- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Inn Joy
8.0
Adres: Willem de zwijgerstraat 2e
Plaats: 6021 HM Budel
Provincie: Noord Brabant, Nederland
Telefoon: 0495-495008
Website: http://www.innjoy.nl

In het gezellige plaatsje Budel (Zuid Nederland) ligt parenclub Inn Joy waar je op het juiste adres bent voor een heerlijke avond (ont)spannen, alleen of met zijn tweetjes of gezellig met een heel stel.  
 
In deze gezellige club weet men echt nog wat Brabantse gezelligheid inhoudt. Zodra ik binnen was stond er direct een kop koffie voor me klaar met daarbij een grote schaal vol allerlei lekkere dingen: broodjes, koek, wat je maar lekker vind.

Lees alles over Inn Joy >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Inn Joy toe

  Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee lieten doen. 
Niks geen opdringerige mannen. 
Heerlijk genoten en het blijft een heerlijke avond die donderdag


John
15-07-2016 / 09:37
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de 2de keer zou zijn. Toch maar een keer proberen dachten we. Toen we om 9 uur aan kwamen waren er zo’n 11 koppels aanwezig. Na eerst wat uitleg te hebben gekregen van Nans hebben we wat gedronken en zijn toen gaan kijken in de club. Hij is misschien niet zo groot als andere clubs maar het is er schoon en groter als je zou denken. Na dat we in de sauna gezellig met een ouder koppel geklets hadden zijn we even wat gaan eten in het restaurantje er waren daar wat salades en fruit alles werd netjes gepresenteerd maar het was niet zo veel, en ook iets warms miste we. Na nog wat drinken aan de bar raakte we aan de praat met een koppel van onze eigen leeftijd, en zijn samen in de sauna gaan zitten. En hebben later nog samen met hun ge speelt. We hebben zeker een leuke geile avond gehad en gaan zeker nog eens terug!


oosterskoppel
02-06-2016 / 10:07
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 6

  Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werkelijk uitgekeken qua de massale drukte, maar vooral de activiteit. Dit hebben we nog nooit meegemaakt in een club, en dan praten we over de Fata en Fum. We waren dan ook verrast dat de mensen waar we een praatje mee hadden gemaakt werkelijk uit het gehele land kwamen, zowel Nederland als Belgie. 
We hebben er dan ook de gehele avond heerlijk genoten van al het moois wat op ons pad kwam, en deze avond dan ook heerlijk seksend met vele anderen samen in de bar afgesloten, dit was voor ons de slagroom op het toetje, voyeurisme op zijn best. 
Conclusie achteraf: geweldige actieve parenclub en helemaal vol met mensen welke echt allemaal komen om te geilen en dat zonder uitzonderingen, ongelooflijk dat dit nog bestaat anno 2016. Onze meivakntie is in ieder geval top begonnen. 
 
Liefs C & J


C & J
02-05-2016 / 13:46
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.


Els en Ron
29-04-2016 / 12:35
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  l een paar keer geweest maar de vorige week was ook weer super op de bi avond. Wat verteld aan de bar met een Travestiet en nog een andere leuke dame. Later lekker lang gestoeid boven op de matrassen. 
Het was niet super druk maar wel gezellig en we hebben ons heerlijk vermaakt. 
2 weken eerder was er ook een leuk stel hebben het over de motor gehad we deelde de zelfde passie. 
Wie weet zien we elkaar weer eens anders mail eens als jullie weer eens gaan. 


john
19-04-2016 / 21:31
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  wij gaan zaterdag 16 april voor de eerste keer naar een parenclub en ik wil mijn vrouw de avond van haar leven geven dus ben op zoek naar 2 of 3 groot geschapen mannen dit is een verrassing voor haar ze is 56 jaar 173 cm lang kort rood haar mooie volle borsten en een lekker lichaam ze is dol op pijpen en ook anaal hoor graag van jullie


ron en ingrid
07-04-2016 / 14:43

  Zaterdag 30 januari geweest, zelden hebben we het in een club van heden dag zo druk gezien. Goede sfeer, leuke mensen en erg veel aktie. 
Innjoy gaat ons zeker terug zien.


C&A
03-02-2016 / 12:20
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Vrijdagavond 23-10-2015 hebben wij onze eerste clubervaring gehad bij Inn Joy... Wij waren er met een bevriend huis stel heen gegaan die er zelf voor het laatst 6 jaar geleden waren geweest.. Zij werden als verloren vrienden welkom geheten en we voelde ons op ons gemak en direct thuis.. Wij kunnen daarom terug kijken op een zeer leuke gezellige en vooral ondeugende avond.. Ondanks dat die avond er maar drie stellen waren waarvan één stel het alleen met de eigen partner deed en ook voor het eerst in deze club kwamen en verder alleen mannen aanwezig waren hebben we in volle teugen genoten van de aanwezigheid van deze mannen.. Diverse mannen keken netjes op afstand toe hoe we met onze vrienden bezig waren en langzaam aan kwamen er een aantal mannen netjes vragen of ze mee mochten doen omdat dit totaal niet opdringerig was en heel respectvol werd hier door ons mee ingestemd en was het al snel een verkapte gangbang voor de meiden en die genoten volop.. in totaal hebben we drie geslaagde sessies gedaan en tussen door op ons gemak wat gedronken en gegeten.. Wij hebben geen enkele wanklank gehoord van de enkele man die wel werd afgewezen door de meiden. Deze bleef dan ook netjes op gepaste afstand toekijken en een aantal andere verlieten de ruimte zonder problemen. Eten was eenvoudig maar goed verzorgd en vers wel miste we iets warms buiten de soep om.. De bar was vlot en kwamen we niks tekort. al met al kijken wij terug op een geslaagde ontmaagding in het club gebeuren en zullen deze club zeker vaker bezoeken omdat juist de gemoedelijke sfeer ons aantrekt..


Ondeugend_Bergh
24-10-2015 / 17:42
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Zondagmiddag 11 oktober geweest op de Steamy zondag. 
Innjoy maakt inderdaad waar wat ze beloven met deze middag, alle vrouwen/koppels deden volop mee met deze geile middag, dit zie ik op andere plaatsen in de regio wel eens anders!! 
Zelfs in de sauna ontstonden nog hogere temperaturen, en dat lag zeker niet aan de kachel... 
Strak maar eerlijk beleid werpt bij dit thema zeker zijn vruchten af denk ik zo.


Johan
12-10-2015 / 13:53
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Een gastvrije club, waar niks moet en alles mag. Gisteren Donderdag 1 okt voor het eerst geweest. Niet druk, (maar dit was ons verteld door de eigenaar) nog 1 
koppel en 3 mannen. Ondanks dit toch een leuke avond gehad en mijn vrouw is aan haar trekken gekomen. We gaan zeker een keertje terug en dan wel in het weekend. Ton en Nans bedankt voor de gezelligheid in deze doenders club. Liefs Adrie en Mary.



Adrie en Mary
02-10-2015 / 13:17
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  We komen sedert 2014 bij innjoy, actief cluppie zonder poeha. 
Aanrader voor iedereen die voor de Sex naar een club gaat???


Tof koppel Brabant
22-09-2015 / 18:09
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Wij zij vrijdag (all mix party) voor het eerst in Innjoy geweest. De avond kwam langzaam op gang maar na verloop van tijd kwamen er wat meer stellen. Het buffet was klein maar er lag genoeg en zag er verzorgd uit. Het uitbater stel Ton en Nans was super vriendelijk en hebben ons zeer op ons gemak gesteld. Ze brachten al snel gezelligheid aan de bar en daardoor werden de contacten snel gelegd. Sauna was heerlijk en kamers waren leuk ingericht met alle voorzieningen en hebben ons met een ander stel zeker vermaakt in de donkere kamer.  
Na nog wat gebabbeld te hebben zijn we ons om gaan kleden, het was een zeer geslaagde avond. Leuke stellen en leuk personeel. Innjoy zal ons vaker zien.  
 
Innjoy bedankt voor een gezellige avond. 
 
