niet te hoog (en die is al jaren zo)alleen de sterke drank is omhoog gegaan en dan heb ik het idee dat er b merken geschonken worden voor een a merk prijs. 
Heb er niet echt opgelet omdat ze in van die houders hangen met die automaatjes. 
maar kreeg een red bull wat geen red bull was maar een een of ander goedkoop aftreksel. 
Helemaal met zo'n zwoele nacht als gister is het bubbelbad niet ingebruik . 
Het kan natuurlijk dat die een keer stuk is maar toen we het er over hadden zeiden andere gasten al dat die al maanden stuk is. 
Ook zag de tuin er onverzorg uit peuken op de grond dozen stonden langs de kant een oude afgezaagde bank of iets dergelijks stond langs de zijkant. 
er lag hout in de tuin lege flessen enz enz . 
Crew wat is het voor werk om dit op te ruimen en een keer een bezem in de handen vast te houden en een beetje heen en weer bewegen. 
Volgens klanten is dit van de laatste maanden dat degene die het anders deed er niet meer werkt. 
Hebben wij zoiets dat kan een ander toch ook? 
Stond ook iets op de site oveer een dresscode bij na vraag aan de gasten die wisten van niets. 
bij de bar kregen we te horen dat een eerdere wernemer dit verzonnen had en die was weg dus er gebeurd niets meer mee. 
Haal het dan van de site af dan komen er ook geen gasten die een verkeerd idee van de club krijgen. 
Nee na een uurtje hadden we het voor gezien en zijn we nog even naar een andere club gegaan. 
Was wel een beetje duurder maar dan wel weer all in maar een super gezellige sfeer. 
en volgens personeel zou er niet veel te doen wezen nou wij hebben erg genoten en het was er zeker niet rustiger dan in swingersdream. 
Ik zou zeggen crew van swingersdream ga zelf ook eens ergens anders kijken en doe er ideeen op want voor een paar centjes meer heb je een leukere sfeer is alles netjes en schoon. 
Of het nu door de dresscode komt of omdat er geen singel heren mogen komen maar de sfeer was er 100% beter. 


Suzan
19-08-2012 / 12:15
Hygiene 1
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 1

  hee hallo allemaal ik zie steeds dat sommige mensen negatief reageren op Swingers Dreame maar ik moet toch zeggen dat dit echt niet waar is  
als mensen ons niet geloven moeten ze zelf maar even kijken 
ik denk dat ze zwart gemaakt worden door andere clubs  
omdat het bij andere clubs niet zo goed loopt proberen ze een goed draaiende club zwart te maken  
bij Swingers Dream is het echt wel het gezelligst  
en bij andere clubs is het niet druk genoeg en dus ook niet gezellig 
personeel bij swingers is hier best wel  
aardig ook achter de bar leuke dames  
in de keuken staat af en toe ook een leuke jongeman  
dat is security boy nou hij heet Ben 
het is een aardige vent luistert wat je te zeggen hebt wij mogen hem wel en als hij wil mag ie best aan mij zitten daar komen we toch ook voor maar dat doet ie niet jammer he hij zegt altijd nee personeel 
maar een knuffel mag je wel.dat is toch aardig vind ik  
weet echt niet waarom er mensen zijn die zo negatief over een goeie club kan praten  
De eigenaar rambo heet hij geloof ik  
deze is wel altijd druk in de weer heb hem zelfs wel eens zien dansen gekke maar ook een aardige knappe jonge 
wij gaan gewoon weer beste mensen  
kom ook en kijk zelf 
groetjes en xxx  
Sandra en Martin


sandra en martin
16-08-2012 / 14:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 6

