- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Devils & Angels
7.0
Adres: Maaseikerweg 24
Plaats: 6114 JP Susteren
Provincie: Limburg, Nederland
Telefoon: 0 46 - 4493077
Website: http://www.parenclub-devilsenangels.nl/

Deze club is het vroegere Villa Liberta
Devils & Angels is een sfeervolle erotische club voor koppels, dames en heren. 
Een ongeëvenaard paradijs waar iedereen zijn of haar erotische fantasieën kan beleven. 
Devils & Angels kenmerkt zich vooral door een ongedwongen en gastvrije sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt.

Lees alles over Devils & Angels >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Devils & Angels toe

  woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek en eten prima. 
woensdag . 
sodeju wat een dag .van 12 tot 12 .inclusief goed buffet .en minder druk? 
willen wel eens weten hoe druk het vroeger was. 
paste volgens ons niemand meer bij zo druk was het . 
alle soorten mensen ,die in hun waarde gelaten werden 
.echt een aanrader.


Stefanie en lindsey
21-07-2016 / 17:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat echt veel te ver. Een eigen mening over iets, bv het eten, ok, maar mensen ten onrechte ergens van beschuldigen gaat veel te ver.


Blondie
26-06-2016 / 21:54
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.


Fluore
03-06-2016 / 13:38

  Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar hebben. Wij als man lopen met onze ziel onder de armen te kijken naar die 2 of 3 stelletjes die wel aktief zijn. Ik denk dat er veel mannen zo over denken want mijn tweede keer dat ik er was, was het ook een heel stuk rustiger met de mannen als mijn eerste keer. Ik weet dat er in een parenclub nooit geen garantie is, maar op een milfavond had ik wel wat meer verwacht eerlijk gezegd, het thema klopt niet met de werkelijkheid, het had ook een gewone zaterdag kunnen zijn met het aanwezige publiek.


Leon
05-05-2016 / 15:08
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 6

  deze club vaak bezocht, heerlijke club vind ik. 
milf avond commentaar vind ik niet gepast,kom er zelf eens per maand en heb niks te klagen,ligt ook een beetje aan je zelf. 
wat het eten betreft ,dat is prima verzorgt. 
stelletjes betalen op woensdag bijna niks ,is super goedkoop incl buffetje. 
zaterdag avond druk gezellig en actief(idd pas rond 11 uur) 
maar dat is 3 uur na openingstijd,dus prima toch . 
is geen neuk fabriek. 
eten op zaterdag is gewoon goed.voor dat bedrag niks te klagen. 
altijd druk en gezellig ,zelfs na al de jaren . 
 
ik vind het erg goed daar. 
maar iedereen zijn mening .


dennis
17-09-2015 / 08:23
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  2 keer op de woensdag (milfavond) geweest, voldoende leuke stelletjes welke er aanwezig waren, echter zijn zij meer met elkaar bezig als met de single mannen welke er dik voor betalen om een spannende avond te hebben! Het is meer een gezellige ons kent ons avond, waarbij voor de meeste stellen het niet verder gaat als de bar, waar de drank in overvloed wordt genomen! Wel vriendelijke eigenaren en mooie club, echter daarvoor zullen de mannen niet komen. Conclusie het is zijn geld niet waard, de stellen dienen enkel als "lokkertje" voor de heren.


Peter
07-09-2015 / 13:49
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 6
Restaurant 6

  Mooie club. Schoon en gezellig. 
Lekkere gasten. 
Zeer vriendelijk personeel. 
Ik ga heel snel weer terug.


Meg
30-08-2015 / 21:02
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  We zijn een koppel dat al geruime tijd parenclubs bezoekt. 
We zijn nu al meerdere malen bij Devils & Angels geweest en moeten helaas constateren dat het zijn prijs niet meer waard is. 
Om te beginnen vinden wij dat het eten steeds minder begint te worden. Uiteraard verwachten heus geen haute de cuisine,maar een beetje kwaliteit mag je voor 65 euro toch wel verwachten. 
Jammer want in het begin was het toch beter.Ook de sfeer is spanningsloos geworden. Begint meer op een door de weekse kroeg te lijken. Dit is ook jammer want het begon zo goed.Ook de eigenaars beginnen een uitgebluste houding aan te nemen en dat geeft toch een bepalende negatievere sfeer.Zeker na vaste klanten die het anders gewend waren.We willen niet deze club niet helemaal negatief beoordelen want we denken dat de bedoelingen wel goed zijn. Echter als de ergernis de (ont)spanning begint te overheersen word het weer eens tijd om verder te kijken. 


swingstel
23-08-2015 / 23:27
Hygiene 7
Gastvrijheid 3
Bar 7
Restaurant 2

  Een gezellige club met een verrassende ruimten en inrichting. Leuke open sfeer, aangenaam gezelschap aanwezig. Voor herhaling vatbaar!!!



Carla & Peter
15-08-2015 / 01:34
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Hele fijne leuke club, ook voor beginners, personeel hartstikke vriendelijke en er wordt goed opgelet dat er niks geks voorvalt, erg fijne ervaring


E en S
28-07-2015 / 11:41
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Een tijdje geleden waren wij hier op een Milf-avond.Heel veel stellen die nix van mannen moesten hebben en alleen voor andere stellen kwamen.Ga dan op de zaterdag of vrijdag, dan is de bovendste verdieping alleen voor stellen.Laatste milf-avond geweest en het was in ieder geval een stuk beter dan een tijdje geleden.Stellen of vrouwen die als milf komen.We komen zeker nog eens langs.


C&P
04-04-2015 / 12:33
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 6

  Afgelopen zaterdag voor het eerst naar D&A geweest. Drukke niet al te grote tent met goed en vriendelijk personeel. Ruimtes zijn netjes en schoon. Er loopt constant een dame rond om dit in de gaten te houden. Begin van de avond weinig actie boven. Na 24:00 lekker druk boven. Niet teveel alleengaande heren. Was in de juiste verhouding.  
Bar was goed bezet met 3 personen, dus nooit lang wachten als je een drankje wou. Restaurant is eenvoudig maar van prima kwaliteit. 
Voor ons een plek waar we vaker naar toe gaan! 


J en B
09-02-2015 / 22:27
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  We zijn nu 2x in deze club geweest en we zijn beide keren op zeer nette wijze ontvangen. Zeer vriendelijke, gezellige mensen en een zeer verzorgde club. Hier voel je je heel snel thuis. 
Wij gaan hier zeker vaker komen !!


A & A
05-12-2014 / 22:47
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Op woensdagavond geweest, veel stelletjes welke zich er als milf aanmelden, echter deze milfjes zijn niet actief,of alleen met elkaar.(stel op stel) 
De mannen lopen er maar wat rond. 
Ga mijn geld hier niet meer heen brengen. 
Verder is het personeel vriendelijk en de club netjes.


Ron
25-11-2014 / 01:34
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 2
Restaurant 2

  een erg toffe fijne club , toffe mensen , netjes ,


chrislucienne
12-11-2014 / 01:21
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Wij vinden ook dat er hier ontzettend veel alcohol genuttigd wordt.Een drankje ok maar om nou bezopen in een parenclub te zitten?Wij willen geen sex met mensen die bezopen zijn!!!


peter en marion
11-10-2014 / 11:31
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 6

  Wij hadden een goede ervaring in deze club. 
Zelfs de temperatuur van het eten werd gemeten . 
Hebben we in 10 swing jaren nog nooit gezien. 
Flesjè water met het naar huis gaan . 
Goede muziek en actie die was er genoeg . 
Bedden werden tussendoor verschoont. 
Werkelijk goed geregeld daar. 
Allerhande soorten mensen aanwezig . 
Druk en goede sfeer. 
Wij hebben niets aan te merken.


retro
21-09-2014 / 13:41
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Vorige week op de milfen avond geweest....weinig actie, veel oud publiek en het eten ronduit slecht. Sorry mij zien ze er niet meer


Lucy
19-09-2014 / 12:05
Hygiene 4
Gastvrijheid 3
Bar 4
Restaurant 2

  Op de woensdagen veel te veel koppels die voor ander koppels komen of helemaal niks doen.Respecteer het thema Milf-avond en ga voor koppels dan naar een andere dag a.u.b.Wij (de heren) komen voor milfs.Een enkel stelleltje dat voor een ander stel o.k.Maar deze avond zijn het er wel veel.


Marc
17-09-2014 / 13:27
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 6

  Ronduit slechte ervaring, dit komt vanwege het lage tot geen activiteit op de zaterdag. Veel drinkers dansers lallers, allee de DJ heeft een geweldige avond in zijn hokje. 
Wij houden het toch liever bij de wat kleinere maar vooral actievere clubs. Voor alle anderen veel plezier daar aan de bar en de dansvloer.


Koppel uit Best
16-08-2014 / 18:33
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 4
Restaurant 4

  Voor het eerst naar deze club geweest met als thema Milf maraton. Goed ontvangst goed personeel mooi gemengd publiek, mooie kamers, lekker eten tegen en dit alles tegen een zeer betaalbare prijs. We hebben echt genoten en komen zeker nog eens terug.


R&T
07-08-2014 / 08:30
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Afgelopen zaterdag hier geweest en echt een leuke avond gehad. Mooi stelletje uit Venlo ontmoet waar we een leerlinge avond mee hebben beleefd. De club ziet er prima uit en voldoet aan wat de andere ook schrijven. Er is echter een ding dat ons uiteindelijk eerder heeft doen weg gaan en dat is dat er in de club wordt gerookt. En dan bedoelen we gewoon in het volledige bar gedeelte. Dit viel ons erg tegen en weerhoudt ons om nog terug te komen.