Groet Stel 36/38


Stel 36/38
07-09-2015 / 15:44
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Diverse malen deze middelgrote club bezocht, de ene keer erg druk de andere keer rustig. 
Wij komen er altijd tevreden en voldaan weer buiten


Lekker 34&35
24-08-2015 / 14:00
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Zaterdag 15 aug naar njoy geweest, meteen de laatste keer. Eten was welliswaar goed en drank werd voldoende bijgeschonken, maar er waren op zaterdagavond maar 3 (!) stellen. Bovendien is de eigenaar onbeschoft en onvriendelijk. Als dit Brabantse gezellgheid of vriendelijkheid is en zich zelf prijst als gezelligste club can Brabant, dan kom je bedrogen uit. De danes achter de bar zijn welliswaar wat vriendelijker, maar de erotische uitstraling is beneden alle peil. Nog erger was dat de vriend van dame achter de bar (en vriend eigenaar) die geen gepaste (discrete) afstand wenste te verlenen toen we met een ander stel gezellig "boven" waren. Hij wilde ook na herhaaldelijk verzoek niet weggaan want hij vondt dat hij het recht had ons constant op indiscrete wijze te begluren omdat hij betaald had. ik heb veel clubs bezocht in binnen en buitenland, maar "nee is nee" geldt niet voor de solo mannen in InnJoy. Wat een domper op het gezellig samen zijn met een ander koppel, komen hier zeker niet meer terug. Bovendien staat wel op de website dat het airconditioned is, maar ook dat klopt niet. De airco werd welliswaar op ons verzoek aangezet, maar dan moesten we wel " boven" blijven. Ook aan de bar werd door slechts 3 petsonen zoveel gerookt, dat de airco bij de bar de rooklucht niet aankon. Als je niet tegen vieze rooklucht kan, moet je deze club sowieso vermijden. Kortom, prijs, eten en drank was okay, maar is zeker niet een gezellige of vriendelijke club. Als de botte boer die zich eigenaar noemt vervangen zou worden, ze de beloftes op de website zouden nakomen, de dames achter de bar vervangen zouden worden door nette, gezellige en wat beter ogende dames en men zou erbij de ziekelijke hardleerse voyeur (vriend van baas en dame achter de bar) leren wat respect is, dan zou de club misschien wat meer mensen trekken. Maar met huidige management zien ze ons in ieder geval nooit meer terug, ook niet als het voor nils is. Brabant op zijn aller slechtst, foei!!! 
Gelukkig wel een leuk stel ontmoet uit Limburg, waarmee we graag nogmaals graag zouden afspreken om gezellig bij te babbelen 0f mosschien samen kunnen afspreken om naar andere club te rijden (rhinestonecowboy2015@gmail.com)


Sonnie
16-08-2015 / 02:54
Hygiene 7
Gastvrijheid 1
Bar 4
Restaurant 7

  Eindelijk weer eens een club gevonden waar de stellen wel actief met elkaar zijn, aanrader!


Levi&Co
10-08-2015 / 14:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Afgelopen zaterdag voor de derde maal op de Sweet saturday geweest, veel leuke mooie stelletjes en veel actie, wat we bij menig andere club niet meer tegen komen, we gaan er dan ook graag heen, topclub.


Stel Valkenswaard
29-07-2015 / 21:58
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Ik en mijn vriendin zijn gister voor het eerst in een club geweest en wel naar deze club. We werden heel gastvriendelijk ontvangen er werd ook meteen naar je naam gevraagd. Toen we omgekleed waren gingen we naar binnen. We wisten niet wat we moesten verwachten. Eenmaal aan de bar werd er nog maals naar onze naam gevraagd en wat tlwe te drinken wilden. Daarna werd ons alles uitgelegd. We hadden het heel gezellig wat wel alleen jammer was dat er alleen maar oudere stellen waren. Ondanks dat hebben we wel gezellig gekletst met de mensen en waren ze ook heel lief en aardig voor ons ( wij waren de jongste 22 & 24) ik had zelf een jonge uitgenodigd en daar heb ik ook een te gekke avond daar mee kunnen hebben. Ik vind het zeker een top club een waar ik wel vaker naar toe wil gaan. Maar ik ga dan wel meer mannen van onze leeftijd vragen om te komen hihihi verder wast wel heel gezellig.


M&S
14-06-2015 / 10:54
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Gisteravond voor het eerst naar deze club geweest. Prima club, wel een erg rustige avond getroffen.  
Groot pluspunt, ruimtes met airco, daar kunnen veel clubs een voorbeeld aan nemen! Op de derde verdieping is het plafond wel overal laag, maar in onze ogen niet storend.  
In de keuken alleen een klein koud buffet en soep aanwezig. 
Wij gaan zeker een keer terug op een andere avond. De enkele stellen die er waren, die waren wel doeners en geen barhangers.


l&l
13-06-2015 / 10:32
Hygiene 9
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 6

  Goede club, veel aktie al vroeg op de avond. Aanrader.


Maurice
23-04-2015 / 15:21
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Leuke actieve club met veel leuke stellen op de zaterdagavond, de eerste keer waren we er op zaterdag 28 februari, spannende avond gehad met een ander leuk stel, dit was voor ons voor herhaling vatbaar, dus zijn we ook eens op de zondagmiddag geweest en wel op 22 maart, weer druk met veel leuke stellen, toen zijn we 28 maart weer geweest en wat denk je? Weer een hele drukke avond met erg leuke stellen waar we heerlijk mee gespeeld hebben. 
Kunnen sommige reactie's hier niet begrijpen,want het personeel is netjes en vriendelijk en correct, maar azijnzeikerds kom je overal tegen. 
Wij gaan zeker terug, o ja dan nog even aan de reactie van Bert met zijn oud publiek haha wij zijn begin dertig en jaaaaa die waren er genoeg op de dagen dat wij er waren, en natuurlijk waren er ook vijftigers, maar dit zal in elke club zo zijn. Ook het eten is perfect verzorgd en erg lekker, zowel op de zaterdag als op de zondag. 
Wij gaan zeker terugkomen


F&J
04-04-2015 / 15:42
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Niet onze club. Misschien dat we net pech hadden met de mensen die er waren, maar we vonden geen aansluiting. De ruimtes waren klein, laag plafond. Zelfs ik kon met mijn 1.70 niet overal rechtop staan. Wel keurig schoon! Grootste nadeel: er werd gerookt in de bar. Blegh! Dat verwacht je toch niet meer in 2015? Restaurant hebben we niet geproefd, cijfer is puur op uitstraling.


K&D
15-02-2015 / 00:02
Hygiene 10
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 6

  Het is tijd dat ik ook eens mijn ervaring deel oer de leukste club van het land. Ik heb inmiddels alles hieronder gelezen (en me verbaasd over sommige reacties). 
 
Ik kom nu al 9 jaar in deze club en ik heb het er altijd naar mijn zin. Ik ben trouwens een vrouw van (nu) 42. In het begin ging ik altijd alleen als single vrouw, maar sinds 2 jaar heb ik een relatie (met iemand die ik hier ontmoet heb). Het is hier altijd gezellig EN lekker. Aan actie nooit gebrek. Dat er alleen maar oude mensen zijn klopt absoluut niet. Die zijn er OOK, maar niet uitsluitend. En die vind je in iedere clubs (dat weet ik uit eigen ervaring; ik heb heel wat clubs in NL en België bezocht). Hier blijf ik altijd graag terugkomen. De sfeer is er uitstekend. Je hebt niet altijd met iedereen seks, maar wel altijd met iedereen een gezellige babbel. Iedereen is hier gelijk en dat is zoals het hoort. Ik hoop nog vele jaren met veel plezier InnJoy te bezoeken!


Cin
09-02-2015 / 10:28
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Goede ervaring. 
Club is heel aktief met leuke stellen, welke al vroeg op de avond met elkaar rollebollen.  
Goede keuken met van alles wat (warm+koud), grote sauna. 
Prijs/kwaliteit perfect! Een echte doenersclub, gaan hier ook zeker meer komen.


Esmee+Rudy
05-02-2015 / 22:16
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  ben afgelopen jaar 3x bij Inn You geweest. hele leuke sfeer, goed ontvangs en leuke gastheer en gastvrouw. Altijd mensen aanwezig en nog iedere keer lekker kunnen genieten. Wel jammer dat ze geen of minder middagen ingepland hebben op de normal werkdagen, mss een optie om dit weer nieuw leven in te roepen.