  Hallo iedereen, 
 
Ik kom er ook al een tijdje niet meer ook door ...... de security boy 
Laten we hem maar niet bij naam noemen. 
hij denkt dat hij zeer populair is maar je word zo moe van hem en hij is zo irritant  
Hij is niet de enige als er weer een leuke vrouw binnen komt dan is ook de eigenaar er iedere keer in de buurt. 
Deze 2 lopen elkaar af te zeiken maar ze zijn alle 2 hetzelfde. 
het is niet mer zo als het geweest is het was vroeger met Le Baron veel mooier maar dan praat ik wel over jaren terug de laatste jaren was het het ook niet meer.


ina
15-08-2012 / 12:37
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 2

  idd met onderstaande eens we komen er al een paar weken niet meer ook die security boy moeten ze maar eens de deur wijzen  
kan niet van de vrouwen afblijven en denkt dat hij alles is loopt ook de eigenaar (zijn baas dus) af te zeiken terwijl hij zelf net zo erg is 
ook word je er lekker gemaakt op de site en in de praktijk wijken ze er gewoon van af o.a dresscode boven enz 
bad altijd koud klopt ook  
wij zijn al elders gaan kijken  
wel iets duurder aan entree maar dan is het wel all in en uiteindelijk ben je aan het eind van de avond goedkoper uit 


gerda en jan
13-08-2012 / 17:15
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 2
Restaurant 1

  wat een K.T club is dit zeg. 
keuken erg slecht geregeld en smerig. 
staat er al maanden (bijna of wel al een jaar) dat de boven verdieping open is met dresscode op zaterdag. 
nou niemand die er op de dresscode let en iedereen dus gewoon in de kleren naar boven gaat  
als de boven verdieping ubberhaupt open gaat regelmatig ook dicht 
bubbelbad is de oude uit het reclame spotje van die zwemparadijs het lijkt wel ijs want warm water kennen ze niet 
gaat de laatste maanden hard achteruit zelf het personeel schijnt hard weg gelopen te zijn 
onderhoud hebben ze nog nooit van gehoord ja een fluor verfje zodat het zeer aan je ogen doet alle lampen fel aan kortom weinig erotisch meer was vroeger veel beter tijd voor een nieuw beleid anders is deze club ten dode op geschreven


he & she
12-08-2012 / 18:15
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 2
Restaurant 1

  wij zijn er afgelopen zaterdag geweest en was reuze gezellig, waren heel erg veel stellen en iedereen had volop plezier zowel op de dansvloer aan de bar en ook uiteraard op de kamers! 
mensen tot gauw en hopelijk treffen we dan weer zo`n topavond. 
 
 
groetjes kees en amanda


amanda en kees
03-02-2012 / 00:46
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

   
Even een reactie op de onderstaande slechte recensies. 
Wij zijn een stel dat al jaren in Swingersdream komt. 
Wij gaan hier altijd met veel plezier heen en kunnen niets van al het slechte wat wordt geschreven voorstellen. 
Het is ons wel duidelijk dat deze recencies waarschijnlijk zijn geplaatst door een concurent en zijn amateur dames ,geschreven worden om zo swingersdream naar beneden te halen. 
Het personeel en de eigenaar staan altijd open voor kritiek of advies en als je dan zo flauw bent om op een site wat te zeggen, zegt dat genoeg. 
De club is erg verbeterd en men gaat met respect met iedereen om. 
De eigenaar behandeld iedereen ook met respect en is gastvrij. Als iemand onterecht behandeld wordt , wat wij zelf een keer hebben gezien, of uitgescholden wordt zal hij daar wat van zeggen . Maar dat is zijn goed recht. 
De openhaard is erg gezellig en ja daar komt wat rook uit , die door de afvoer gaat. Zo gaat dat met een openhaard. 
Een rookmachine op de dansvloer , die heel soms wordt aangezet voor het effect, is niet uitroken. 
Sommige mensen maken van alles een probleem, zij kunnen beter thuis blijven. Zij hebben last van de knipperende lichtjes , de muziek en vrolijke mensen. 
Dit soort mensen kunnen ook beter wegblijven want zij horen niet thuis in de gemoedelijke sfeer van Swingersdream. 
Wij zeggen ga zo door Swingersdream en wij blijven komen. 
 