M&L
02-07-2014 / 07:18
Hygiene 9
Gastvrijheid 7
Bar 1
Restaurant 7

  nu een paar keer geweest en altijd op andere dagen, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Wat ons opviel is dat er altijd heel veel single mannen aanwezig zijn. laatst op massagedonderdag waren er 13 mannen op 3 vrouwen. de 2 koppeltjes die er waren werden omringd door 7 mannen op en gegeven ogenblik. daar is geen leut meer aan dan. de club zelf is prima op zich, netjes allemaal en verzorgd, mooi gerenoveerd buiten. maar veel te veel mannen alleen.


stefan en carolien
25-05-2014 / 04:34
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 6

  Superclub, swingend bruisend en erg mooi. Buiten ook mooi zwembad , jacuzzi en alle kamers zeer mooi en schoon. De eigenaren doen echt alles om het de gasten naar de zin te maken. Wij zijn er al zeker 15 keer geweest afgelopen jaar, en nog nooit tegengevallen. We zijn 40 jaar oud maar er komen echt stellen van alle leeftijden vanaf 21 jaar...werkelijk TOP ! Vergeet de Fun4two snel en kom hierheen. Grt R en A


dubbelfunsss
06-05-2014 / 08:09
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Vrijdag naar de drempel avond geweest. 
Was voor ons niet nieuw deze club wel. 
Zelden nog een club zo druk gezien. 
Muziek was voor ons wel goed van dan tot 80s. 
Ieder wat wils, eten goed en A merken drank en echte coca cola. 
Zie je ook bijna nergens.  
Begrijpen sommige reacties niet hier. 
Maar goed die avond was perfect.  


homme en kitty
31-03-2014 / 18:37
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Afgelopen zaterdag bij deze club geweest. 
Ons werd geadviseerd om hier eens heen te gaan. 
O en S bedankt voor de tip. 
Gezellig, druk, goede muziek, schoon en gastvrij. 
Hebben al iets van de nieuwe tuin gezien.zwembad en jacuzzi s sauna en en.  
Gaan zeker terug komen. 
Heerlijk in de zomer lekker relaxen buiten. 
Al met al een prima club en zeker niet te duur.


a & w
25-03-2014 / 20:48
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Allereerst ieder zijn eigen smaak als het gaat om clubs en andere uitgaansgelegenheden. Maar als je als vernieuwde club met nieuwe eigenaren adverteerd hebben wij toch iets anders in gedachten. Het is er klein (hadden wellicht eens naar een nieuwe indeling moeten kijken), niet echt moderen en up to date ingericht, oud sanitair en de bar-/dansruimte staat vol met tafels en stoelen waar letterlijk de hele avond dezelfde mensen blijven plakken. Tja en dat is nog niet het ergste. De sfeer, tja, die was er dus niet. Lege dansvloer waar alleen maar 2 idioten (uhhh wij dus) de hele avond de tent vlot probeerden te trekken. En geloof ons dat was niet eenvoudig want we dachten dat we in een oude l*llen cafe terecht waren gekomen. Niks tegen jaren 70 en 80 muziek, is muziek uit onze jeugd want we zijn tenslote ook al veertigers, maar of Elvis Presley, Boney M, Boy George e.d. thuishoren in een moderene club hebben wij zwaar onze twijfels over. En dan ook nog eens super slecht in elkaar gemixed. We weten dat moderne popmuziek en trance niet ieders ding is maar hierop kan iedereen (enigszins) mee bewegen en uit z'n bol gaan. Verder het personeel / eigenaren waren niet echt vriendelijk gedurende de avond maar dat kwam waarschijnlijk omdat we duidelijk lieten merken dat we het niet geheel naar onze zin hadden. Dan nog over drugs, er werd ons door anderen vertelt dat in andere clubs zoveel gebruikt werd, met andere woorden hier niet. Nou wij roken de hele avond wiedewiedewiet. Één pluspuntje aan die ene barman, hij zorgde snel en voor genoeg aanvoer van consumpties. Tja onze conclusie, als je een lekker gezellige spannende avond wild hebben met leuke stellen en wellicht ook nog een wipje wil wagen ga dan vooral....uhhhh....naar een andere club.


Swingersstel
25-03-2014 / 10:46
Hygiene 6
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  De middagen zijn écht slecht. Ik had het kunnen weten want op de site staan dan van die foto's van ingehuurde. Nee het was helemal nix.Wat een dooie bende.Weggegooit geld.Ben er nu twee keer geweest.Nooit meer.


Jean
03-03-2014 / 18:03
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 6

  Zijn eindelijk geweest ,vorige week vrijdag. 
heerlijk clubje,meer hebben we niet te zeggen.


just ussss
21-02-2014 / 18:53
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  We lazen op deo noverzichtelijke site van D&A dat reserveren gewenst is maar we zijn gisterenavond geweest, nou het was niet druk. 
wij komen hier ook al geruime tijd en hebben de club werkelijk zien veranderen, en wij zouden graag een positieve reactie plaatsen. Het was onze eerst swingersclub waar wij uitgingen voor een 1e heerlijk erotische ervaring, en die vergeet je niet meer.  
Maar als je ziet hoe de club er de laatste tijd op achteruit gaat (terwijl je het stukken beter bent gewend geweest) mag je dat, hoe spijtig ook gerust vermelden.  
Opvallend is ook tijdens de laatste bezoeken hoe snel stellen (maar zelfs ook mannen alleen) al ruim vroegtijdig weg gingen merendeel wat we begrepen omdat de "swing"er niet gezellig in zat, en teleurgesteld vertrokken.  
Tuurlijk dien je het zelf gezellig te maken maar de sfeer die ergens aanwezig is bepaald in grote mate wel of je het gezellig kan maken.  
De eigenaren hebben we het gevoel mee dat die duidelijk meer met zich zelf bezig zijn dan met de gasten.  
We kunnen talloze verhalen ophangen uit het prettige verleden maar dat is pure nostalgie, alleen 1 ding wat we uit die verhalen alleen overhouden is dat je in het verleden het gevoel van een warme deken had als je in de club was.  
En juist die is compleet verdwenen, wij weten dat de wijze van het swingen ook is veranderd de laatste jaren, dat is een feit.  
Maar het is het allemaal net NIET meer, en dan vraag je je wel eens af hoe heeft het zover kunnen komen, echt we zouden graag weer een keer een positief iets willen schrijven en ook wij zien naar enkele recente bezoeken met enige spijt hoe het commentaar hier in vele gevallen inderdaad toch terecht is.  
Er hangt een grauwe sluier in en rond de club zorg dat die verdwijnt en er weer met fris elan geswingd kan worden maar dat er iets moet gebeuren is een ding wat in ons idee zeker is.  
Zij die positief zijn moeten dat zeker ook vermelden en gewoon blijven gaan maar wij die hier al lang komen hebben evenzo het recht om onze teleurstelling te laten blijken.  
Er werd/word gesproken over hengstenbal, je weet inderdaad dat er mannen alleen welkom zijn maar zoals reacties hier ook melden het worden er steeds meer en ze gedragen zich ook steeds met minder respect.  
 
Helaas zullen wij voorlopig de reis naar de club niet meer maken hoe jammer we het ook vinden.  
Inderdaad altijd een nette club geweest maar onze score hebben wij helaas ook naar beneden moeten bijstellen.  


Zuidstel
16-02-2014 / 11:48
Hygiene 3
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 3

  sorry maar reserveren voor na binnen te komen op vrijdag of zaterdag .echt niet zo maak je selectie van mensen !!! oud of te dik of drinkt te veel of eet te veel enz .als ik na een disco wil ga ik ergens anders heen .mensen aktie is er echt niet !!!! geen doeners maar hang mensen geen aktie boven ! sorry we komen niet meer !


stel weerd
15-02-2014 / 19:32
Hygiene 6
Gastvrijheid 9
Bar 5
Restaurant 10

  Biacor 
vanavond voor het eerst met z'n tweetjes besloten naar een parenclub te gaan. Hiervoor hebben we Devils&Angels gekozen. Bij binnenkomst werden we ontvangen door een heel vriendelijke gastvrouw, ze nam de tijd voor ons om de dingen te introduceren. Samen hebben we daar een erg leuke avond beleefd en komen zeker nog een keer terug. 
Er waren wel enkele single mannen maar daar hebben we geen last van gehad. De ruimtes boven waren leuk ingericht en schoon. Het ging er verder gemoedelijk aan toe. De muziek had van ons wat steviger gemogen, maar waarschijnlijk een bewuste keuze vanwege het publiek. 
Barpersoneel waren super gezellig! 
Tip voor Christel en Jules: ga er gewoon heen met en open blik en laat dingen op je afkomen, jullie hebben zelf de regie in handen. 
 
Weltrusten allemaal! X


Bianca & Corne
15-02-2014 / 04:16
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  al een paar keer afgezakt naar deze club voor de sfeer en gezelligheid. goede ontvangst en genoten van de ambiance. 2e verdieping alleen voor stellen en dat maakt het goed om een keuze te maken.


natuurtjes
11-02-2014 / 23:21
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Gisteren de milf avond bezocht in deze club. 
Druk was het er ,dat voor een woensdag avond. 
Een herhaalbare ervaring rijker . 
veel milf koppels aanwezig. 
Erg mooie club,goede muziek,buffet was simpel maar lekker en voldoende. 
Nette en verzorgde indruk van deze club. 
jammer dat het om 1uur al dicht ging.


henry van esch
30-01-2014 / 18:06
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Al een half jaartje bezoeken wij deze club en genieten iedere keer van de geweldige sfeer. De club wordt bij thema avonden aangepast, personeel heeft ook passende outfits enz. Kortom een aanrader voor iedereen. Helaas moet je er vroeg bij zijn in het weekend om nog een parkeerplekje te vinden en/of binnen te komen. Dat helaas is dan ook een heel positief element. De club is super en wanneer dit niet het geval zou zijn dan gaan de mensen snel elders de avond genieten. Kortom. Team D & A ga zo door en laat ons genieten van mooie avonden in jullie club. En over de dronken eigenarren die in diverse berichten hier worden genoemd. Deze 3 koppels werken zich de hele avond kapot voor hun gasten. Niets dronken en bezopen. Wat een ongepaste opmerkingen zijn dat om te schrijven over hardwerkende mensen.