Peter
02-02-2015 / 12:03
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Voor eerst deze club samen met mijn vriendin bezocht. Moeilijk te vinden in het centrum van Budel. Donkere inrichting met veel gang. Bar is matig waar veel wordt gerookt. Vrij oud publiek en alleenstaande heren die proberen te scoren. Geen aanrader voor echte swingers. Erg kleine club. Keuken ook heel erg matig. Eerst thuis eten is niet overbodig. Weinig jonge stellen aanwezig. Geen sfeer in de kamers zonder muziek. Niet echt een parenclub zoals wij dat ervaren.


Bert
25-01-2015 / 16:29
Hygiene 7
Gastvrijheid 6
Bar 3
Restaurant 2

  Gemoedelijke gezellige club, website reflecteert vrijwel precies de sfeer. Aandacht voor nieuwkomers, gastvrije uitbaters. Op diverse thema avonden geweest, de 1 drukker als de ander. Gezellige bezoekers, veel leuke gesprekken gehad. Veel actie gezien en beleefd. We zullen dan ook regelmatig terug keren naar deze club.


Koppel Lommel
13-01-2015 / 13:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Hoi we zijn pas eens een kijkje gaan nemen bij deze club op de milf avond heb me van tevoren netjes telefonisch aangemeld, klonk aan de telefoon allemaal erg vriendelijk.  
Kwamen binnen en werden ook netjes ontvangen gingen in de bar zitten en alles leek best aardig en netjes maar we waren op 1 man na de enige aan de bar. We kregen netje ons drankje en er werdt uitgelegd van hoe en wat helaas was de bovenste verdieping gesloten . Maar toch gingen we even een kijkje nemen waren tenslotte niet voor niets gekomen. eenmaal boven gekomen via de wenteltrap gingen we dooreen deur naar de relax ruimtes. 
We keken eerst wat rond en helaas bijna alle ruimtes waren leeg op 1 na waar 1 vrouw met diverse mannen lekker lag te spelen. 
Maar er stonk er behoorlijk naar zweet en de mannen hadden een gemiddelde leeftijd van 60. Nu is dat natuurlijk niet erg maar mijn vrouw knapte er helemaal vanaf. We hebben nog even rond gekeken en besloten toch maar om te gaan . We gaan vaker naar een milf avond in andere clubs maar hebben dit nog niet mee gemaakt. Maar desondanks gingen we naar de bar om ons sleuteltje te vragen en toen kregen we volle laag dat dit niet de bedoeling was . Mijn vrouw moest maar naar boven want we waren tenslotte gratis binnen . Dit schoot ons in het verkeerde keelsgat en ik zij dan betalen we toch je gaat niks tegen je zin doen toch? Dan moesten we maar 35 euro betalen en niet de 25 zoals op de site vermeld staat. Al met al dus geen goede ervaring en als je zo een milf avond wil opzetten en de vrouwen weg jaagt blijven er niet veel over. Dus voor ons echt niet meer gaan liever naar susteren daar zijn ze bijzonder vriendelijk en er komen leuke mannen waar ze graag mee speelt. Helaas :(.


Een Limburgs stel
05-01-2015 / 10:45
Hygiene 4
Gastvrijheid 1
Bar 4

  Heel erg leuk! 
Onze eerste club-ervaring was een groot succes! 
Het is er netjes en schoon.


...
28-12-2014 / 20:52
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 6

  Gisterenavond lekker met zijn 2tjes naar deze club geweest, prima club met leuke stellen, omdat het voor ons nieuw was hebben we niet goed gedurfd kontakt te leggen met anderen. 
Maar terug gaan we zeker, mede omdat er een hele goede sfeer hing en omdat we ons er direct op ons gemak voelden. We hebben zelfs een uitgebreide rondleiding gehad met alle tekst en uitleg. 
Eigenaars zijn zeer vriendelijke mensen die weten waarover ze praten. 
Verder biedt de club genoef faceliteiten om er een geslaagde avond van te maken. 
Volgende keer proberen we wat meer kontakten te maken met de andere stellen om te gaan proberen waar we voor komen......


Nieuwkomers in the scene
13-12-2014 / 13:57
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Goede club, prima prijs/kwaliteit. Wij bezoeken deze club sinds een half jaar vooral op de zaterdagavond. 
Altijd leuke stellen waardoor we onszelf met hen meer dan prima vermaken. 
Eigenaars zijn zeer gastvrij en vriendelijk, voor ons geen andere club meer!


Onze ervaring
11-12-2014 / 16:18
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Afgelopen zaterdag (27 september) hier geweest, erg veel leuke stellen, ook tussen de mannen zaten er 'lekkertjes'bij. 
De club is behoorlijk actief met voor iedereen wat wils. 
De grote sauna is een pré voor ons, en handdoeken zijn er genoeg, verder ziet er alles piekfijn netjes en verzorgd uit. Gastvrouw en gastheer weten precies hoe je een parenclub hanteert, erg vriendelijk en informatief. 
Het restaurant is klein maar keuze is er genoeg, en ook dat ziet er verzorgd uit.  
 
 


Leon&Janet
02-10-2014 / 11:53
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Gisteren als single man stoute schoenen aangetrokken om nieuwsgierigheid een kans te geven. Het is idd een gezellige club, met doeners. Helaas gisteravond eigenlijk stellen die met elkaar naar de kamers gingen, of met een ander stel. Stellen die een man alleen zochten waren er geloof ik niet, maar dat is natuurlijk een momentopname. Misschien dat ik ook wel wat passief was. Wel gezellig contact gehad in de bar. Aangezien ik niet opdringerig wilde zijn, en ook geen voyeurachtige behoeftes heb, niet naar boven gegaan om naar de actie te kijken. Er was die avond wel een jonger koppel. Gastheer en -vrouw waren wel heel gastvrij, en sfeer in de bar was goed. Keuken is idd summier, maar zeker niet slecht. Of ik nog eens ga weet ik nog niet, denk dat mijn interesses toch iets anders liggen, maar na 1 bezoek kan ik de club echt nog niet afschrijven.


brabander
07-09-2014 / 19:24
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  geweldige club, eerste keer geweest op zaterdag 23-8-2014. Leuk stelleren kennen uit Helmond, gezellig mee gepraat. Leuke kamers waar we ontzettend genoten hebben,Hygiene erg goed, keuken en drnakjes ook prima, we komen zeker nog eens terug,Nee is nee in deze club, direct aansluiting met andere gasten, leuke en gastvrije eigenaars.


Desiree en Henk
26-08-2014 / 17:12
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Erg leuke ervaring, leuke mensen, gastvrij ontvangen door de eigenaars. Leuk stel ontmoet uit Helmond waar we gezellig mee gepraat hebben. 
Verder leuke kamers, echt genoten en nee is nee. Komen zeer zeker nog terug


Desiree en Henk
24-08-2014 / 12:02
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Meerdere keren de club bezocht. Prima ervaring in alle opzichten een aanrader. Wil je actie ? In deze club vindt je dat.


Funduo
20-08-2014 / 17:31
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Op 30-5 hebben wij voor de eerste keer een bezoek gebracht aan deze club. De ontvangst was hartelijk en na een kop koffie kregen wat informatie over de club. De club was absoluut schoon te noemen en de relaxruimtes sfeervol. Er was veel activiteit en wij hebben ons prima vermaakt. Het enigste minpuntje dat we kunnen bedenken is dat mijn vriendin astmapatiënt is en ze last kreeg van de rook in de bar. Voor de rest een aanrader en zullen hier zeker nog eens terug komen!


