- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Mystique
8.0
Adres: Zundertseweg 84
Plaats: 4715 SC Rucphen
Provincie: Noord Brabant, Nederland
Telefoon: 01653-43280
Website: http://www.parenclub-mystique.nl

Welkom op de homepage van Parenclub Mystique. Een sfeervolle, stijlvolle en luxe parenclub waar iedereen welkom is en waar we een strikt anti-drugs beleid voeren. Een parenclub waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en waar men respect heeft voor elkaar. Een prachtige gelegenheid om compleet uit te gaan met een gezellige bar, uitgebreid warm en koud buffetrestaurant, hemelse whirlpool, champagnebar en vele andere hygiënische, erotische speelruimtes. En niet te vergeten klantvriendelijk personeel, die jullie graag de avond van jullie dromen bezorgen. Maar let wel, bij ons zijn dromen geen bedrog..... 

Lees alles over Mystique >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Mystique toe

  Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen met een ander stel de avond afgesloten. Een buitengewoon goede en gezellige club. Veel actieve stellen en leuke thema avonden.


Jead60
29-06-2016 / 20:19
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is een aanrader.


Daan
03-06-2016 / 23:28
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Gezellig, schoon, actief en fantastisch personeel!


Jead
22-02-2016 / 18:26
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Mega gangbang Mystique, mijn eerste ervaring in een parenclub! 
Wat was dat lekker en geil, om eerst met mijn partner in de bar wat te drinken en terwijl hij me staand begon te vingeren voelde ik meteen nog meer handen op mijn lijf. Dus vanuit de bar naar een andere ruimte waar we verder gingen en ik opeens een lul in mijn mond had en een in mijn hand en in mijn natte kutje. Dit herhaalde zich op meerdere plaatsen en ik bleef heerlijk kreunend klaarkomen tot ik na een paar uur volledig uitgeput was. Onvergetelijk geil.  
Ik wil graag nog een keer dit meemaken. 
Zou ik ook alleen mogen (en durven) gaan? 


Geil in het kwadraat
05-02-2016 / 16:03
Hygiene 7
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Mooie grote club. Ben hier als man alleen 3 x naar de mega gangbang geweest. Het is echt een mega gangbang, de grootste die ik tot nu toe mee gemaakt heb. Op alle plekken is er actie. De bar is goed en het restaurant is prima. Ik kom hier zeker vaker terug, ben nog niet op andere feesten geweest. Deze staan wel op de planning.


arjan
30-01-2016 / 13:55
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 8

  Ooit was de gangbangmiddag/avond ons maandelijks uitje. De sfeer was goed, en er was even gezonde mix van mannen en vrouwelijke bezoekers.  
 
De laatste tijd is er helaas weinig over van wat ooit een geile bende was. Mystique weigert te vernieuwen. De ruimtes zijn vrijwel allemaal pikdonker (iets te verbergen?), de muziek komt uit de jaren 70, evenals het interieur. Dames onder de 50 jaar of 100 kilo durven zich niet meer te vertonen. Een mannetje meer bij een gangbang is leuk, maar mijn vriendin werd de laatste keer echt belaagd aangezien ze een van de weinige vrouwen was. 
 
Zonde, want van de opbrengsten van de afgelopen jaren moet toch een verbouwinkje te bekostigen zijn lijkt me.  
 
Wij gaan niet meer na de meest recente deceptie. Jammer, want we hebben er mooie avonturen beleefd. Directie van Mystique: Je kan niet weigeren te moderniseren en dan verwachten dat alles goed blijft gaan. Eigen schuld, ... 
 
 


meerderen
17-01-2016 / 20:51
Hygiene 4
Gastvrijheid 4
Bar 7
Restaurant 5

  Op 18 december bij de non stop sexy party geweest. One eerste keer bij Mystique en behalve dat het formaat van de club veel groter is dan we tot nu toe hadden meegemaakt, viel wel op de ook hier de inrichting niet echt anders is. Nu hebben we wel het idee dat swingers blijkbaar altijd zoeken naar donker en gedateerd. Ook hiet is het romantisch noch stijlvol.  
 