J & A
29-01-2014 / 17:06
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Wij zijn er ook geweest op milf woensdag. 
We vonden het publiek er degelijk en saai. 
Geen enkele stoere man . 
De mensen die er waren paste goed bij elkaar alleen wij paste er niet tussen maar daar kan deze club niets aan doen. 
Super mooie club zeer gastvrij en goede prijzen. 
Ons is aangeraden om op een zaterdag terug te komen en dat gaan we ook zeker doen. 
Op zaterdag is er wat jonger publiek en dat spreekt ons meer aan. 
Maar wel top club


Wij samen
27-01-2014 / 14:27
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Wij gingen geregeld naar andere clubs in sittard ,daar werd vooral slecht gepraat over deze club. 
Toch eens gaan kijken . 
Nou erg gezellig en vooral druk,mooi schoon. 
niets bleek waar. 
zullen nu zeker vaker gaan .en tegen sittardse clubs zeggen wij nu.Hier kunnen jullie iets van leren. 
Blij dat we toch geweest zijn.


h.j en m
26-01-2014 / 17:20
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  we hebben als jong koppel al een tal clubs bezocht waaronder de devils , door de week is het er vrij rustig maar best gezellig , qua hygiëne en vriendelijkheid scoort deze club vrij hoog , kamers zijn ok , douche ruimte werd onlangs vernieuwd , leuke massage ruimte 
, prijs / kwaliteit is dit één van de betere clubs


phil
24-01-2014 / 16:07
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Nico..wat een bullshit..wij waren er gister en het was gezellig druk..wat zijn sommige mensen toch zielig..een club afkraken terwijl je niet eens geweest bent...maar ja..hier op clubtijd mag je blijkbaar alleen maar clubs afzeiken want alle positieve berichten worden verwijderd!!  
Erg die jaloerse mensen hier haha


n en e
17-01-2014 / 20:51
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Gisteren op de AMATEUR NIGHT geweest nou echt ,dit is idd echt een amateuristische club. 
Niets te doen 2 stelletjes van uit de serie de gebochelde,en de eigenaars maar zegen vorige keer was het drukker nou echt niet . 
De whirlpool en de sauna moesten nog opgewarmd worden,zo net als het eten .....Prak van de ah. 
Geen actieve stellen die het thema moeten maken ,ben nu 2x maal geweest bij club ook op maandag bij All Minded Monday voor de eerste keer ,waren alleen maar mannen binnen. 
Tja helaas bij deze club is weinig te doen volgende keer beter. 
 
Nico 


Toyboy
17-01-2014 / 14:47
Hygiene 4
Gastvrijheid 3
Bar 2

  poosje geleden zijn wij voor het eerst in deze club geweest moet zeggen een hele mooie gezellige en vooral propere club. Hebben ook een ontspannende avond gehad


dank je
13-01-2014 / 19:26
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Afgelopen vrijdag weer bij deze club geweest. 
Eerstr keer was op een zaterdag. 
complimenten aan deze club. 
We wonen 130km er vandaan en het is elke km waard. 
Sommige reactie snappen we niet,maar mening is mening.  
Wij denken er in ieder gaval niet zo over. 
Goede sfeer,goed eten,en mooi sanitair. 
Dit is geen reclame want we komen bij meerdere clubs die goed zijn .zoals pp en amourette. 


koppel j en d
07-01-2014 / 20:27
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Gisteren bij deze club geweest,zenuwachtig niet meer normaal. 
Had het flink te pakken haha. 
Eenmaal binnen geweldig ontvangen en op mijn gemak gesteld. 
Ik ga hier zeker vaker komen.geef geen punten want daar doe ik niet aan. 
Wilde ergens mijn verhaal kwijt en vond deze site. 
schrok wel van de verhalen hier. 
Maar goed dat ik geweest ben en alles kan ontkrachten.


barry
07-01-2014 / 11:24

  Nou zo te lezen is het hier voor de single mannen slecht.En als je dan de entree prijs ziet.Nee toch maar niet doen.


Nicky
06-01-2014 / 22:22

  Tijdje terug op zaterdag geweest en wil hier ook even mijn mening vermelden.Ben er 1 keer geweest en mij viel het toch echt tegen,veel kliekvorming waar je als singel man niet tussenkomt,veel dans publiek en weinig actie boven,er zijn betere clubs te vinden,onderstaande berichten gelezen en tot mijn grote verbazing word je er gedwongen om mee te roken aan de bar,waar maak je dat nog mee in 2014 zelfs de club eigenaren bepalen zelf dat er gewoon aan de bar gerookt mag worden,hoe egoistisch kan je zijn als club eigenaar,ik ben een niet roker dus die moeten dan maar wegblijven daar komt het toch op neer?Ze denken het goed te doen voor iedereen op die manier?Misschien als ze een aantal hoge boetes opgelegd krijgen als er controle komt misschien dat ze het dan snappen,mij zien ze hier in ieder geval niet meer er zijn veel betere actievere parenclubs te vinden,als singel man is het zonde van je entree.


Man
06-01-2014 / 19:40
Hygiene 4
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 3

  Zijn gisteren middag hier geweest,erg gezelligge middag gehad. 
Weer een club ervaring rijker. 
Wat betreft singel mannen ,jullie mogen wel boven ,bull. 
Zelf de zolder,behalve vrijdag en zaterdag dan is de zolder koppels only. 
Wij gaan zeker eens een keer op zulke avonden.Mijn vrouwtje gaat juist voor de singel mannen. 
TOP TEAM IN DEZE CLUB.


stelletje
06-01-2014 / 06:52
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9

  Niets voor singel mannen zijn alleen goed om te betalen...belachelijk dat je niet boven mag komen,,.gewoon mijden die hap !


Jurgen
05-01-2014 / 19:33
Hygiene 7
Gastvrijheid 1
Bar 7
Restaurant 6

  Gisteren in deze club geweest,begin van de avond erg druk in de bar na een uurtje verdeelden de mensen zich door heel de club. 
Lekker eten en heerlijk in de jacuzi gezeten. 
Onderstaande berichten snappen we niet,zeker over de klachten van de singels.Eerste verdieping was overvol .Tweede trouwens ook. 
Onze ervaring was erg goed ,we zullen zeker vaker gaan. 
Ze zijn daar erg klantvriendelijk. 
enige minpunt is de peekeerplaats die mag groter. 


j en s
05-01-2014 / 14:23
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 7

  Nou s&s ik ben het niet helemaal eens met jullie bericht hier.En wil heelgraag mijn ervaring hier uitleggen. 
Ben er 1x op zaterdag geweest, de stellen welke iets doen trekken zich terug in de bovenste ruimte's, waar ik niet komen mag. 
Ben er 1x op zondag geweest,niets voor een singelman te doen. 
Ik had ook gezien op hun website dat ze een milfavond hebben,dus enkele weken geleden er weer heen. Bij het aankomen op het begin van de avond diverse auto'op de parking dus ik voor de derde keer deze club aangedaan. 
En wat denk je???? Diverse stellen binnen welke op de milfavond aanwezig waren en dan duidelijk met de nadruk op aanwezig, veel meer mannen dan vrouwen (stellen)en volgens mij heeft er niemand van de aanwezige mannen sex gehad. 
Dus s&s ook de speciale avonden voor de mannen zijn meer drinkavonden voor de aanwezige milfjes,en lijken een opstapje naar het weekend voor hen. 
Ik voel me echt financieel uitgekleed zonder sex door deze club.Terwijl deze avond door milfjes word gepromood via hun gastenboek.


Singel man
04-01-2014 / 18:16
Hygiene 5
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 5

  top tent niks op aan te merken. Hygiene wordt goed bijgehouden en je merkt soms dat mensen ZELF iets niet opruimen. Gastvrijheid is op en top wordt altijd naar elkaar begroet, vragen worden beantwoordt en ben je ergens niet tevreden over zeg je het gewoon. De bar en het restaurant zijn een meerwaarde voor deze club. Mannen die aan de bar zitten en vrouwen die boven met andere liggen te wippen....?? Zou eerst mijn info goed bekijken en dan oordelen... Misschien gaat het voor diegene niet snel genoeg of zijn ze inderdaad alleen dan is deze club wel wat lastiger. Maar daar zijn voor mijn mening een hoop andere opties voor die note bene stuk goedkoper zijn, of juist andere dagen. Nogmaals een top tent voor zowel nieuwe als ervaren koppels. Heb je vragen of onduidelijkheden stel ze gewoon aan het personeel !! Een vragend mens telt voor 2 zeggen ze altijd, mening kun je hebben en aan verwachtingen kan altijd gekeken worden i.p.v zeiken en zeuren op deze site. Zonder dat er ook maar enige actie is ondernomen richting de personen die deze club een warm hart toedragen. Zou zeggen tot snel in D&A.


S&S
04-01-2014 / 15:27
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  7 kamers sauna jacuzi voor ons singel heren de 3voor koppels only.wat is daar mis mee .ik kom er vaak .en axtie  
genoeg.nette schone drukke club.


singel
02-01-2014 / 13:12
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Tja dat klopt ook niet, 85 euro vragen en dan maar een gedeelte gebruiken van de club????


Axel
02-01-2014 / 12:15

  Er wordt niet op de site vermeld, dat de bovenste etage dicht is voor alleengaande mannen. Maar wel een vette prijs vragen van 85e. 
En er is geen actie voor de alleengaande mannen, 
Verder erg hokkerige ruimtes en stinkt het muf.


Richard
31-12-2013 / 10:37
Hygiene 2
Gastvrijheid 1
Bar 3
Restaurant 3

  Nu ik er 3 keer geweest ben, vraag ik me dan ook af ofdat er mischien dan nog verborgen ruimte's zijn waar de vrouwen van de stellen zich met mannen vermaken als ik da hier zo lees. 
Ik heb het nog niet gezien, en ga het ook niet meer meemaken omdat ik niet meer daar naar toe ga. 
Genoeg mensen maar geen actie in de ruimte's voor de alleengaande man.


Peter
30-12-2013 / 18:57
Hygiene 5
Gastvrijheid 4
Bar 2
Restaurant 2

  Ja zuipkroeg,de kerels staan te zuipen en de vrouwen daarvan liggen te wippen met andere mannen.Moeten ze zelf weten,dit is wat wij gecostateerd hebben en is zeker niet ons ding.Dan nog wel een triootje, waar ik dan iig nog bij ben, maar mijn vrouw met anderen laten wippen en ikke zuipen aan de bar, nee.


Angela en Ron
30-12-2013 / 12:56
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 6

  We zouden hier onze ervaring achterlaten. 
Nou wij zijn de aangegeven zaterdag geweest. 
Een geluk dat we binnen konden was half 10 en waren het. laaste koppel denken we want toen was de club vol. 
onze indruk met naar huis gaan!kort maar krachtig. 
goede verzorgde club,schoon,vriendelijk,en swingers in alle leeftijden soorten en maten. 
Vorige slechte verhalen ,niets van gezien. 
En dronken personeel?waar zijn jullie geweest.die werken zich kapot die mensen. 
Volgende keer gaan we niet meer zo opletten op dingen die andere hier geschreven hadden. 
Want zulke dingen hebben wij niet gezien. 
Ps Dit is geen reclame singel man,maar een ervaring. 
deze club is waar voor je geld. 
Een ding nog wel .De jacuzi mag idd wat warmer.


zo denken wij ook.
30-12-2013 / 12:40
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 8

  @gewoon wij. 
Natuurlijk zijn jullie geen beginners en vinden jullie het leuk zo nu en dan een club te bezoeken. 
Maar het klinkt wel heel ongeloofwaardig dat jullie dan met je kleren aanblijven en jullie tegelijkertijd dan opgelaten voelen. 
Heel dit berichtje stinkt van de reclame boodschappen voor deze club.Met als klap op de vuurpijl direct een reactie erboven dat jullie bericht(wel lang) is zoals het hier zou moeten. 
Nou onze ervaring was ronduit dat ik in een cafe was belandt. 
Zonder aktieve mensen welke ook maar 1 single man erbij zouden betrekken als men sex zou hebben. 
Maar goed ieder zijn eigen ding.