Ceciel & Marcel.
13-06-2014 / 09:34
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 8

  Onze aller eerste ervaring met een parenclub hebben wij in deze relaxte club gehad, bij binnenkomst stonden wij beide vol van de zenuwen maar we werden zo goed ontvangen en kregen een leuke rondleiding hierna gingen we een drankje gingen nuttigen, aan de bar tijdens ons eerste uur viel ons op dat er veel stellen en alleen staande mannen aanwezig waren ,maar niet te opdringerig waren na wat te hebben gegeten van het buffet hebben wij in de Rode kamer een leuk stel ontmoet die ons veel kon vertellen over het reilen en zeilen in een parenclub en hebben ons ook erg op ons gemak gesteld waarna wij aan het eind van de avond moe en voldaan ook een passend einde aan de avond hebben kunnen gegeven, wij zijn zeker van plan om nog eens te gaan na deze ervaring. 
Nieuwstel 33/35 


Nieuwstel
10-04-2014 / 17:19
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Hallo, 
Gisteren de 12e januari 2014 zijn wij 2 single vrienden (m) naar Budel gereden om te kijken wat de Steamy Sunday bij Inn Joy ons kon bieden. 
De ontvangst was vriendelijk, de barruimte gelijk een bruin café achtig was zeer gezellig er werd ons direct een drankje aangeboden en de welbekende Brabantse gastvrijheid kwam duidelijk naar voren.  
Boven zijn de natte ruimte, de sauna, het restaurantgedeelte en 6 speelkamers (allen met een eigen naam). 
Er waren op deze dag (maar) 3 kamers toegankelijk en dat kwam de Steamy Sunday optimaal ten goede. Geen wijd verspreidde actie maar lekker dicht bij elkaar zodat er veel te zien en beleven viel. 
 
Hoewel er heel leuke koppels en single mannen aanwezig waren (waar wij uiterst lekker mee (mee)gespeeld hebben) is het jammer dat er geen actieve jongere stellen en single dames in deze club komen. 
 
Alle complimenten aan Ton en Nans voor de wijze waarop zij deze club runnen. 
 
Tot een volgende Steamy Sunday of eerder... 
 
Groet, 
 
Peter en Jordy 
 


Peter en Jordy
13-01-2014 / 14:24
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 7

  gisteren geweest en het was echt heel leuk! t was heel rustig maar ondanks dat voldoende actie! en de eigenaar en eigenaresse zijn zeer gastvrij!


stephanie
22-12-2013 / 17:50
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Restaurant 7

  beste club van het jaar.helemaal geweldig. 
op en top.aaaaaanraaaaaderrrrr!!!!!


dink
18-12-2013 / 00:29
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  @L&L, helemaal mee eens, wat willen de mensen tegenwoordig? Wij komen er met regelmaat en het is een hele actieve club, met allerlei leeftijden.Mensen klagen op deze site vaak dat er geen sex in een club was, nou ga dan maar eens naar deze club. 
Enn heel netjes en schoon, voor een eerlijke entreeprijs. 
O ja wij weten niet ofdat wij nu tot de ouderen of jongeren horen (36&39) haha. 
Conclusie:laat een ieder naar zijn eigen cluppie gaan, maar er zijn steeds meer clubs waar de sex ver is te zoeken.


Brabkes
30-11-2013 / 15:45

  Dit is de lekkerste club.Er wordt ier tenminste gesext.Wel wat oudere mensen, maar er zijn ook vaak wat jongere stellen,dus ff goed rondkijken.


L&L
30-11-2013 / 14:21

  Gisterenmiddag naar Parenclub Innjoy geweest op een themamiddag de Steamy Sunday.Wat een verassing, gezellig ,druk en waar we voor kwamen de alleengaande mannen waren er ook genoeg. 
Het was super ,leuke speelse kamers grote bar ,keuken klein maar fijn en een leuk ontvangst door de eigenaar.Wij zeggen tot de volgende keer. 
 
Funstel 


Funstel
21-10-2013 / 11:56
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 6

  Wij komen hier al wat jaartjes met veel plezier en fun. 
Aktieve club voor aktieve mensen. 


A&M
04-10-2013 / 12:24
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Geweldige actieve club. Altijd met leuke stellen welke zeker niet alleen de hele avond aan de bar hangen. 
Ga je als stel voor de sex naar de club een dikke aanrader. 
Wij denken dan ook dat in de huidge tijd innjoy de vruchten plukt in de swingerswereld met hun superlage entreeprijzen. 
 


Stel Eindhoven
26-09-2013 / 00:48
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Morgen zaterdag 14 sept gaan reizen wij weer eens af naar Budel voor de zoveelste keer. 
Wij zijn zoals onze naam hier aangeeft een optimistich stel wat in is voor lekkere ongecompliceerde sex met andere stellen. 
We hopen dan weer net als anders op een "lekkere"avond met de juiste stellen. 
Normaal schrijven we dat niet hier als we gaan, maar #stel dompert, heeft ons gewoon op het idee gebracht. 
Wij zijn 33 en 35 jaar en echte doeners.


Stel Vrolijk
13-09-2013 / 13:33
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  @stel dompert. 
We hebben hier alveel voorbij zien komen,maar jullie spannen de kroon! 
Om 3 uur in de auto te rijden en dan ook nog tussendoor 2 uur voor een club in de auto te blijven. 
Daarna de club en mensen af te zeiken kompleet met cijfers, terwijl jullie de club niet bezocht hebben. 
Jullie lijken ons het type mensen welke ook voor een gratis ijsje uren in de rij te gaan staan, zielig hoor! 
We denken dat ze bij innjoy ook niet op type's als jullie zitten te wachten. 
Wij komen bij innjoy/temtation/mistique/d&A. 
Elke keer anders net als bij innjoy. 


Lustig Koppel 52&53
09-09-2013 / 19:26
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Juist, als je niet binnen bent geweest kan je ook geen punten geven.Dat is dus niet objectief.Kan je wel bij iedere parenclub voor de deur gaan staan en naar aanleiding daarvan punten geven.Stom dus.


K en H
09-09-2013 / 12:53

  @stel domper,niet eens binnen geweest hoe kan je dan oordelen over deze Parenclub,dit is een echte doenersclub waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat ,en zeker wat betreft kwaliteit prijs verhouding. Met enige regelmaat hebben wij fijne avonden in Innjoy....grote pluim voor de uitbaters !!!!


Rachel en John
09-09-2013 / 10:10
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Raar verhaal hieronder, innjoy is samen met een paar andere club's onze favoriet, de club is vooral actief, de ene keer druk, de andere keer wat rustiger. 
Komen er al ruim 9 jaar met regelmaat en denken dat dit dan ook een lulverhaal is om de club in een kwaad daglicht te zetten. En wat de toegevoegde waarde van jullie verhaal ? 
Wij vragen ons echt af wie er eerst 1.5 uur uur gaat rijden, en daarna maar liefst 2 uur voor de deur gaan staan, dit is 3,5 uur in de auto voor een avondje injoy....... . O ja, niet te vergeten jullie moesten natuurlijk ook weer terug naar huis 1,5 uur rijden. Hoe zielig kun je zijn??? 
En dan ook cijfer's geven als je niet eens binnen bent geweest. 


Stel vrolijk
08-09-2013 / 21:54

  gisteren dachten we, gaaffff we gaan naar Innjoy na goede verhalen gelezen te hebben, anderhalf uur rijden maar dat hadden we ervoor over. 
half 8 waren we er, stonden voor de deur om 21.30 zijn we vreselijk balend weer weggereden want na twee uur voor de deur gewacht te hebben kwamen er twee 55+ stellen en 1 man van ongeveer 35+ . Noemt Innjoy zich een paren club ? of is het een zwaar belegen bingo club?> wij al balend dus de hele reis voor niks en voor ons een cijfer - 1 . 


stel domper
08-09-2013 / 16:27
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij "draaien"al een heel tijdje mee in de clubs, maar het is overal slecht, Vooral voor de doeners en op de zaterdagen.Innjoy gaat nog wel, maar is inderdaad meestal aan de leeftijd en snappen het goed dat de jongere hier niet komen.Mystique, ligt eraan soms wel soms niet.Het ligt natuurlijk ook aan jezelf, maar als de mensen niets doen, tja....De hoogtijdagen van clubs is voorbij.Het is niet meer zoals 15 jaar geleden.Wij hebben het gevoel dat het zo'n beetje over is.Of ze moeten met een succesvol ander concept komen.