Jannie en Eric


j&e
24-01-2012 / 15:50
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Nou als je niet tegen rook kan absoluut niet heen gaan. 
je komt als gerookt vlees weer thuis. 
op de dansvloer verga je van de rook door de rook machine. 
bij de open haard omdat het hout zo rookt en niet door de pijp omhoog gaat 
en bij de keuken omdat bij de bakkerij de afzuig kap het niet doet ofzo 
kortom je kleding stinkt naar rook en keuken als je thuis komt en je hebt last van de ogen en keel 
 
wij komen er dus niet meer


erik en greta
17-12-2011 / 15:34
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  het is best een mooie club alleen de eigenaar die spoort niet. 
erg agresief naar de dames toe die er voor amateur dames zitten. 
vraag me af hoe zo iemand aan een vergunning komt zoals die met dames omgaat het is net of hij ze als een gebruiks voorwerp ziet 
wij komen hier dus ook niet meer alleen om hoe de eigenaar met de mensen omgaat 
personeel is wel top we waren ook met personeel mee gekomen uit een andere club alleen helaas gaan we alleen nog met hun mee als ze zelf op stap gaan naar een andere club want we vinden het niets met zo'n eigenaar die zo naar de mensen is


jason en angela
13-09-2011 / 22:29
Hygiene 5
Gastvrijheid 9
Bar 5
Restaurant 2

  Wij zijn 2 weken geleden na een lange tijd weer in Swingers dream geweest , en moeten zeggen dat het echt is opgekapt. 
Er wordt veel gedaan voor de klanten om het naar de zin te maken. De muziek is super, en het personeel aardig.Er was een hele goeie sfeer en veel stellen.Leuk om oude bekenden weer terug te zien.veel stellen {50 of 60 } bij elke hoek zag ik leuke dingen. 
 
Er is nu een dresscode voor de bovenverdieping op zaterdag en dat maakt het veel leuk 
zelf nog even cijfers geven voor bar , restaurant enzv


peter & miitra
08-08-2011 / 22:46
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Moet eerlijk toegeven er is nu nieuw personeel dat het allemaal netter en leuker maakt voor de klanten. 
Iedereen probeerd nu zo veel mogelijk dat de mensen het er naar hun zin hebben  
we zullen nog een poosje blijven komen om te zien hoe het gaat want het is voor ons ook zo lekker divhtbij zou zonde zijn als we het elders zouden moeten zoeken


tamara
18-07-2011 / 15:27
Hygiene 6
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 6

  Wij komen maandelijks in Swingersdream en wij hebben daar altijd een supertijd. Leuk personeel, het is erg opgeknapt, iedereen doet er alles aan om het je naar de zin te maken. 
Een goede prijs kwaliteit verhouding. 
Goede sfeer, leuke mensen , en super muziek,en altijd een goed buffet. 
De onderstaande berichten kloppen niet of is van heeeel lang geleden. Zegt meer wat over de mensen zelf, denken wij.


Chantal en Leo
29-06-2011 / 14:17
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  vies goor


tamara
11-06-2011 / 01:24
Hygiene 1
Gastvrijheid 2
Bar 3
Restaurant 1

  ik kwam voor de vip party deze was van 13 tot 24 ik betaalde 60 euro maar toen ik weg wilde gaan om 23 uur moest k nog eens 60 euro bij betalen  
de eigenaar is een arogante buitenlander


ger
28-02-2011 / 21:35
Hygiene 5
Gastvrijheid 4
Bar 6
Restaurant 4

  waardeloos veel buitenlanders zelfs de eigenaar,drugshandel hoeren zonder verblijfsvergunning die je steeds lastig vallen,vooral mijn vrouw had last van de vele buitenlandse mannen


sjoerd en hieke
28-02-2011 / 20:49
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 4