Singel man
28-12-2013 / 18:24
Hygiene 6
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 3

  Ondanks dat wij geen "beginners" meer zijn en al jaren deze vorm van uitgaan leuk vinden toch eens in deze club gaan kijken op de drempelvreesavond op vrijdag. Onze eerste indruk was goed. We werden vriendelijk ontvangen en konden evt een rondleiding krijgen door de club. Wat wij jammer vonden is dat de dresscode om 22:30 was maar je mocht ook al direct in lingerie. Hierdoor voelde wij ons wat opgelaten in kleding en hebben ons net als de "vaste" gasten direct omgekleed. Helaas was hierdoor wel erg duidelijk wie de nieuwkomers waren. Wat ons betreft mag het een vast gegeven zijn dat iedereen pas vanaf 22:30 in lingerie gaat, dit om de nieuwkomers niet in de kijker te zetten.  
De DJ had leuke muziek en voor ieder wat wils waardoor de sfeer in de bar ook erg gezellig was. Het was ook erg sfeervol aangekleed. 
Het eten was goed verzorgt en lekker, al hoeft voor ons persoonlijk zo'n grillplaatje niet zeker niet aangezien er voldoende warm vlees was. 
Er zijn ook verschillende thema kamers en zeker de singleloze bovenverdieping vinden wij een perfecte oplossing wanneer je geen oneven aantal wil. 
Helaas lagen er wel vieze handdoeken te slingeren op de her en der natte matrassen. Maar dit zegt meer over de gasten dan over de eigenaars. Wij vonden de club verder schoon en prettig al is het wel jammer dat de douches op de 1e verdieping geen handdouchekop heeft. Dit is voor de dames (met lang haar) toch wel prettiger. Op de 2e zijn deze er wel. Ook miste wij de handdoekjes op de toilette boven. 
Wij zijn misschien wat kritisch maar dit bedoelen we echt als opbouwende kritiek want we hebben een super leuke avond gehad en komen zeker terug. We mogen wel zeggen dat deze club boven aan ons lijstje staat. 
 


gewoon wij
28-12-2013 / 12:08
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Het is wel degenlijk besloten. 
dat er gerookt wordt bepaald de club zelf en daar en in onze club ook. 
jullie kunnen zelf kiezen of jullie dan gaan of niet. 
wij club eigenaren zijn bij deze club gaan stappen. 
Ze doen het erg goed en de club is prima. 
En @clubtijd dit gaat geneens over een club ,maar over het wel of niet roken. 
@DenA ga zo door .goede club in limburg .


club eigenaar
25-12-2013 / 21:45
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  Zelf rook ik alleen als ik in de kroeg ben,of in een parenclub.Met een paar biertjes is roken gewoon lekker,maar ik vind het absoluut geen probleem om even naar buiten te lopen of in een aparte rookruimte te staan voor een peuk. 
Je rookt minder op een avond en je stinkt tenminste niet al halverwege de avond naar zware rookgeur daar kan geen parfum tegenop.Daarnaast is het gewoon asociaal omdat de roker zonodig niet even buiten staan of in een aparte rookruimte voor een paar minuten per halfuur.Er zijn mensen die er echt last van ondervinden aan hun ogen, keel,enzovoorts.Rokers moeten gewoon rekening houden met de niet rokers.Een niet roker wordt gedwongen mee te roken.Dat moet toch op den duur een heuse aanslag zijn op zijn gezondheid.Vergeet niet,gezondheid is het belangrijkste bezit van een mens.


singel man
25-12-2013 / 18:52

  Het is geen besloten club,de club is voor iedereen boven de 18 die entree betaald mag binnen dus over een besloten club praten we hier niet.Dus hier geld ook een rookbeleid in de horeca,in 2014 gaan er strengere controles komen of het rookbeleid word nageleefd.


Stel
25-12-2013 / 18:20

  Wat een onzin verhaal,besloten club!welk rookbeleid? 
zijn er ook geweest .De barman heeft geen eens tijd om ook maar iets te drinken. 
En mensen debielen noemen zegt genoeg over jezelf. 
De muziek is prima.Voor iedereen iets. 
Het is geen trance en drugs club. 
Deze club is een heel prima club. 
Een 10 is geen een club ,deze ook niet , 
maar zeker een goede 8. 


astrid en dennis
24-12-2013 / 23:00
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Mensen deze club kan je echt geen parenclub noemen maar een ordinaire zuip,rook kroeg,Wij zitten al meer dan 20 jaar in het swingers gebeuren en hebben deze club laatst een keertje bezocht op een zaterdag,wij hebben met eigen ogen gezien dat het personeel achter de bar straalbezopen waren van de dropshots,dit kan echt niet als eigenaar van een club,ook het zag er blauw van de rook,dus het rokersbeleid word hier totaal geen rekening gehouden met de niet rokers,ook de muziek is echt verschrikkelijk,wij zetten hier onze mening neer wat we zelf gezien en meegemaakt hebben,aan de spelfouten van onderstaande berichten kan je al zien dat het zelf domme randdebielen zijn die terug naar de schoolbanken moeten om het nederlands zonder spelfouten hier neer te zetten,je gaat naar een parenclub om je te vermaken in een nette rookvrije club,er is door de overheid toch al een aantal jaren een rookbeleid in de horeca,andere clubs kunnen hier wel rekening mee houden,ook wij zeggen hetzelfde eigenaars doe hier wat mee of sluit jullie deuren.


stel
24-12-2013 / 18:37
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Mensen, deze club is net zoals zo vele clubs!!! 
lekker gezellie, goed sfeertje, top team, verzorgd en noem maar op... 
De mensen die hier zo vaak alle clubs lopen af te zeiken kunnen of beter naar een hoerentent of een Nederlandse koffieshop gaan...  
In een parenclub ga je uit om jezelf te vermaken en als je dat niet kan, is het heel simpel om alles en iedereen af te maken!!! 
gewoon simpele sukkels zijn het... 
Gelukkig weten echte swingers waar het wel over gaat en boeit de meniong van een steeltje randdebielen ons geen reet!!! 
ff tss door, clubtijd, toen jullie het nodig hadden hebben ook de clubeigenaars ervor gezorgd dat deze site kon blijven bestaan, waarom laten jullie die mensen nu zo in de lou staan?!


geilstel
24-12-2013 / 03:01
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij hebben de zelfde mening,nu is deze club aan de beurt. 
We trekken ons hier toch niets van aan wat andere schrijven,want als je idereen hier moet geloven is er maar een goede club in nederland en dat is de fata. 
Daar wordt niets over geschreven . 
Alle andere clubs worden afgezeken hier op deze site, 
Wij hebben ook alles gelezen over deze club,maar wij gaan deze zaterdag daar heen ,omdat we van veel mensen andere verhalen horen dan hier geschreven wordt. 
En dit wilden wij hier ff schrijven zodat mensen die hier steeds het zelfde herhalen in de gaten krijgen dat mensen niet ergen wel of niet heen gaan omdat hiet iets negetiefs staat 


ZO DENKEN WIJ OOK
20-12-2013 / 11:30

  Het zijn dezelfde die tegen elkaar opschrijven.Dezelfde positieve, berichtjes zonder hoofdletter.En dezelfde negatieven, steeds over hetzelfde zieken zoals dronken eigenaars en slechte geluidsinstalatie.Mensen trek je er niks van aan, je moet het toch zelf ervaren.Nu is Devils and Angels aan de beurt om afgezeken te worden.Maar.......er komt een nieuwe site.Waar wel eerlijk revieuws geplaatst kunnen worden, omdat mensen moeten inloggen met een wachtwoord.Zo staan ze geregistreerd en kan men altijd via ip-adres erachter komen wie het is.Dus geen smaad of lasterpraatjes,en als men iedere keer onder een andere naam iets neerzet, wordt allemaal in de gaten gehouden.Deze site niet.Men verdient er geld aan en hij wordt nog niet eens fatsoenlijk bijgehouden.Ook clubs in Belgie en Duitsland worden geplaatst.


Haha
20-12-2013 / 10:47

  Nou ik vond het helemaal niks, lauw bubbelbad, piepkleine 2 persoons sauna, veel geschreeuw en drank. 
En tip: Koop eens een nieuwe geluids installatie,wat een vervormde rotherrie. 
Echt een ons kent ons cafe waar je als alleengaande man niet tussen komt


Peter
19-12-2013 / 22:11
Hygiene 4
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 4

  voor ons is het de perfecte club. 
snappen vorig verhaal niet.maar is jullie mening. 
en begrijp als wij zeggen dat we het lulkoek vinden.dat is onze mening


stelletje
19-12-2013 / 20:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Wij bezoeken regelmatig parenclub's dus moesten we D&A ook een keer gezien hebben natuurlijk. Na eerst de site bekeken te hebben leek het ons wel leuk om een kijkje te gaan nemen. Wat een fiasco! Moest verboden worden dat zoiets Parenclub mag heten, een erotisch cafe is meer op zijn plaats. In al die jaren dat wij in club's komen zijn we nog nooit dronken mensen(eigenaars) tegen gekomen, hier meerdere. Er worden aan de bar zelfs spelletjes gedaan met alcohol. Contact leggen valt er ook niet mee omdat het één grote vriendenclub is die er komt. De ontvangst was prima, maar toen begon het. Je moet er ook meteen in lingerie en waant je in een dierentuin als je het bargedeelte binnen komt. Ze bekijken je van kop tot teen en vervolgens draaien ze hun hoofd om en gaan verder met hun alcohol spelletjes. De muziek staat er ook te hard. Maar zelfs het geschreeuw en gelal van de dronken mensen komt er boven uit. Dus besloten om eerst maar een hapje te gaan eten en dan verder te kijken. Het eetgedeelte is er erg klein dus bij een ander stel aan tafel gaan zitten. Dit was een stel die aangaven al veel bij D&A te komen. Ook hun gaven aan dat het eigenlijk meer een kroeg was dan parenclub. Ieder zijn keus natuurlijk want hun waren erg duidelijk en zeiden dat ze voor de gezelligheid kwamen en niet voor de sex. Het eten viel niets op aan te merken maar volgens die mensen altijd hetzelfde. Toen vroegen we waar we de natte ruimte konden vinden en die mensen wezen ons vriendelijk de weg. Niet meer dan een wasbak en een inloopdouche met 2 douches kwamen we tegen. Prijs kwaliteit is voo een stel nog om te doen. Maar overduidelijk maken ze hun winst op de single mannen die er komen. En wat voor mannen! Blijkbaar denken die dat ze in een bordeel zijn en dat ze alles mogen. Lopen je rukkend achter na om vervolgens op 30cm afstand van ons hun klusje te klaren ;-) En de alleengaande mannen mogen niet op de bovenste verdieping komen.Ook een minpunt is hun site ,ziet er chaotisch uit. En als je het gastenboek gaat bekijken (zagen we later pas) Alleen daar al uit merk je dat het één grote vriendenclub is die er komt. Nee! Voor ons geen D&A meer.