K&P
21-08-2013 / 10:38
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 5

  Wil je een doenersclub ben je hier idd goed. Maar niet voor jonge mensen.En niet alle jonge mensen zitten is de discotheek/parenclubs!!!!!Wij zijn échte doeners en nog géén 30.En das voor de meeste doenersclubs best behoorlijk jong.Ik (vrouw) en mijn vriend trouwens ook, hebben geen zin in sex met 50ers.Dat hun sex met ons willen snap ik wel ja. Wij zien er goed uit en zijn allebei slank en vaak moeten wij ook de stellen "wegjagen" omdat wij moe worden van het"achtervolgen" dus dat geld niet alleen voor vrijgezellenmannen!


Chantal en Frank
30-07-2013 / 19:17
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 2

  Nou k38. 
Waar zijn jullie geweest.veels te krap en warm daar. 
Smalle trap en rare geur binnen. 
Geen aanrader.


niet mee eens
29-07-2013 / 23:45
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  Toch nog een parenclub gevonden waar doeners komen. Een geweldig gezellige club waar ze nog weten wat gastvrijheid is en waar je je snel thuis voelt, overal voldoende handdoeken en condooms te vinden, het eten is eenvoudig maar altijd voldoende en smaakt prima. Wij komen zeker nog eens ,een aanrader deze Club ,en zeker wat prijs betreft. 
 
koppel38


Koppel 38
29-07-2013 / 20:20
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 6

  Deze club is niets voor jonge stellen. Wij zijn 2 maanden terug geweest en er liepen zelfs vervelende mannen rond boven bij de seks-ruimte`s. Eigenaren wel super sociaal en klantvriendelijk, keuken heel summier. Geen aanrader vannuit onze kant.


Daan en Nicole
19-06-2013 / 22:38
Hygiene 6
Gastvrijheid 10
Bar 5
Restaurant 2

  Ik denk dat jullie je hier wel thuis voelen.Lees hieronder de berichtjes.Doenersclub, entree goede prijs, en ik neem aan dat jullie geen 25 meer zijn (niet negatief bedoelt, maar die zitten allemaal in die discotheken-clubs ipv parenclubs)


Ook fan
30-04-2013 / 13:18
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 6

  hoi ik heb een vraagje wij zijn een stel met een pontje meer nu is mijn vraag worden wij hier ook genegeert zo als bij andere club'sof heb je hier meer kans op aktie gr r/s 


wijmetzijn2
30-04-2013 / 10:29

  Een gewone gezellige club.Geen poeha.Het is een sobere club, en het eten is ook niet veel.Maar je betaald weinig entree, mensen zijn vriendelijk en zoals gezegd bijna altijd aktie.


Gewoon
15-04-2013 / 00:07
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 3

  Wij bezoeken deze club zeer regelmatig en altijd gaan we met een heerlijk gevoel weer naar huis. Dat uurtje autorijden hebben we graag voor onze favo club over! Verschillende andere clubs bezocht maar dit is niet vooralsnog niet te overtreffen dit is nog echt een parenclub en zekeks voor wat beteft prijs !!!  
Tot ziens


Stelletje38
17-03-2013 / 12:06
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  On)regelmatig al wat jaartjes komen we bij Innjoy waarvan het laatste jaar alleen nog op de zondagmiddag.Hiervoor was de zaterdag onze favoriete avond maar deze werd voor ons te 'luidruchtig'alhoewel we gehoord hebben dat daar ook weer een positieve verandering in zou zitten. Voor ons is de zondag een middag waar je als stel heerlijk van elkaar en met elkaar kan genieten, mischien gaan we ook weer eens op de zaterdagavond een kijkje nemen maar dat willen we dan doen met een ander leuk stel van de zondagmiddag of mischien wel een hele leuke man


Hij36Zij38
02-03-2013 / 18:21
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Ik ben een vrouw alleen en ben regelmatig op zoek naar clubs waar ik dan allleen heen wil gaan.En het liefste in clubs waar géén (amateur) prostitutie is.En dat is héél moeilijk.Hier zetten ze het tenminste op de site "op bepaalde dagen amateur-prostitutie".Want er zijn namelijk ook vrouwen die het voor de sex doen en niet voor het geld.Ik betáál zelf entree.


Emmie
19-02-2013 / 16:01

  Zondagmiddag 3 februari hebben we deze club bezocht. We bezoeken normaal de grote clubs maar vanwege ons weekendje weg in Belgie belanden we bij injoy. 
Onze ervaring was positief, leuke stellen, zelfs leuke mannen. 
Je moet er niet de drukte van een grote club verwachten, want zo groot is het nu ook weer niet, maar we hebben een heel leuke middag gehad en gaan de volgende keer eens op de zaterdag een kijkje nemen. 
In ieder geval was de prijs/kwalitiet uitstekend.


Echte Swingers
15-02-2013 / 19:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  oeps......sorry, maar deze ervaring was bij 4Fun in Ammerzoden.. Inn Joy, daar zijn we nog nooit geweest...sorry nogmaals...


R & I
24-01-2013 / 01:45

  Je moet natuurlijk wel entree-prijs en wat je er voor hebt vergelijken.Entree-prijs is hier zeer laag kan je niet hetzelfde verwachten als in een andere dure club. 
Ook hier weer door de week prostituees.Jammer maar zal wel niet anders kunnen.


M & P
22-01-2013 / 21:31
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 5

  We zijn hier ooit 2 keer geweest, maar nee, het is het niet voor ons... lekker bubbelbad en gastvrij, dat wel! Restaurant is niet veel soeps, Matrassen met nepleer zodat je er op een gegeven moment een natte rug van krijgt. Veel te weinig handdoeken, op een gegeven moment waren ze zelfs helemaal op! Maar 1 douche...


R en I
22-01-2013 / 01:37
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 4

  Kijk maar naar de foto op hun gastenboek.Is nou ook niet écht uitnodigend.En dan zeggen ze dat ze er ook nog uitzien als een twintiger. Leuke eigenaar heel vriendelijk maar het volk wat er komt is nikks.


Poeh
21-12-2012 / 19:08
Hygiene 5
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 1

  Tja wat zal ik ervan zeggen.Ik ben 28 en moet eerlijk zeggen ik voelde me er eigenlijk niet thuis.Gezellig voor als je ouder bent maar niet voor mij.Oudere dames ( ook nog maat weet ik hoe veel). En er zullen heus wel mannen zijn die dat fantastisch vinden, maar ik niet.Ze hoeven van geen maatje 38 te hebben, maar zo!Moeten ze zelf weten we leven in een vrij land, maar ik ga ergens anders heen.


Mark
19-12-2012 / 10:43
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 5

  Afgelopen zaterdag-avond 1-12-2012 Innjoy bezocht. 
Wat ons direct opviel is de vriendelijheid van de eigenaars, ook het personeel is erg vriendelijk en snel. 
Je voelt je er direct op je gemak, en je komt er werkelijk niets tekort. 
Het was er behoorlijk druk,en al heel vroeg volop aktie in de kamers. 
Voor ons hoeft qua aktieviteit en mentaliteit Innjoy dan ook voor geen enkele andere club onder te doen,parenclubs als deze zie je steeds minder omdat verreweg de meeste clubs in onze visie erotische discotheken zijn geworden. 
Wij zullen deze club dan ook vaker structureel gaan bezoeken.


Gelders-Stel
04-12-2012 / 01:27
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  En de maandag gay-avonden zijn ook goed.Eén van de zeer weinige (vooral in het zuiden) goede, aktieve gay-club.


Gay
24-11-2012 / 01:03
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  het swingen was voor ons een nieuwe ervaring  
het was de eerste keer dat wij een parenclub bezochten 
werden netjes te woord gestaan door iedereen  
en dat was voor ons heel prettig


jolanda en edwin
18-10-2012 / 19:03
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  Ja, dit valt wel op.Duidelijk reclame.En om innjoy zo af te kraken en zichzelf zo aan te prijzen.Ton en Nans niks van aantrekken jullie cluppie is ok.


Elha
16-04-2012 / 14:22

  Proberen hier de ex-eigenaren ff reclame te maken voor zichzelf en deze club af te kraken.Zo maken ze infeite de eigenaren van Gallery's nu ook zwart,want die hebben er eigenlijk niks mee te maken.Dit probreren ze wel bij meer clubs hier op deze site.Wat een viezerikken.Niks mis mee met Innjoy, is tenminste een doenersclub zónder ingehuurde dames wat bij Amai wel is.