Het was een nonstop seks avond annex gangbang. Alleengaande mannen mogen echter niet overal komen. De eerste verdieping is alleen toegankelijk voor stellen en anderen mogen alleen mee op uitnodiging.  
De kamers op de begane grond zijn vooral erg donker. Geil worden van de aanblik van neukende mensen is bijna onmogelijk in wat bijna steeds een darkroom lijkt.  
Alleen de ruimte bij de pool is wat dat betreft overzichtelijk.  
De bediening en anderen die werken bij Mystique zijn vriendelijk en hoewel we juist gebruik hebben gemaakt van het buffet, kunnen we zeggen dat het er prima uit zag.  
Er was aan het begin van de avond een show van Wendy Somers en dat is iets dat blijkbaar mensen inspireert. Je moet er van houden, denken wij.  
 
Tenslotte (het belangrijkste) de seks. We waren met 3 gekomen (m/v/v) en we hebben allen ruimschoots onze doelen bereikt. En die doelen varieerden van 1 lekkere vent die avond, tot zoveel mogelijk mannen achter elkaar tot een paar lekkere vrouwen nemen.  
Alles was mogelijk en er waren voldoende mannen aanwezig. Helaas is niet ieder stel ingesteld op swingen. Men komt eerder om geprikkeld te worden lijkt wel. Huur dan een film, denken wij wel eens.  
 
Een volgende keer gaan we waarschijnlijk weer naar een war kleinere club. Bijvoorbeeld Oase. Niet omdat het daar zoveel beter is of anders, wel omdat er meer overzicht is en er weliswaar niet altijd veel mannen zijn, maar de ervaring wel is dat zij bereid zijn erg hun best te doen als ze eenmaal een kans krijgen.  
 
Excuus voor evt spellingsfouten. Lastig controleren op de telefoon.



Jeanine en Maarten
24-12-2015 / 14:28
Hygiene 6
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Fijne gezellige club, ben er een keer of 30 geweest met vriendin en soms als man alleen. Zoals ook in het reguliere uitgaansleven zijn nergens alle ervaringen top maar van alle keren dat ik er geweest ben zijn de meeste bezoeken heel erg goed bevallen. Met vriendin een paar keer op de gangbang dag geweest was top. Soms is het wel eens rustig maar de meeste keren waren erg druk en vooral gezellig met veel actie. Erg fijn dat je aan het zwembad kan zitten met mooi weer en dat er dan buiten in de tuin volop actie is. Wij vinden het een fijne club waar je snel contact legt en waar de single heren zich goed weten te gedragen. Een keer meegemaakt dat wat heren zich niet espectvol gedroegen en die stonden snel buiten. Kortom Mystique is een toppertje.


Danny
10-10-2015 / 19:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 8

  Was weer reuze leuk op de MGB van Club Mystique. Na een lekkere maaltijd van het buffet en een drankje aan de bar, begaf ik mij naar de actie in de erotische ruimtes. 
Op het ronde bed lag een prachtige dame met zwart kleedje. Ze was omringd door talrijke mannen die haar naakte lichaam streelden. De handen van de geile mannen gleden af naar nat kutje en snel verdwenen enkele vingers in haar spleetje. Ze werd lekker gevingerd tot ze klaar kwam en de mannen rondom haar lekker natspoot. Het teken voor de talrijke geile mannen met hun stijve pikken om haar te neuken. Man na man, staken ze hun stijve pik in haar kletsnat kutje. Een tiental mannen kwamen klaar in haar spleetje. Was zelf bloedgeil van het schouwspel, deed een condoom aan en gleed met mijn stijve pik binnen in haar kutje. Een zalig neukspleetje, terwijl ik aan haar prachtige borsten zoog en haar stevig doorneukte, spoot ik mijn condoom vol in haar kut.  
Ze was één van de vele prachtige actieve dames die aanwezig waren, in iedere ruimte was er actie. Spoot meerdere malen mijn zakje leeg bij de dames die ik neukte of die mij pijpten (mc ). 
Op het einde van de avond lag de dame met het zwart kleedje terug te neuken met verschillende mannen. Ze genoot van elke stijve pik die haar kutje binnendrong. Ook ik duwde mijn stijve pik in haar spleetje die nog steeds kletsnat was, en neukte haar nogmaals stevig door. Ik hoorde haar kreunen van genot. Ik stampte mijn stijve dieper en harder in haar kut, en met een geweldige orgasme kwamen we samen klaar. 
We bedankten elkaar en namen voldaan afscheid van elkaar na alweer een prachtige MGB. Tot volgende maand !