Bekend stel
19-12-2013 / 19:28
Hygiene 3
Gastvrijheid 2
Bar 3
Restaurant 1

  In januari gaan wij voor de 1e keer een keer naar Devils and Angels. 
En dan zullen wij hier,zoals wij het zien, een eerlijk oordeel over geven.Wij komen in veel clubs en zijn er ook in veel geweest.Maar geen een club waar wij geweest zijn verdienen een 1 of een 10.Dan moet het wel heel slecht of heel goed zijn.Tot dan.


Ons
17-12-2013 / 22:37

  De berichten die hier onder staan kloppen als een bus. Het is gewoon een stinkend rookhol met veel drank misbruik. De eigenaren zijn idd altijd bezopen en de muziek is niet om aan te horen veel te hard en geen muziek voor in een club. De speakers zijn nodig aan vervanging toe. Mensen kom op dit is geen parenclub maar een bruine kroeg......Zeer slecht en geen bezoek waard. De mensen die positief zijn hier zijn niet goed wijs en weten waarschijnlijk niet wat een parenclub inhoud....


Horny couple
17-12-2013 / 21:18
Hygiene 2
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 2

  Wat een onzin verhalen hier,vragen ons af waarom. 
prima club .schoon ,actief idd jacuzi is rond 12 uur koud. 
Of dat zo erg is.kom op zeg. 
en de dames lopen er juist wel sexy bij . 
dit zijn lulverhalen allemaal


armand en sas
17-12-2013 / 17:18
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Heel veel berichtjes met hoge cijfers zijn van dezelfde mensen.Ook al staan er andere namen of initialen onder.Je ziet dit aan de manier van schrijven.Geen hoofdletters bv.Daarom klopt er van deze site niks van.


Ben
17-12-2013 / 15:30
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 6

  het is ook zo de keren dat wij er zijn geweest zuipt het personeel er vrolijk op los moeten ze ook self weten het is hun eigen clubje en de vrouwen van de mannen de eigenaars mogen ook wel eens wat leukere kleding aan doen dan zo van thuis cq werk zo naar de club gaan zwarte legging met spijkerrokje en trui dat staat toch niet als de deur word open gedaan wel dan denk eens na ???? verder oud publiek enzo..................en dan zeggen ze ook nog hier word niet gewapt pppfffffff doe je ogen open daar


oude bezoekers
17-12-2013 / 14:55
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  wat een gezeur over deze club.wij gaan daar ook heen , 
als het zo slecht is waarom is het dan zo druk daar ,zelfs een rij voor de deur in het weekend. 
en dronken ,man kom op ze hebben volgens mij geen eens tijd om wat te drinken ,zo druk is het er. 
wij weten hoe het er is en daarom komen wij als heeeeeeeeeeel veel andere er ook. 
momenteel de drukste club in de omstreken, 
deze club zwart maken lukt jullie via deze site ook niet ,want iedereen weet dat hier alleen negatieve dingen staan over clubs. 
wij geven zelfs geen punten ,dan hoeven jullie niet te reageren met 1en. 


annoniem
17-12-2013 / 10:32

  @Limbo's 
Wij zijn het wel eens met de Swingers. Het is gewoon een zuipclub ipv een parenclub. De meeste gasten incl de uitbaaters zijn bezopen rond een uur of 12 . De uitbaaters kunnen tegen sluitingstijd niet eens meer recht lopen. En de muziek is echt vreselijk Nederlands talig enz. Wat een ellende. Deze club is het entree geld niet waard. En aan een ieder die dit leest.....WEET WAAR JE AAN BEGINT ALS JE HIERHEEN GAAT......de hygiëne is super slecht.....bubbelbad is te koud....het restaurant is een aanfluiting.....kortom slechte club


A&M
17-12-2013 / 09:30
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Hallo Swingers, maar goed dat jullie wegblijven. Om deze onzin uit te kramen slaat nergens op!! Klopt geen ene moer van. We komen er ruim een jaar en weten dondersgoed dat het heel anders is en dat samen met héél véél andere gasten. Gelukkig dat jullie voortaan wegblijven.


Limbo's
17-12-2013 / 08:02

  Wij zijn een paar keer geweest maar gaan nooit meer. Dit heeft niets met een parenclub te maken het is meer een opvanghuis voor alcoholisten. Wij werden ontvangen door 1 van de eigenaren die al aardig wat op had. De mensen achter de bar dronken ook vrolijk mee met de gasten wat een walgelijk iets. De kamers stonken naar vieze lichaamsgeuren en er werd niets aan gedaan. Het bubbelbad was erg koud en het restaurant stelt niets voor. Wat een aanfluiting. Wij gaan hier nooit meer heen


swingers
16-12-2013 / 22:46
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 2

  wat een verschillende meningen op deze site. 
wij gaan iedere 2weken naar de club al 15 jaar. 
sinds een jaartje ong in deze. 
wij hebben onderstaande berichten nog nooit meegemaakt in deze club. 
wij schrikken hier wel van,wij vinden het momenteel de beste club van limburg. 
wij denken dat er mensen hier schrijven om te kwetsen en neer te halen . 
iedere club heeft iets wat je niet bevalt.maar om dan helemaal af te zeiken,waarom? 
deze club is gewoon goed. 


d en q
14-12-2013 / 11:13
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Ik ben ook een keer geweest op zaterdag en inderdaad het ziet er blauw van de rook,waar veel niet rokers last van hebben,ook ikzelf (Niet roker).De eigenaren staan inderdaad half bezopen achter de bar,heb ik met eigen ogen gezien en de muziek lijkt echt nergens op veel te hard dat de speakers erg vervormde.Dit was echt dat je er inderdaad hoofdpijn van kreeg.Veel oude muziek die je nog niet eens op de radio hoort echt verschrikkelijk.Op zaterdag is het meer een rook,zuip en weinig actie boven.Als singel man is het weggegooid geld er zijn betere actievere parenclubs te vinden.Ik vertel hier mijn mening die ik met eigen ogen gezien heb,en het is echt de waarheid wat andere hier van denken moeten zij weten,ik ga wel naar betere parenclubs waar wel meer actie is boven en rekening gehouden word met de niet rokers.Er is al een algemene rookverbod in de horeca sinds 2007 en er zijn andere clubs die wel een aparte rookruimte hebben.En waar wel actie te beleven is,ik ga hier geen namen noemen van andere clubs maar ik denk dat er wel lezers hier zijn die er ook zo over denken als ik onderstaande berichten lees.Eigenaars doe hier wat aan of sluit de deuren.


Singel man
14-12-2013 / 01:53
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  mening geven mag zeker rachel en rene. 
maar als andere een mening hebben accepteer die dan ook.en dram jullie mening niet zo door jullie werden al gehoord meerdere malen. 
wij delen die mening niet.is een super club.waar gaan jullie dan altijd.want die mening lezen we nergens terug ergens anders.


beta stel
12-12-2013 / 19:17
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 9

  Het schijnt dat je over deze club niets negatiefs mag zeggen, 
nou wij kunnen meedelen dat wij eerlijk ons oordeel hebben gegeven. 
Dat wil zeggen dat idd de jaccuzi te koud was en de sauna te klein en bijde buiten zijn. 
Ook het roken in deze club is erg , en de dronken uitbaters hebben ook we meegemaakt te erg voor woorden trouwens.Het eten was erg weinig en geen variatie ,tja en ieder zijn ding maar deze club is het entee geld niet waard en vandaar onze mening die mag worden gelezen. 
 
Rachel en Rene


Rachel en Rene
12-12-2013 / 16:48
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 4
Restaurant 4

  afgelopen zaterdag hier geweest. 
mooie nette club,mooie kamers ,heerlijke jacuzzi en top sfeer. 
hebben ons goed vermaakt hier ,gaan zeker terug. 
snappen sommige reacties eerlijk gezegdt niet zo,maar goed ieder zijn mening. 
we geven nooit een tien maar negens zijn ze wel waard.


erwin & astrid
11-12-2013 / 18:02
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Op deze site mag je klagen.Daar is tie voor. 
Kan geen punten geven ben er (nog) niet geweest.


Bell
11-12-2013 / 12:38

  wat een onzin verhaal zeg. 
personeel dronken.echt niet en wij gaan iedere week . 
deze club is momenteel een der betere en dat kunnen sommige mensen niet waarderen. 
wat het rook beleid betreft.ze zijn met 6eigenaars. 
dus welk beleid? 
mensen klaag toch niet zo. 
vind je het niets ga dan ergens anders heen. 
wij vinden het een top club


beta stel
02-12-2013 / 23:49
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Het is de waarheid dat het personeel half bezopen achter de bar staan,en dat je koppijn krijgt van de harde muziek is ook absoluut geen onzin,het rokersbeleid word hier geen rekening gehouden met niet rokers,in andere clubs hebben ze wel een aparte rokersruimte.