Mmmmtje
13-04-2012 / 18:59

  Wat een gezelligge en schone club  
Wat betreft de muziek eten bar, bedden en hygiene een aanrader voor iedereen die naar een kleinere club wil om daar te beleven wat nu eigenlijk een swingers club in houd  
 
Het is er een echte doenersclub  


Saskia en Gerard
28-03-2012 / 17:29
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Het leek wel een bejaardenhuis, Nog nooit zoveel lelijke, oude mensen bij elkaar gezien. En veel single mannen die denken dat ze in een gekapte hoerenkiet zijn. Je kunt beter naar The Gallery's gaan,max 4 buitenlanders laten ze daar binnen en is een echte doenersclub. Voor diegene die het nog niet weten. The Gallery's gaat verhuizen. 1 km terug en stukken groter! de nieuwe naam is club amai


Single
31-12-2011 / 12:43
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  Op Zaterdag 10 dec geweest als koppel zijnde. 
Enorme drukte zowel stellen als mannen en single vrouwen. 
Een echte doenersclub allerlei leeftijden en soorten mensen. 
De formule van prijs/kwalitiet is hier op zijn plek. 
Verwacht geen 4 sterren restaurant,maar het eten is lekker, genoeg keuze en netjes verzorgd. 
Aan de bar komje echt niets te kort. 
Voor ons een blijvertje en vooral een aanradertje


Limbo- Stel
19-12-2011 / 19:16
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Vorig jaar ben ik 'n paar keer in deze club geweest & heb daar wisselende ervaringen gehad. 
 
Dit was de 1e club die ik ooit in m'n leven bezocht & ondanks de gezonde spanning, voelde ik mij daar al na 'n half op m'n gemak, mede door de leuke gastvrouw Nans. 
 
Ik heb daar 'n erg leuke dame ontmoet, waarmee ik nog 'n kortstondige relatie heb gehad & met haar dan ook af & toe Inn Joy bezocht. 
 
De laatste keer dat ik met haar daar was viel helaas enorm tegen. Veel opdringerige mannen die 't begrip "nee, is nee" niet kenden & 1 vd. heren vergreep zich zelfs aan m'n vriendin. 
 
De ambience is niet echt geweldig om eerlijk te zijn, alles doet gedatteerd/smoezelig aan, maar 't wordt wel goed schoon gehouden, daar kan ik niks van zeggen. 
Het eten is redelijk, maar verwacht geen culinaire hoogstandjes. Maar goed, daarvoor ga je ook niet naar 'n swingersclub. 
 
De prijsstelling zou naar mijn mening iets lager mogen zijn, want ik ken clubs met 'n betere uitstraling, die zelfs goedkoper zijn.



R.
13-11-2011 / 11:29
Hygiene 6
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 6

  Veel oudere mensen.Alles is wat gedateerd.En het eten in een piepklein keukentje is helemaal niks.Idd eigenaren zijn heel aardig.


Peter
08-11-2011 / 20:37
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 2
Restaurant 1

  Leuke gezellige parenclub waar het brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staat. 
En voor de prijs 35e hoef je het niet te laten ,erg goede prijs kwaliteit verhouding. 
We zullen deze parenclub nog vaak bezoeken. 
Een pluim voor de uitbaters ....ga zo door. 


stelletje 35
04-09-2011 / 16:30
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  De positieve reacties zullen hoofdzakelijk van oudere mensen komen denk ik.Hier komen hoofdzakelijk oudere paren.Voor mooie stellen moet je ergens anders zijn.Wij dus ook.


Petra
24-05-2011 / 21:43

  Leuke actieve doenersclub. Allerlei leeftijden. Een echte aanrader! Perfecte prijs/kwaliteits verhouding. Simpele goede keuken met voldoende keus. Ook aan de bar kom je niets te kort.


San en Richard
01-05-2011 / 03:55
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Normaalgesproken ga ik, als ik een parenclub wil bezoeken, naar de Fun4Two, maar een tijd geleden ging ik voor de verandering naar de Inn Joy. Eens wat anders uitproberen, dichter bij huis en groot pluspunt, als dame alleen mocht ik gratis naar binnen. Eigenlijk mag je dan al niet meer klagen, maar wil hier toch mijn eerlijke mening geven. 
Toen ik binnenkwam (beetje achteringangetje... geen fraaie entree) werd ik meteen hartelijk onthaalt door de eigenaar. 
Hij wees me waar ik om mocht kleden en daarna ging ik naar binnen, waarbij uitvoerig werd bekeken door de voltallige barbezetting. Voelde me iets ongemakkelijk maar ook wel gevleid, blijkbaar was ik het waard om uitvoerig geobserveerd te worden. Snel daarna ging iedereen weer door met de orde van de dag, kletsen aan de bar en links en rechts een beetje vozen. 
Een stel wat verderop zat knikte me bemoedigend toe omdat ze denk ik ook wel zagen dat ik het een beetje eng vond en een stel vlak bij glimlachte vriendelijk en zeiden dat ik moest doen alsof ik thuis was en erbij moest komen zitten. Mensen begonnen meteen tegen me te praten en gaven me echt t gevoel dat ze graag wilden dat ik me zo snel mogelijk confortabel voelde, zonder directe verdere bijbedoelingen. De eigenaar ging meteen in de weer om een drankje voor me te maken en maakte ondertussen wat grapjes om het ijs te breken en me op m'n gemak te laten voelen. 
Na 1 sigaretje (ODE!! mogen roken aan de bar!! groot pluspunt m.i. ) kreeg ik een rondleiding van de eigenaar, samen met een ander stel dat ook nieuw was en net binnen kwam. 
De ruimtes waren wat sober ingericht, maar netjes onder houden en schoon, eigenlijk leek het of er weinig tot geen gebruik van werd gemaakt. Het keukentje was erg klein en je moest er zelf je eten regelen en opruimen, maar het eten opzich was lekker om even tussendoor wat te happen, voor een volledige maaltijd vond ik het aanbod wat karig. 
Maarja... vind dat je deze club in deze ook niet zo met de Fun mag vergelijken, prijs/kwaliteit verhouding is erg ok, een sobere club maar als je dat niet erg vind is het geen probleem. Verwacht geen luxe en poeha, dan moet je op een andere plek zijn. 
Eigenlijk was er weinig aan te merken op deze club, maar ik moet eerlijk zijn dat ik het publiek gewoon onaantrekkelijk vond. Nu ben ik natuurlijk heel jong (25) en met maatje 34 en ik neem het anderen niet kwalijk dat ze dat niet zijn, maar in een parenclub kom ik toch echt voor sex en dat wil ik het liefst met jonge aantrekkelijke slanke mensen. En hier was er niet 1 stel dat daaraan voldeed. Aan de bar zaten enkele 40ers en vooral 50ers waarvan ik de meesten eigenlijk liever niet in lingerie had willen zien. 
Dit ligt niet aan de club of aan de mensen, dit ligt aan mij. 
Denk je er net zo over als ik en wil je vooral sex met hele mooie mensen ( een lichte air op de koop toe genomen) is dit niet je tent. Ben je al wat ouder, doet uiterlijk er wat minder toe en wil je gewoon een gezellige en gastvrije avond (ik weet niet wat er gemiddeld genomen allemaal gebeurd qua sex, maar toen ik er was had er niemand sex en zat alles aan de bar of in t keukentje.) voor een lager budget, is dit helemaal je tent. 
Mij zul je er voorlopig niet meer zien, maar misschien veranderd dat en ben ik er over 30 jaar stamgast ;-) aan de gezelligheid en de gastvrijheid zal het in ieder geval niet liggen.


Kim
06-03-2011 / 00:08
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 5

  in 1 woord; GEWELDIG ! 
Altijd reuze gesellie,véél actie,véél respect,en echt hele lieve ,leuke eigenaren;) 
Wij vermaken ons altyd prima in deze gezellige ,kleine,sfeervolle CLUB !


stelvenlozij
08-02-2011 / 11:15
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Heel gezellig clubje.De gemiddelde leeftijd is behoorlijk wat hoger dan wij zijn.Moeilijk de trap te "beklimmen "zeker als je op een paar sexy hakken loopt.Eten en "restaurant echt slecht.Wel veel aktiviteit.