  hele leuke parenclub waar alles mag en niets moet. Leuke mensen waar je gemakkelijk tussen komt. geen kliekjes



mirakels
12-11-2008 / 17:31
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 6

  een verkapte h club sex tegen betaling w en k buffet stelt niks voor enigste mooie vrouw die ik heb gezien stond achter de bar en zeer vriendelijk. verder niet veel aan was ook op een rustige dag maar toch. 
Verder wel netjes prijzen zijn 20 euro te betalen bij binnenkomst vrouwtje er bij 30 euro drankjes appart tostie of soep gratis.  
Verder is men druk aan het verbouwen voor rokers nu sta je nog buiten te roken. geen zwembad wel een sauna meerder kamers waaronder VIP (niet gezien)  
cijfers zoals het is maar als paren club een 3 als bordeel een 5 gewoon te weinig vrouwlijk schoon. 
Gangbang 3 vr 50 euro en megagangbang 6 vr 50 euro betalen bij binnekomst. 
Nou dat was het suc6


jv
03-09-2008 / 10:03
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 3

  Heeft de naam parenclub doch door de alleen gaande mannen en vrouwen (welke zich tegen betaling prostitueren) meer een verkapte h…..club eigenlijk. 
Prijsbeleid is willekeurig hiermee bedoelen we dat je betaald naar wat je gebruikt, wel heel goed opletten dat derden geen gebruik maken van je rekening !!! 
Restaurant/keuken stelt niets voor net zoals vele ruimte. 


WE
17-08-2008 / 18:44
Hygiene 5
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 4

  super personeel wat een goed ontvangst. 
top bar en leuk achtergedeelte met banken. 
een tegekke dansvloer. 
dj (je bent een topper). 
DE GEHELE CLUB BEVIEL ONS BEST. 
op loopafstand naar een kamer in huur op de camping...(te gek he!!) kan je fris naar huis rijden de volgend ochtend. 
alles in 1 woord OOK HIER KOMEN WE GRAAG TERUG!!!!!!!!!.


ronald en wilma
16-07-2008 / 09:11
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Mystique (8.0)
Club Paradise (7.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
Prima club. Nu 2x geweest inmiddels op een zaterdag en vrijdag-avond. De vrijdag is ons het beste bevallen ivm publiek en wat intiemere sfeer daardoor...
lees meer >>


club: Monique's Parenclub
Als bisexuele man ben ik nu tweemaal naar de 'HoHeBi'-seks thema-avond geweest. Maar wat een teleurstellende ervaring. 
Niets ten nadele van de clu...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
Club bezocht viel erg tegen. 
Op hun gastenboek bericht geplaatst maar schijnbaar mag commentaar daar niet . 
Ze beduvelen de boel zo . 
Op g...
lees meer >>


club: Inn Joy
Gisteren als single man stoute schoenen aangetrokken om nieuwsgierigheid een kans te geven. Het is idd een gezellige club, met doeners. Helaas gistera...
lees meer >>


club: Mystique
Erg gezellig (lovergirl avond) 
Lekker met z'n twee bezig geweest heerlijk gebubbeld en daarna nog met z'n vieren de spiegeltent ingedoken :P 
T...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Vorige week zijn wij in partyplayers geweest. De club is heel erg opgeknapt, leuke en spannende plekjes en voorzien van stijl en klasse. Wat echter ee...
lees meer >>


club: Inn Joy
geweldige club, eerste keer geweest op zaterdag 23-8-2014. Leuk stelleren kennen uit Helmond, gezellig mee gepraat. Leuke kamers waar we ontzettend ge...
lees meer >>


club: Fata-Morgana
Afgelopen zondag weer eens naar de fata geweest. Ondank het wisselende weer was de tuin lekker open. Wij hebben weer leuke contacten opgedaan en lekke...
lees meer >>


club: Club Paradise
We zijn er in Juni geweest op Vrijdag van ongeveer 21.00 t/m sluit(03.00) Het is een mooie club met de genoemde faciliteiten. Het was er de gehele avo...
lees meer >>