W & T
02-12-2013 / 20:01

  haha wat een onzin verhaal! Ik lig helemaal in een deuk. 
Het kan natuurlijk zijn dat je de sauna en jacuzzi te klein vindt. Het is een toevoeging van een PARENCLUB, geen SAUNAclub. 
Een mening over de muziek en over het eten kan je ook hebben, maar wat je daarna typt is absoluut een leugen! 
Er wordt niet eerder op de kamers opgeruimd dan 3 uur (dat is ook de sluitingstijd) en je zegt dat je boven een dronken mannelijke uitbater hebt gesproken. Dat kan helemaal niet. De dames poetsen namelijk boven en de heren beneden. En wij kunnen het weten, want we zijn er elke week! 
En de uitbaters drinken wel eens een drankje mee, dat vinden wij (als gasten) erg gezellig, maar dronken... echt niet! Ze hebben helemaal geen tijd om zoveel te drinken dat ze er dronken van worden! haha.. wat een onzin! :)


40/41
01-12-2013 / 20:00
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Slechte ervaring bij deze club,vorige week naar deze club geweest en is ons heel slecht bevallen. 
Bubbelbad buiten is klein en te koud,wat ook geld voor de sauna ook buiten en veel te klein. 
Het buffet was eentonig en weinig ,wat betreft de muziek stond veel te hard ,wat voor de gasten verveeld was je kon je niet verataanbaar maken. 
Wat ons op viel dat de gasten eigelijk als en dico zien ,dansen eten aan de bar. 
En nu komt het deze uitbaters drinken met de gasten mee wat een raar gezicht was ,hoe later het werd zag je deze uitbaters ook dronken worden !!!!. Wat je niet kan maken !!!! de zaak was net half gevuld,met gasten. 
Toen we s,avonds nog eens op de kamers wilden gaan kijken,kwamen we 1 van de uitbaters tegen die zij ,jullie kunnen niet meer op de kamers heb net alles opgeruimd ,met zijn dronken gezicht. 
Dit was de druppel het was pas half 2,we zijn toen ook meteen gegaan,echt erg dit ppppffffff 
Nee deze club is niet wat we ervan verwachten hadden. 
 
Stel 32/36


stel32/36
01-12-2013 / 15:38
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 4

  wij komen hier wekenlijks.erg goede gezellig club. 
dat andere het niets vinden ,dat kan!!!!. 
deze club is hier wel een toppic zeg. 
mischien omdat het op dit mom de beste club is in deze omstreken.kunnen andere mischien niet verdragen. 
jammer


nog een mening
12-11-2013 / 18:54
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij willen ook wel eens reageren op de berichten hier onder. 
We hebben al veel clubs bezocht in nederland en belgie . 
Deze club ook devils en angels,sommige dingen snappen wij wel,maar je vind bijv bier feest niks aan.wie verplicht jullie dan om er heen te gaan.wat roken betreft dan kan je in heel limburg geen club bezoeken. 
En wij zijn er al allemaal geweest. 
en vergelijken met club waar de koppel; prijzen rond de 100 euro per koppel zijn dat is geen vergelijking vinden wij. 
Wij vinden deze club persoonlijk de leukste en beste van het zuiden. 
Wat het drinken betreft en het uitblijven van actie daar kunnen wij niet mee instemmen,want er is actie genoeg die keren dat wij er waren. 
En een pilsje met een gast meedrinken moet volgens ons kunnen. 
Als wij in het zuiden des lands zijn dan bezoeken wij graag deze club.Het is nog nooit rustig geweest toen wij er waren dus over de andere keren kunnen wij niet oordelen. 
DIT NOEMEN WIJ NU EERLIJKE RECENTIES EN WOORDEN. 
DAAR KUNNEN VEEL MENSEN IETS VAN LEREN.(onze mening he hahaha)


old swingers
12-11-2013 / 18:20
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Onze ervaring met devils en angels,wij bezochten een tijdje geleden op zaterdag deze club.Op hun site staat dat 3 vrienden koppels deze club runnen.Wat niet hoort als gastvrouw/gastheer is dat ze achter de bar mee staan te zuipen?Dit hoort toch niet als gastvrouw/gastheer.Er was ook zeer weinig actie het lijkt meer op een zuipkroeg dan een parenclub.Ook was er geen aparte rookrumte hier werd nog gewoon aan de bar gerookt waar wij niet rokers last van hadden.De muziek die avond was ook erg slecht de boxen kraakte en vervormde helemaal,dat ze dat niet horen snappen we echt niet.Wij waren ook zo weer weg want we kregen koppijn van de harde muziek en werden misselijk van de rook.Ons zien ze hier nooit meer terug.Er zijn betere parenclubs in nederland die het wel snappen hoe je een parenclub moet runnen.


W & T
12-11-2013 / 16:10

  Ik vind dat G en H en Rachel en Renee hier gewone reakties plaatsen.Als deze mensen dat zo vinden.De club of mensen worden niet zwartgemaakt.De beschrijving is netjes.Als je bv Mystique of Fata gewend bent is deze club ook een héel stuk minder. 
Ík moet zelf ook zeggen, voor mij geen parenclub waar bierfeesten gehouden worden en Nederlandstalige zangers komen.Dan ga ik wel naar de kroeg, maar...ieder zijn ding en dat wil dan niet zeggen dat iedereen deze club fantatisch moet vinden.Zolang de kritieken maar netjes blijven en geen personen zelf aanvallen.


J en H
12-11-2013 / 11:40

  ik wil wel ff wat zeggen daar op wij betalen gewoon en die 65 andere is gewoon een aantal wat een gezeik over een aantal wij vinden het gewoon een gezellige tent  
en ik zal het zo zeggen als we voor niks binnen mogen zal ik het zeker HIER ff melden aan jullie


genieters
11-11-2013 / 20:32

  Hoi, onze ervaring hebben we er in 3 keer opgedaan, 1x op vrijdag 1x op zaterdag en 1x op zondag (nudisten). 
Omdat we de club3x geprobeerd hebben komen we tot de conclusie, vriendelijke eigenaren, maar zeker GEEN actieve club. 
Onze laatste keer was in oktober toen waren we er op zaterdag en was het thema bierfeest,nou dat hebben we geweten,veel ladderzatte mensen. Muziek oorverdovend hard.  
Veel mensen komen er blijkbaar alleen voor hun natje en hun droogje. 
Toen mijn vrouwtje boven bezig was met 2 mannen werd zij door een aantal dronken mensen voor "h..r"uitgemaakt. 
Daarna hebben we geprobeerd ons terug te trekken in de sauna, maar deze is zo klein dat hij met 3 mensen helemaal vol zit. 
Ook het bubbelbad was veel te koud. 
Het eten was karig maar voldoende, en de ruimte's netjes. 
De vrijdag was redelijk bezet, en op de zondag bijna geen mensen. 
Wij vragen ons dan ook hardop af wie het stel de Genieters is die er eens in de zoveel weken komen maar wel precies weten hoeveel mensen er aanwezig zijn........raar en het lijkt ons meer op reclame voor deze club, net als vele andere reactie's hier op deze club. 
 


G&A
09-11-2013 / 18:15
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 3
Restaurant 5

  ik weet niet wat die Rachel en rene hebben maar denk dat deze mensen gewoon alleen maar iedereen willen afzeiken wij komen er zo nu en dan in deze club maar wij en ongeveer 65 andere stellen in een weekend hebben het heel leuk daar dus beter dat hun gewoon in hun urn gaan wonen en niet van die onzin uit kramen hoop dat hun berichten worden verwijderd worden slaat nergens op


genieters
08-11-2013 / 21:20

  mooie gezellige club


maastricht
08-11-2013 / 17:26

  Als je iedereen mag geloven,is iedereen voor het 1st zaterdag naar deze parenclub geweest !!!! 
Nou geloof ons echt niet onze mening blijft staan ,zoals hier onder in onze bericht ,niet druk ,smoezelig wat betreft hygiëne en geen aktieve club .....sorry


Rachel en Rene
07-11-2013 / 18:17
Hygiene 3
Gastvrijheid 4
Bar 5
Restaurant 5

  Wij waren hier zaterdag ook,was voor ons de eerste keer. 
Wauw ,,,, wat en club zeg.wij geven geen 10en maar voor deze club zeker 9ens. 
Dit is weer een ouderwetse swingersclub in de goede zin van het woord. 
Modern gezellig schoon en actief,dat zie je bijna nergens meer. 
Zeker een aanraer om een stuk voor te rijden.


einhoven de gekste
07-11-2013 / 11:37
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij zijn zaterdag naar D&A geweest voor de eerste keer en het was een heel fijne ervaring. Het was er om 21,00u al lekker druk . Personeel was super . Zeer goede sfeer . 
Wij gaan zeker terug. 


L&M
06-11-2013 / 20:13
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  3 weken geleden bij deze club geweest was erg goed bevallen. 
muziek stond wel wat hard ,maar dat mocht de pret niet drukken. 
verder erg gezellig ,druk en een beetje warm hahah. 
wij zullen er zeker weer eens komen al is het een eindje rijden,dat zegt dus genoeg,wat andere meningen aan gaat daar doen wij niet veel mee. 
je kan er alleen achter komen door te gaan kijken en dat hebben we gedaan. 
en ja wij vonden het leuk daar mooie club fijn ambiance.


de hollanders
31-10-2013 / 13:51
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  erg leuke club .wij raden een bezoek aan.


frans en jolanda
31-10-2013 / 09:34
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Rachel en René, 
 
Blijf aub weg uit deze club met jullie leugens.


Limbo's
31-10-2013 / 06:51

  Rare berichtjes hier, er word feitelijk t.o.v andere clubs alleen maar gesproken over rijen drukte aan de deur, en het halloween eten. 
Dat lijkt meer op reclame maken als ervaringen. 
Want een echte parenclub ervaring zoals we hier vele kunnen lezen bij andere clubs op deze site halen we er hier niet echt uit. 
Toch opvallend. 
Wij geven dan ook geen punten omdat we er nooit geweest zijn.


Brabo's
30-10-2013 / 18:37

  Wij waren er ook zaterdag 4 autos? 
er paste nog geen meer bij.zo druk. 
jullie willen hun zwart maken vragen ons af waarom? 
Zelfs de beordeling is skechter dan laatste bericht. 
erg jammer wat jullie doen .en waarom?. 
Wij waren de eerste x daar en beviel ons goed. 
wie stond er achter de bar ? Dat moeten jullie dan ook weten. 
huer onze eerlujje punten


henk en marlies
29-10-2013 / 14:07
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Kijk de berichtjes hier onder zijn van stellen die gratis inkom hebben en in opdracht van de eigenaars hier verkeerde berichten plaatsen ,ze hebben het alleen maar over het eten. 
Maar niet over een parenclub ,wij zijn eerlijk op de parkeerplaats 4 auto,s en zijn toch naar binnen gegaan en in ons onderstaande bericht was het zoals wij het zelf hebben mee gemaakt.