Petra
12-01-2011 / 20:48
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 4

  Top hoor Innjoy..je wordt er altijd hartelijk ontvangen.. Als je de eerste keer komt wordt je wegwijs gemaakt via een rondleiding ..Als je dan nog vragen hebt kun je ze stellen. 
Aan de bar kom je niets te kort.. je glas leeg en meteen alweer een vol voor je staan. Het eten smaakt er altijd goed..is in de keuken die klein is maar wel altijd schoon! 
Ook de kamers boven zijn erg schoon er liggen overal handdoeken en condooms genoeg . 
Er komen mensen van allerlei leeftijden al zijn de ouderen wat in het 'voordeel' dat is wel een lekker gevoel. Moet er toch niet aan denken dat je met bijna pubers daar de middag/avond door moet brengen? 
Ook de sauna vinden wij een genot..lekker relaxen en tussendoor in de bar telkens wat drinken. 
Zeker een aanrader..en Ton en Nans ga vooral zo door mensen!!! 
Tot snel weer...beetje uit de running geweest..maar nu weer veel zin in een avondje met jullie tweetjes en de gasten natuurlijk. 


Leo en Ria
31-12-2010 / 20:10
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Brabantse gezelligheid en gastvrijheid staan voorop. 
Het is iedere keer weer een feestje en onvoorstelbaar hoe de avond kan verlopen, zo gezellig en geil. 
Je komt zeker niets te kort, eten en zeker drinken niet, zo'n persoonlijke bediening tref je nergens. 
Iedereen is daar welkom, alle leeftijden, maar ook zeker mensen met een of een paar maatjes meer. ( hi hi en ik spreek uit ervaring ). 
Wij zijn al in veel clubs weesten kijken, maar dit blijft toch voor ons een echte topper. 
Ton en Nans, jullie zijn super, ga vooral zo door xxx



T en M
05-10-2010 / 19:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  hoi hoi  
we zijn 2 0ktober naar INN JOY geweest en hebben heerlijk genoten en hopen er vaker te komen 
en hopen dan weer lekker te genieten van de gastvrijheid en de gemoedelijk heid van jullie .. 
 
groetjes en kusjes van Richard en Marlies 



Marlies en Richard
03-10-2010 / 21:38
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Innjoy is de leukste en gezelligste club van nederland.Hier wordt niet moeilijk over een hoe er iemand uitziet, het belangrijkste is de gezelligheid en geil avondtje uit. 
Wil je dit zelf allemaal meemaken dan kom je gewoon eens kijken, ik weet zeker dat het niet bij een bezoek blijft. En de gastvrouw en gastheer zijn altijd in voor een praatje en je zit nooit zonder drinken, ook het eten wordt door hun goed verzorgd. En wil je boven gaan kijken dan kom je vanzelf de gezellige kamers tegen, allemaal met airco want dat is daar echt nodig zoveel aktie is er in innjoy. Sauna bezoeken kan men ook het is heel lekker relaxen daar in. Maar ik zou zeggen ga zo vooral door gastvrouw en gastheer jullie doen het heel goed. Maar ik zou zeggen kom naar innjoy echt een aanrader.


Mijn mening
15-09-2010 / 16:08
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Pas geleden voor het eerst hier geweest. Voor diegene die een grote, luxe parenclub gewend zijn zal dit tegen kunnen vallen. Het is er niet luxe en niet groot, de opgang naar boven erg smal, helemaal boven moet je bukken want het is er erg laag. Echter heb je de keuze uit diverse kamers welke ruim en schoon zijn. Douche en toilet praktisch en schoon. Kom je hier voor het eerst dan wordt je netjes ontvangen en krijg je een rondleiding. 
De gastvrouw zorgt goed voor je en is je glas leeg staat er zo een nieuwe voor je neus. 
 
Het eetgedeelte heel erg klein en een gering aanbod maar wat er aangeboden wordt is keurig bereid en smaakte goed. 
 
Kom je voor jonge hippe stellen of alleengaande dan moet je geluk hebben of hier NIET wezen want de leeftijd van het publiek wat hier komt ligt toch wel zo rond de 40/50 en >> in alle maten. . 
 
Ook deze club heeft zijn vaste bezoekers welke erg gezellig en gastvrij zijn en dat maak je in een andere club niet zo mee als hier. Je maakt makkelijk kontakt en kunt gewoon je eigen ik zijn zonder poespas en dat moet gezegd worden. Persoonlijk vond ik dit meer een gemoedelijk "erotisch" bruincafe (ouderensoos) dan een parenclub. Alleengaande worden hier ook toegelaten maar gedragen zich alles behalve opdringerig echter zou je je soms publiek bezit kunnen voelen want bekeken wordt je van de zijlijn ook als je in actie bent. 
 
Het was en bijzondere ervaring. Houdt je van hip, aantrekkelijk en "jong" moet je naar mijn mening hier niet wezen. Houdt je van gezelligheid en een gemoedelijke sfeer en ben je wat ouder dan kun je hier een erg leuke avond hebben !!! 
 
Mocht ik hier nog eens naar toe gaan dan is dat zeker voor de sfeer en niet voor de s ....


mystery guest
29-08-2010 / 16:38
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 6

  Afgelopen weekende daar geweest, en whowwww wat een aktie daar, we raden dan ook een ieder deze club aan als je van echte sex houdt. 
 
J&R XXX


Jose en Rik
20-05-2010 / 11:19
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Afgelopen zondag bij gangbang geweest. 
Geweldig ondermeer door Petra en mannetje, wat een leuk stel. Super geill vrouwtje en leuk mannetje. Eigenaren en barpersoneel supervriendelijk. kom zeker vaker...


plover
22-01-2010 / 20:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 6

  een club waar we regelmatig te vinden zijn vanwege de goede sfeer  
alijd leuke mensen zowel voor als achter de bar 
dus wie weet komen jullie er ons eens tegen  
ton en nans  
toppie hoor !!



rianne en eric
20-12-2009 / 21:01
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Vrijdagavond bij Innjoy geweest ,was echt toppie !! 
Schoon en gezellige bar, en natuurlijke leuke mensen ontmoet. 
Hier hadden we wel 1,5 u rijden voor over. 
We komen snel weer eens aan. 
 
Groet uit Amstelveen


kristel en Arjan
08-11-2009 / 18:26
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Hoi,afgelopen maand een paar keer op de vrijdag-avond en de zondag middag geweest, dit is ons prima bevallen, diverse contacten gelegd met de vele leuke stellen, een heerlijk lekker sauna'tje gepakt en een lekker hapje gegeten.kortom een geweldige tijd. 
Julie hebben een zeer nette en schone club maar vooral een actieve club waar we zeker eens terug komen als we in de buurt zijn. 
 
Gr E&J


Eric & Janine
28-09-2009 / 19:13
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hier onder leest u een lul verhaal van een persoon die absoluut niet in Inn Joy is geweest.  
Om een juist beeld te krijgen leest het verhaal in tegen stelling en u weet wat voor een club het is. 
Het verhaal een een eikel. 
 