Rick
06-10-2015 / 15:26
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  We zijn afgelopen zaterdag voor het eerst naar een parenclub geweest dus ook voor het eerst naar Mystique.  
We wisten niet wat we konden verwachten. We hadden ons zelf een beetje ingelezen maar dat is voor je gevoel compleet anders. Deze ervaring moet je echt zelf mee maken. Dus als je met de gedachten loopt om naar een parenclub te gaan gewoon doen niks moet en bijna alles mag. Wij vonden het een super ervaring. We zijn er allebei helemaal weg van. En de eerste avond ook gelijk actie.  
Als je voor de eerste keer gaat is Mystique echt een aanrader. Het personeel is heel vriendelijk super relaxt en ze stellen je direct op je gemak. De mensen die daar komen zijn ook heel vriendelijk en relaxt en je maakt heel snel met iedereen een praatje.  
Wie opzoek is naar leuk, gezellig en relaxt te stappen met heerlijk eten en een goede dj en met een extra ongedwongen tintje moet zeker naar Mystique in Rucphen gaan.  
 
Wij kunnen niet wachten om weer te gaan.  
 
Als er nog evt stellen of vrouwen zijn uit Zeeland die ook graag willen is het misschien wel gezellig om samen te gaan


Arjantien
02-10-2015 / 13:44
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Super doorgeneukt en klaargekomen op de Mega Gangbang. Er waren veel leuke mannen aanwezig, allen correct en charmant !  
Na een rustig etentje in het restaurant met lekker eten en een drankje aan de leuke bar met vriendelijk personeel, ging het richting plezier. Al vlug werd ik door de vele handen betast, genoot van het strelen en voelde hoe de gretige handjes naar mijn geil spleetje gingen. De vingers drongen mijn geil kutje binnen en men vingerde mij lekker. Neerliggend op een bed werd ik door een charmante heer naar een hoogtepunt gebeft. Ik was omringd door een tiental heren die nadat ik lekker likkend was klaargekomen, één na één hun stijve pikken in mijn doorweekt kutje staken. Terwijl de mannen lekker hun condoom volspoten in mijn kutje, plezierde ik de andere wachtende mannen door hen te mastuberen en te pijpen (mc). Na vele neukbeurten op verschillende wijze was ik toe aan pauze. Later op de avond werd alles nog twee keren herhaald met minder mannen. Na een dertig neukbeurten was mijn kutje nog bloedgeil en wilde nog meer...... . Doch helaas het was het einde van de party ! Doei !!!! Tot de volgende


Sweet Babe
04-09-2015 / 16:17
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 9

  Wij komen al heel lang, meer dan 15 jaar in Mystique. Maar het is niet meer zoals het was. Er lopen idd veel (tegenwoordig helaas vaste stellen) rond die elkaar waarschijnlijk al privé kennen. Ze zijn helemaal niet onaardig, maken gerust een gezellig praatje met je (dus de sfeer is nog steeds goed), maar komen niet uit de bar of van de dansvloer af. Doen ze dat wel, dan is dat alleen met elkaar.  
De overige stellen komen alleen om gezien te worden en niet om te delen..... 
Heel jammer, want de club is super mooi, gezellig, verzorgd, onderhouden, hygiënisch, heel lekker eten (kom gerust met een lege buik!!!) en uiterst vriendelijk personeel.