Rachel en Rene
29-10-2013 / 11:51
Hygiene 2
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 3

  Ook wij zijn afgelopen weekend bij D&A geweest..nou wat een super club..prachtig halloween buffet. .heerlijk gegeten. genoten van de licht show...wat een lekker ding die stripper. .hihi..verder nog een feesie ervan gemaakt met een leuk koppel...en man (p) thnx voor t bubbelen..was heerlijk.Team ga zo door...jullie hebben een super club! Gr van ons en tot snel xxx


w en a
29-10-2013 / 09:56
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij waren er gisteren ook en snap niet waar rachel en rene het over hebben. Vraag me echt af of jullie er wel geweest zijn of dat je nu aan het "zeiken" bent.  
Wij vonden de muziek goed met voor iedereen wat wild. Ook het buffet was lekker. Geheel aangepast aan het thema.  
En wat doeners betreft...en of die er waren. Dat hebben we zelf ervaren haha  
Wij komen zekers terug. En team... ga zo door


G & M
27-10-2013 / 16:20
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Beste Rachel en Rene, 
 
Wat jullie beweren klopt helemaal niets van, wij weten niet of je wel in die club bent geweest want het was er wederom superdruk en beregezellig. Het eten en de entourage was aangepast aan het thema. Deze berichten kunnen dodelijk zijn voor een club maar het is te hopen dat je dan voortaan wegblijft want er zijn meer dan genoeg leuke gasten die positief zijn. 


Stel Limburg
27-10-2013 / 09:32
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Nou we zijn vanavond gaan kijken en nu al thuis ,er was niets te doen.. 
Een uur gereden nou we dachten het is daar druk als we al de berichten lezen hier maar nee..... 
Het is er erg hokkerig veel muziek maar geen doeners eten van slechte kwaliteit en zoals we op tv zagen idd de hygiene niet op peil. 
Sorry dit was niet wat we er van verwachten. 
 


Rachel en Rene
27-10-2013 / 00:49
Hygiene 2
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 4

  Nou, ik ben er 2 keer op de maandagavond geweest, géén rijen voor de deur en zo goed als géén mannen binnen, 1 keer 4 andere keer 3. 
Andere dagen zijn niet mijn ding, dus dat weet ik niet. 


Bi-Man
26-10-2013 / 18:22
Hygiene 5
Gastvrijheid 3
Bar 4
Restaurant 3

  daar zijn wij het mee eens.een van de betere clubs is deze geworden. 
zeker een bezoekje waar!!!!


e en s
25-10-2013 / 08:19
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij komen sinds een dik jaar bijna elk weekend en wij kunnen alleen maar zeggen op en top.Natuurlijk kun je het niet iedereen naar de zin maken maar zoals sommigen deze club afkraken.....Iedere week weer staat er zaterdags om 9 uur al een rij om binnen te mogen.Of dat de eigenaren om half 11 de mensen al moeten weigeren omdat ze vol zitten...... Dit wil toch heel wat zeggen.


j en a
24-10-2013 / 20:01
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Afgelopen zaterdag hier geweest na vele verhalen, 
moeten zeggen dat ze wel kloppen.zeker een club waar we vaker zullen komen ,is de rit zeker waard. 
niet te droot niet te klein heel erg schoon , druk en erg gezellig.en belangrijk actieve koppels ,geen disco. 
zeker een bezoek waard!!!!


eerste keer
22-10-2013 / 09:52
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Wordt het niet onderhand eens tijd dat de naam van Villa Liberta naar Devils and Angels wordt veranderd??.Zijn ze hier op deze site nog te lui voor om wat voor hun centen tedoen.


Wakker worden!!!!!!!!!!!!!!!!
30-07-2013 / 19:06

  Wij hebben deze club uiteindelijk eens bezocht ,het is al een jaar parenclub devils en angels. 
Wij kunnen zeggen dat het ons erg goed is bevallen. 
Het was er druk (zelfs een rij aan de deur ). 
Erg leuk personeel ,goede ontvangst,en erg verel kamers en douches. 
Schoon was het er absoluut ,daar kan menig club wat van leren. 
Eten wat we nooit doen zag er goed verzocht uit, 
Al met al een goede club en een aanrader voor jong en oud. 
Muziek stond wel wat hard vinden wij persoonlijk. 
En als extra jacuzzi en sauna alhoewel wij daar zelf niets om geven. 
Wij zullen deze club in de toekomst nog wel eens bezoeken. 
goetjes Inge en Mark.


Inge en Mark
29-07-2013 / 08:49
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Wij snappen er af en toe helemaal niks van.Anderen kraken het helmaal af en geven lage punten en anderen geven hele hoge punten.Maar ja dat gebeurd hier bij heel veel clubs.Wij gaan a.s zaterdag in ieder geval zelf kijken.Het word mooi weer dus kunnen we ook buiten genieten (denk ik) en dan geven wij hier een echte revieuw.Dat is trouwens na één keer geweest te zijn niet altijd objectief.Maar goed.En wij hopen wel op aktie......we zullen zien.


Jeff en José.
01-07-2013 / 20:36

  Is geen leugen. 
En dat heb je mij niet horen zeggen. 
Het was een leuke geile avond 
Schoon druk en gezellig. 
De dj zwart maken omdat jij in andere club draait is zwak kerel. 
Ik vond het goed daar.


singel
30-06-2013 / 22:43
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  @nog een singel man,wees aub eerlijk je zei zelf dat je er ook niks aan vond en dat je voor de eerste keer een parenclub bezoekt.Ik probeer niemand over te halen om naar een andere club te gaan dat moet ieder voor zich weten maar ik denk dat je nog te jong bent en nog niet veel van het parenclubgebeuren hebt gezien en meegemaakt,maar dat je hier nu staat te liegen slaat alles


swing wap
30-06-2013 / 16:02

  Was er gisteren ook .ben het niet met jou eens andere singel man. 
wij hebben elkaar ook gesproken. 
vond jou een wanhopig raar mannetje. 
jij probeerde mij over te halen om naar jou stamclub te gaan. 
nu snap ik jou bericht.


nog een singel man
30-06-2013 / 15:37
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Gisteren voor het eerst Devils & Angels bezocht,mooie club lekker eten maar zeer weinig actie boven,het lijkt wel eerder een disco dan een actieve parenclub.Veel kliekvorming beneden op de dansvloer,de muziek was af en toe zo bagger het geluid uit de speakers vervormde regelmatig.Dat de dj dat niet hoort en snapt is dat hij zelf zat te zuipen aan de dropshots,denkt dat hij zich helemaal geweldig voelt.De jacuzzi was buiten slechts 23 graden erg koud.Ik ben al in verschillende andere clubs geweest maar dit is echt een ballen tent waar ik nooit meer kom.Als ik onderstaande berichten eerder gelezen had was ik hier nooit naartoe geweest.


singel man
30-06-2013 / 14:35
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 6

  Zijn jullie aktief WEGBLIJVEN, het zoveelste voorbeeld van een erotische discotheek met veel mensen onder invloed van..., sex is er bijna NIET. We weten niet op andere dagen maar de zaterdag is niks. 
Dus houdt je van dansen en teasen perfect, ga je voor de sex is het een aanfluiting.Maar ieder zijn ding, alleen niet het onze.


A&Y
06-06-2013 / 19:33
Hygiene 4
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  wij twijfelden ook om hier heen te gaan,maar niets is te veel gezegdt of te weinig. 
erg goede club super leuk personeel . 
heerlijk veel sex en lekkere koppels van alle leeftijden. 
tegen de mensen die klagen ivm een tv programma zegen wij. 
jullie ZIJN ZEIKERS, 
JULLIE WILLEN DEZE CLUB NEER HALEN OMDAT JULLIE FAV CLUB GEWOON SAAI IS. 
deze club is netjes en schoon en erg druk . 
dat zegt meer dan een reacktie hier . 
 
john en petra


john en petra
06-06-2013 / 16:05
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij zijn wel geweest. 
Lezen doet wonderen. 


koppel limburg
06-06-2013 / 12:49
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  @koppel limburg jammer dat jullie er niet zijn geweest ,maar deze site gebruiken om reklame te maken voor deze club is erg dom. 
Deze club heeft zich uit de markt gezet met het tv programma en daar is geen speld tussen te krijgen. 
@ kees en ria ,Jullie zitten in de goede richting met jullie verhaal.


Rich en Tess
06-06-2013 / 11:18
Hygiene 2
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 3

  Afgelopen zaterdag deze club toch maar eens bezocht, 
het was een hele ervaring alles wat ons verteld is klopt. 
Wat een gezelligheid en drukte, 
het was hun een jarig bestaanen dat lieten ze wel zien . 
Kosten nog moeite gespaard hadden ze. 
Het was er schoon fris en erg appart, 
veel kamers hebben er wel 10 geteld volgens mij.4 douches en weet ik nog wat meer. 
Wij kunnen iedereen alleen maar aanraden om deze club eens te bezoeken ,wij zullen er zeer zeker vaker zijn. 
alles klopt gewoon zelfs de drank alles A merken, 
jullie zullen zeker waar krijgen voor jullie geld hier. 
 
groetjes a en v uit limburg


koppel limburg
06-06-2013 / 09:09
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Ria en kees. 
Als dat jullie echte namen zijn. 
Wij hopen ook dat jullie hier weg blijven. 
Denk dat de eigenaar jullie wel eens heel graag zou willen spreken.


ikke
30-05-2013 / 17:43
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Nou gisteren op tv gezien bah bah wat een oude knoei en smerig . 
Zo zie je maar het eerder berichtje van ons was toch niets voor niets slecht ....nee ons zien ze er niet meer....


Ria en Kees
30-05-2013 / 17:17
Hygiene 1
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 3

  waar zijn jullie geweest,en oordelen als je niet binnen mocht hahahaha. 
deze site is echt een afzeik site en daar maken jullie gebruik van. 
wij denken dat het zich een van de schoonste mag noemen. 
veel plezier in jullie eigen stam club ria en kees.


vaste gasten
29-05-2013 / 07:33
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wat een smerige Club ,we konden niet binnen er moest eerst een schoonmaak ploeg in. 
Als dit de NVWA had gezien dan was het nu dicht .....