1x geweest met 2 stellen....  
bij binnenkomst bleef de gastheer alleen maar zeuren om zijn besteding 30 euri.  
vriendelijkheid was er ver te zoeken.  
bij de vraag om de kleedruimtes en douches blijven doorzeuren over zijn 30 euri .  
na het omkleden naar binnen waar wij dachten zozo dit is groot hier ...(ohwnee te veel spiegels aan de muren).  
aan de bar weinig mensen en wie d,r zaten 1 man zonder bovengebit 1 vrouw moeder vlodder verderop 1 man zonder ondergebit en d,r naast moeders helemaal zonder tanden.  
het eten bij de aldi vandaan .  
je biertje in een fles (bavaria)...schijt je eigen lekker leeg de volgend ochtend.  
personeel wat liever zelf het gesprek voeren met hunzelf want blijf maar wachten op je consumptie kost het hun weinig.  
de danspaal een oude betonstempel geschilderd uit de bouw.  
neem wel een vergrootglas mee want wil je de sexfilm wilt zien op tv die kan je bekijken van een 40cm beeld achter de bar.  
condooms moet je vragen achter de bar..pffff we blazen ze echt niet op hoor.  
dresscode kon men niet .  
de club kwam over als een verkapte stamkroeg voor bejaarde en dakloze.  
helaas ons zien ze d,r niet meer.  
(DIT IS EEN MENING VAN ONS EN GEEN AANVAL-ERVARING)  
 
Ronald en Wilma wij hopen jullie nooit tegen te komen in een club wat een misselijke grap van jullie 
 
-------------------------------------------------------------------------------- 
 
ronald en wilma 
15-07 / 10:37  
 


reactie op een lul verhaal
30-08-2009 / 08:07

  Afgelopen weken hebebn wij enkel clubs aangedaan en vergeleken met elkaar.  
Inn Joy stak met kop en schouder er boven uit, waar het gaat om gezelligheid, bezoekers en gastvrijheid. Verder was het buffet goed en de bediening uitstekend. 
Deze club verdiend een dikke 9  
Het is onze mening, maar ondekt het zelf en je zult zien dat wij niet onerdrijven. 
Groetjes uit het hoge noorden


noordeling
30-08-2009 / 07:58
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  ben voor het eerst ongeveer een maand geleden geweest moet zeggen, het heeft me een tijdje geduurd voordat ik de club had gevonden, maar echt zelf voor mij als singel man, gast vrij, spontane gast heer en vrouw, (nog bedankt), heb toen ook lekker genoten,  
 
cker weer de moeite waard om terug te komen, 
riesh



riesh
16-08-2009 / 03:56
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Leuke parenclub met veel gave mensen. 
Ga zo door Ton en Nans gewoon geweldig. 
 
Groetjes Ons


Patty en Rick
15-01-2009 / 21:29
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Dit is nu echt een parencub met veel actie. 
En wat ik zeker wil vermelden is de gemoedelijke sfeer en de reinheid is toppie. 
De prijs kwaliteit is echt goed. 
Ga zo door Ton en Nans


Brenda en Chris
11-10-2008 / 14:22
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Een huiselijke club waar het heel gezellig vertoeven is aan/om de bar. 
Welke een vriendelijke prijs hanteert voor stellen wat inhoud dat er ook alleen gaande mannen komen welke zich soms opdringerig gedragen.  
(vrouwen hebben stroop aan de kont zo lijkt het af en toe) 
De opgang is claustrofobisch passeren is niet mogelijk ! 
Restaurant kan je het niet noemen maar moet je zien als gewone keuken (ken net) 
Neem je dat voor lief dan prima.


WE
17-08-2008 / 18:07
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 6

  leuk dat we hier een ervaring kunnen plaatsen. 
Zijn vrijdagavond voor de 1x in Innjoy geweest,dit is echt brabantse gezelligheid. 
Vriendelijke mensen en alles kan en niets moet. 
Heb lekker in de sling gelegen en heerlijk genoten. 
We zullen nog vaak terug komen,en zeker op jullie gangbang !


Moon en A3
27-07-2008 / 10:47
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Nou wat een negatieve reactie van Ronald en Wilma!!! 
Dit is nu echt bewust proberen een gezellige club als InnJoy in een kwaad daglicht te zetten, werkelijk misselijk makend! 
Wij kennen de uitbaters als vriendelijke spontane en gastvrije mensen, en komen met regelmaat op verschillende avonden bij hen. 
Neeee InnJoy is een TOPCLUB met gezellige uitbaters en vooral een echte doeners club, er zijn maar weinige clubs in de regio te vinden waar zoveel aktivitiet is als bij InnJoy. 
En wat betreft de drankjes, voordat je je biertje of wat dan ook op hebt staat er al weer een nieuwe.  
Ton en Nans ga zo door Toppie!!!! 


John en Esther
15-07-2008 / 22:58
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 9

  De ervaring hier onder is niet op waarheid berust. 
We komen met regelmaat bij Parenclub Innjoy en zeker al 2jaar. 
Het bier wordt heerlijk in een glas getapt en en de entre prijs is al 4jaar 35 e. 
Ze hebben geen personeel de eigenaar doet het samen met zijn vrouw met volle overtuiging. 
Waar vriendelijkheid voor op staat, en je glas leeg eral weer een heerlijk drankje klaar staat. 
We weten dan ook niet waar Roland en wilma het over hebben echt heel vreemd als je niet op de hoogte bent hoe het daat werkelijk bij deze leuke en gezellige parenclub aan toe gaat. 
Het blijft echt ons toppertje,ga zo door !!!!!! 


Rob en Bianca
15-07-2008 / 22:29
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Een geweldig gezellige club waar ze nog weten wat gastvrijheid is en waar je je snel thuis voelt, overal voldoende handdoeken en condooms te vinden, het eten is eenvoudig maar altijd voldoende en smaakt prima. 
 
Ga zo door ........


lady
15-07-2008 / 22:27
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  1x geweest met 2 stellen.... 
bij binnenkomst bleef de gastheer alleen maar zeuren om zijn besteding 30 euri. 
vriendelijkheid was er ver te zoeken. 
bij de vraag om de kleedruimtes en douches blijven doorzeuren over zijn 30 euri . 
na het omkleden naar binnen waar wij dachten zozo dit is groot hier ...(ohwnee te veel spiegels aan de muren). 
aan de bar weinig mensen en wie d,r zaten 1 man zonder bovengebit 1 vrouw moeder vlodder verderop 1 man zonder ondergebit en d,r naast moeders helemaal zonder tanden. 
het eten bij de aldi vandaan . 
je biertje in een fles (bavaria)...schijt je eigen lekker leeg de volgend ochtend. 
personeel wat liever zelf het gesprek voeren met hunzelf want blijf maar wachten op je consumptie kost het hun weinig. 
de danspaal een oude betonstempel geschilderd uit de bouw. 
neem wel een vergrootglas mee want wil je de sexfilm wilt zien op tv die kan je bekijken van een 40cm beeld achter de bar. 
condooms moet je vragen achter de bar..pffff we blazen ze echt niet op hoor. 
dresscode kon men niet . 
de club kwam over als een verkapte stamkroeg voor bejaarde en dakloze. 
helaas ons zien ze d,r niet meer. 
(DIT IS EEN MENING VAN ONS EN GEEN AANVAL-ERVARING)


ronald en wilma
15-07-2008 / 10:37
Hygiene 5
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 1

  Top tent


Ria en John
03-07-2008 / 21:00
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Gemoedelijke club waar het goed toeven is ,veel actie en voor ieders wat wils. 
Vriendelijke uitbaters en zeer schoon. 


Charly en Bob
02-07-2008 / 11:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 7

  Wij zijn er één keer geweest. Maar het publiek was niet ons ding. Alles is er ook heel oud,maar wel schoon. Matig eten in een hele kleine keuken. Wel vriendelijk personeel.


R&D
30-06-2008 / 20:55
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 1

  Dit is echt een leuke club. 
Brabantse gezelligheid en veel aktie. 
We komen snel weer  
Ga zo door !!!!!!!


Steve en janneke
29-06-2008 / 23:44
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Wij komen alweer een jaar in de club daar en het is er altijd gezellig en netjes  
We hebben het er dan ook altijd goed naar onze zin of we nu met zijn 2en zijn of met nog een stel dat maakt niks uit  
Voor ons hoeft een andere club eigenlijk niet meer


Jos en Tamara
27-06-2008 / 22:17
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Possessor Electro Scrotum Sack
€ 87.95 € 29.95
Beck Beginners Bondage Set
€ 34.95 € 27.96
Open korset
€ 79.95 € 29.95
Beige panty met tekst
€ 12.95 € 4.95
Vivid E-Stim Cockstrap En Buttplug
€ 99.95 € 34.95
Kanten Panty Met Bloemenpatroon - Zwart
€ 12.95 € 6.95
King Cock 9 - Two Cocks One Hole - Zwart
€ 57.95 € 22.95
Thunder Shaft Dildo Opzetstuk
€ 27.95 € 13.95
Fiori Dubbele Vibrator
€ 119.95 € 49.95
King Cock dubbele penetratie 22 cm - huidskleurig
€ 42.95 € 19.95