club: Inn Joy
Erg leuke ervaring, leuke mensen, gastvrij ontvangen door de eigenaars. Leuk stel ontmoet uit Helmond waar we gezellig mee gepraat hebben. 
Verder ...
lees meer >>


club: Monique's Parenclub
Na ruim een jaar gaan we toch weer terug naar Monique. Waarom? omdat het naar onze mening de beste club is van Nederland.
lees meer >>


club: Inn Joy
Meerdere keren de club bezocht. Prima ervaring in alle opzichten een aanrader. Wil je actie ? In deze club vindt je dat.
lees meer >>


club: Fata-Morgana
Wat een leuke en mooie club. De gastvrijheid was prima en de energy van de aanwezige stellen fijn. De start van de avond was heerlijk met een leuk and...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ronduit slechte ervaring, dit komt vanwege het lage tot geen activiteit op de zaterdag. Veel drinkers dansers lallers, allee de DJ heeft een geweldige...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
Eerste keer grotere club in regio bezocht, maar dat was me te massaal . Voelde me niet op mijn gemak als single vrouw, daarom naar deze club gekomen, ...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zondag zijn wij naar partyplayers geweest. Goede ontvangst echt druk, dat hebben wij wel anders gezien, en gezellig personeel. Binnen enkele maanden i...
lees meer >>


club: Amourette
Wij waren afgelopen vrijdag in Amourette, was echt super stil... enkele koppeltjes en een aantal mannen. 
Was onze eerste keer in Amourette, maar v...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Gisteravond bij Party Players geweest. Erg rustig in verband met vakantie, maar super avond gehad. Zeer vriendelijk personeel (kan sommige commentaren...
lees meer >>


club: Swingers Dream
(voorheen: Le Baron A7)

wij hebben het er altijd wel gezellig daar er zijn altijd wel mensen waar wij het leuk mee hebben ,maar het kan altijd beter om het nog een leukere ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Voor het eerst naar deze club geweest met als thema Milf maraton. Goed ontvangst goed personeel mooi gemengd publiek, mooie kamers, lekker eten tegen ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Gewoon top. 
 
Geweldig hoe men afstand hield en respectvol waren. 
Heerlijke sfeer en niets moet.  
 
Mocht je voor een all you can ea...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Zaterdag voor het eerst maar ook voor het laatst naar Fun 4 Two geweest. Bij aankomst ging het voor mijn gevoel eigenlijk al mis. Er stonden wat mense...
lees meer >>


club: Mystique
Het was weer heerlijk! Helaas de laatse keer minder druk tijdens de GangBang, misschien de warmte of de beginnende vakantie periode. 
Mijn partner ...
lees meer >>


club: Inn4Love
Sinds ongeveer 1,5 jaar weer eens geweest maar wat een teleurstelling!!! Het was er heel erg rustig en weinig activiteit. De bediening was waardeloos,...
lees meer >>


club: Fata-Morgana
19 juli voor de tweede keer naar de fata geweest. De eerste keer was erg goed bevallen en de tweede keer ook. Het is netjes, genoeg te eten en drinken...
lees meer >>

De Hummer G-spot vibrator
€ 39.95 € 34.95
Eau De Symbol Dames Sterrenbeeld Leeuw
€ 14.95 € 5.95
Bling Bling Vibrator
€ 54.95 € 39.95
Mini Vibe Spring - India Red
€ 42.95 € 9.95
Furadinha G-String
€ 9.95 € 8.95
Reukloos wasmiddel fijne was
€ 31.95 € 4.95
Ophelia Korset - Grote Maten
€ 59.95 € 24.95
Cowgirl set 3XL/4XL
€ 59.95 € 14.95
JOJO Jellyfish Paars
€ 79.95 € 69.95
2 Speed Magic Wand oplaadbaar
€ 69.95 € 39.95