Ria en Kees
28-05-2013 / 21:26
Hygiene 1
Gastvrijheid 4
Bar 4
Restaurant 4

  Wij sluiten ons bij jullie aan Budel. 
Wij zijn er zaterdag weer dan bestaan ze een jaar.


jo en da
28-05-2013 / 11:16
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Wij zijn eens gaan kijken in deze club, 
Nou dat was een super avond. 
Een groot voordeel was dat er zelfs een complete geheeel Gerenoveerde verdieping is voor alleen koppels. 
Erg leuke mensen van jong tot wat ouder, 
en hele goede muziek,mooie singel mannen(bedankt ,dries ,). 
Eten erg lekker en heerlijk bubbelbad, 
je krijgt waar voor je geld. 
Snappen sOmmig commentaar niet zo ,maar goed ieder zijn eigen smaak. 
Gelukkig zijn er clubs genog om uit te kiezen. 
 
club eigenaar bedankt!!


budel
27-05-2013 / 09:17
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Wij zijn zelf nu een paar keer hier geweest en zijn het niet geheeel eens met het vorige commentaar, 
gedanst wordt er idd veel ,maar dat is juist posietief. 
Sex is er voor ons genoeg dat is ook verschillend per koppel. 
de ene wil meer dan de andere. 
En de oudere zals ze genoemd worden hier onder trekke volgens jullie de kar voor ,nou dat is mooi toch. 
Het is dus een club voor jong en oud. 
Als je negatief denkt of positief het is dus gewoon een erg goede club. 
Gelukkig zijn er veel clubs in nederland en belgie ,zodat er voor iedereen wel een favoriete club is. 
En toevallig is devils en angels dat voor ons.


ben en erica
24-05-2013 / 08:41
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Onze ervaring was er minder qua actieviteit, veel dansers/showers en weinig tot geen sex. De ouderen trekken de kar voort. Echt weer het zoveelste voorbeeld van een erotische discotheek.


L&C
23-05-2013 / 22:45
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 6

  nu er nieuwe eigenaars zijn is de club wéér top georden, zelfs voor ons, al komen we van belgie, (toch een stukje rijden 1.30uur) 
 
doe zo voort 10/10 geven we jullie groeten dé joeri


foryoureyesonly
23-05-2013 / 20:11
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Wij komen wekelijks in deze club, 
Wat de oude clubgangers zeggen is niet waar,. 
Dit is een club voor jong en oud. 
En dat kunnen wij beamen.we komen er nog steeds iedere week. 
Dus liegen is niet zo netjes. 
Groetjes Jan.


jan en ester
08-05-2013 / 17:20
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  we zijn paar keer n de club geweest de laaste keren werden slecht bediend wand we kregen te horen van andre club gangers dat ze stellen boven e 50 niet meer graag hebben en maar jongvolk willen dus stellen boven 50 of net tegen 50 hebben ze niet meer graag jammer mijn vrouw was daar altijd zeer aktief groetjes oude club gangers


g en h
06-05-2013 / 21:54
Hygiene 8
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 9

  Ja,ga thuis zitten wappen.Of inderdaad in een discotheek, of Sensation White of ander feest.Maar das te duur.Parenclubs zijn goedkoper.


Vincent
21-04-2013 / 14:51

  Zo zijn tegnwoordig bijna alle clubs.Drugstenten.En daar balen veel eigenaars van.Ga dan naar een discotheek of andere feestjes.


Bea
20-04-2013 / 15:50

  Tja.....1 buiten gezet met drug ....rest mocht blijven die ze niet hebben zien slikken ....anders was de tent leeg. 
 
Groet Wapstel


Gerrie en Toon
20-04-2013 / 12:51
Hygiene 4
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 3

  Ja zo gaat dat hier.Staan ze bekend als drugsgebruikers,worden ze betrapt op het innemen van XTC en worden ze buiten gezet.Gaan ze ook nog lelijke dingen op deze site zetten.Makkelijk hé.Totdat er geen een club meer is die ze binnen willen hebben. 
Wij zijn hier nog nooit geweest.Fun 4 two is waar wij meestal naar toe gaan.Vinden wij de fijnste club.


Niki
19-04-2013 / 11:50

  wat een bericht  
haha dit zijn nu precies de personen die er volgens mij er uit gegooid werden!!! 
omdat ze zonodig drugs moesten gebruiken lol 
jammer dat ze zich zelf niet durven te beklagen bij de eigenaars die het volgens ons best goed doen 
ik heb het hele voorval gezien en de uitbaters cq bazen hebben juist gehandeld  
ze willen een drugs vrije club!!!! 
en ik moet zeggen dat lukt ze aardig;) 
en inderdaad drinken ze een glaasje mee 
ik vind daar niks mis mee 
muziek is goed het is gewoon een kwestie van smaak  
en schijnbaar bevalt het goed want de club is ieder weekend goed gevuld met leuke mensen die wel van een feestje (zonder drugs) houden 
en in hun werk kleren haha ze staan in tenue te werken  
dus in mijn ogen ben je deze club gewoon af aanhet zeiken  
wat ik persoonlijk erg laf vind 
 
aan het team van Devils en Angels ga zo door 
 
groeten van LOL


lol1
15-04-2013 / 22:22
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  leuke club maar personeel cq de eigenaren zuipen er maar op los met bier en wijn en zeker de dropshot zijn ze niet vies van daar 
en dan nog niet over hoeze ze aan gekleed zijn komen gewoon van thuis in hun werk kleding en duiken zo achter de bar en achter de receptie (volgens ons hebben ze een club voor hub eigen daar dan zitten ze ook nog aan de bartafel te smoesen over van alles en nog wat en wat lachen met vier of vijf want een moet de drankjes blijven halen) muziek is bagger dan bagger uit de jaren 80 en dan de B kanten van die singels toen die tijd ppfffff.en dan gooien ze ook nog een stel buiten de man nam een pilletje voor zijn suiker ziekte en ze werden in lingerie buiten gegooit en de kleren daarna er achter aan en wat ook nergens op sloeg dat het ook nog af geroepen werd door de qc DJ..... is dat nu zon leuke club jullie mogen het zeggen... voor ons hoeft het daar niet meer


brabant swingers
15-04-2013 / 19:53
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  Voor de eerste keer geweest, 
Snappen de vorige berichten niet zo. 
We vinden prijs kwaliteit gewoon. 
Het is schoon,gezellig en het eten goed.. 
Leuk eerlijk personeel. 
En een pluspunt,exact als de foto's op de site, 
Niet mooier gemaakt. 
 
Al met al een leuke club,


ed en sas
08-04-2013 / 18:15
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  Volgens ons is de prijs van 25 pp naar 20pp gegaan op maandag. 
En drugs??? Nooit gemerkt daar.mischien de verkeerde club in gedachte!.


pedro en joske
27-03-2013 / 17:03
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Ook de maandag avond voor mannen is de prijs ook omhoog gegaan ,een zwalkend beleid bij deze club ..... 
En op de zaterdag is er geen douche nodig ,of ze moeten zich afspoelen van het dansen ,of wakker worden van de pillen die ze op hebben ...


Sjeng en Ria
26-03-2013 / 22:45
Hygiene 1
Gastvrijheid 2
Bar 3
Restaurant 2

  Jammer dat deze site gebruikt word om andere clubs af te zeiken. 
Wij zijn zaterdag geweest en met ons nog 35 koppels schatten we. 
Wij zijn tot sluiten geweest met vele en wij hebben niemand horen klagen. 
Dus als 2 mensen van de ong 80 mensen die er denkelijk waren klagen . 
dan is onze conclusie , die club doet het erg goed.


brabant stel,
26-03-2013 / 19:03
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Wij willen wel ff reageren op het bericht van Pe&Co. 
 
Het feit dat jullie zeggen dat de prijs WEER is omhoog gegaan moeten wij tegenspreken. We hebben sinds kort een prijsverhoging doorgevoerd. En dat is dus maar 1x geweest. 
 
Daarnaast spreken jullie over koud water en 1 douche 
Wij hebben dus 2 douches namelijk 1 beneden en 1 boven. Bovendien zijn we druk bezig om op de zolder nog twee douches erbij te bouwen 
En wat het koud water betreft: Hier heeft niemand over geklaagd. Jullie zijn de enige die zeggen dat er koud water is. En jullie zeggen dat WEER onder een koude douche gestaann te hebben. Dat betekend dat jullie er al eerder geweest zijn. Waarom hebben jullie dan toen niets tegen ons gezegd? 
 
Tip van ons: Als er iets is wat niet bevalt, zeg dat dan indien je in de club bent. Dan kunnen wij er iets aan doen. Achteraf is het erg lastig,, 
 
Team Devils & Angels


Team Devils & Angels
26-03-2013 / 15:26

  Nu de entreeprijs weer omhoog is gegaan, hebben we een tip voor jullie, afgelopen zaterdag stonden we weer onder een koude douche. 1 douche is ook wel heel weinig. Wat een bagger nu.


Pe&Co
25-03-2013 / 19:22
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 4

  Wat een bull schit zeg. 
Moeten jullie maar naar de kleinere ,minder gezellige club gaan. 
Zuinige beren. 
Trouwens is pas de eerste x omhoog gegaan. 
Wij vinden het er geweldig voor die paar centen.


limnisch
13-03-2013 / 00:14

  Sinds enkele maanden is het voortaan Devil's & Angels. 
Nou de prijs is al 3 keer in die korte tijd dat de nieuwe eigenaren er in zitten duurder geworden. 
Niet meer voor ons, en wensen hen veel s6.


Limbo's
11-03-2013 / 18:51

  Je hoort niet bezopen te zijn (of onder invloed van iets anders)in een parenclub.Wij zouden nooit sex willen met mensen waarvan hij of zij(of alletwee) onder invloed is.


babs
19-02-2013 / 15:36

  Jammer dat het hier ook het woord parenclub niet op zijn plaats is, voor ons meer een erotische cafe ervaring met jong en oud dronken door elkaar. Dit is uberhaupt niet alleen hier maar verreweg in de meeste clubs. Dus zie dit niet als een aanval alleen op deze club alleen. 


G&H
18-02-2013 / 19:20
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 7

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Clearstone Perfect
€ 32.95 € 14.95
Klassieke Enkelkousjes - Wit
€ 4.95 € 2.95
Confidence Feromonen Parfum - Man/Vrouw
€ 59.95 € 24.95
Eye Of Love Bodyspray 10 ml Man Tot Man - DARE
€ 25.95 € 9.95
Fantasy X-tensions Vibrating Penis Enhancer
€ 54.95 € 24.95
Kleine Realistische Dildo - Zwart
€ 17.95 € 3.18
Glazen Prostaat Buttplug No. 13
€ 24.95 € 21.25
Silk Rope Bondage Set
€ 14.95 € 7.95
Bathmate Waterbasis Glijmiddel Voor Penispomp - 100ml
€ 11.95 € 6.95
Mimi Tepelstickers - Wit
€ 9.95 € 4.95