samen1
20-07-2015 / 09:42
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Vrijdag avond voor het eerst bij mystique geweest op een gigolo avond, 
Het was zeer leuk en spannend, er varen veel leuke jongens vooral die blonde (Nick) heeft ons echt de hele avond vermaakt. 
sfeer was goed eten prima vriendelijke stellen 
echt top! 
we komen zeker terug


Tom en Linda
02-07-2015 / 22:31
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Ma enige omzwervingen zijn we toch hier weer terug op de maandag. Onze laatste club Gallery's is voortaan leeg gelopen na de verhuizing en leek voortaan meer op een leeg café. Afgelopen maandag toch weer in club terug gekomen, en ja het voelde voor. Ons weer als vanouds.


Brabo's
27-05-2015 / 14:56
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 7

  Onlangs voor het eerst geweest, erg leuke avond gehad. Nette club met alle wenselijke faciliteiten. Vriendelijk en behulpzaam personeel en een fijne sfeer. Dit laatste komt zeker ook door de gasten, die zoeken meteen toenadering op een prettige en niet-opdringerige manier. Alleen over het restaurant kan ik niks zeggen, daar ben ik niet aan toe gekomen ;-)


Pearl
13-04-2015 / 23:32
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9

  Een keerop vrijdagavond geweest en zaterdagavond. 
Vonden we erg druk, muziek te hard. 
Laatste keer op een zondagmiddag geweest, vonden we erg leuk en gezellig. 
Dus voor ons .... de zondagmiddag/avond.


Rina/Gerard
17-02-2015 / 19:58
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 8

  donderdag 20- 11 -2014 geweest we gaan niet meer vriendelijk personeel? dan zeker in de weekenden maar beslist niet op de donderdag die corry wat een sjagerijn


stelletje
22-11-2014 / 15:07
Hygiene 6
Gastvrijheid 2
Bar 2
Restaurant 3

  We komen nu toch al een flink aantal jaren in deze club en hebben het altijd best naar onze zin gehad. De laatste tijd merkten wij echter steeds vaker dat er steeds meer stellen rondliepen die niets met anderen willen. Maar dan vragen wij ons toch af wat je dan in een club komt doen.  
Aan Mystique als club hebben we weinig op aan te merken, maar het publiek heeft ons doen besluiten om onze clubbezoeken te verplaatsen naar de Fun waar de hele sfeer meer aansluit bij wat wij zoeken. De toegangsprijs is iets hoger, maar het verschil is slechts 15 of 20€, dus dat is wel te overbruggen.


M & R
03-11-2014 / 08:12
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  onze eerste keer in mystique was een top ervaring we kregen toen we binnen waren een leuke rondleiding. 
na een borrel aan de bar was het ff tijd lekker tijd om te dansen en kijken wat er allemaal rond liep. 
was echt leuke mensen zonder dat je lastig gevallen werd we konden lekker ons gang gaan in de club. heerlijk in de pool geweest enz  
wij gaan zeker meer naar deze mooie club .


peter sylvia
01-11-2014 / 11:18
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Erg gezellig (lovergirl avond) 
Lekker met z'n twee bezig geweest heerlijk gebubbeld en daarna nog met z'n vieren de spiegeltent ingedoken :P 
Toen het sluitingstijd was waren we net klaar. 
Zeker voor herhaling vatbaar!!


stelletje7383
29-08-2014 / 23:12
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Het was weer heerlijk! Helaas de laatse keer minder druk tijdens de GangBang, misschien de warmte of de beginnende vakantie periode. 
Mijn partner vindt het heerlijk om zich zo veel mogelijk te laten gebruiken en is eigenlijk voor alles in. 
En Mystique is daar eigenlijk de beste club voor. 
Dus de eerste donderdag van de maand zal het voor ons vaste prik zijn. 
Volgende keer hopen we weer veel actieve mannen te ontmoeten die ook eens het andere gaatje willen gebruiken. Of een heerlijke sandwich. Aarzel dus niet en leef je fantasie uit! De 50 is al ruim gehaald de vorige keer, dus nu op naar de .........


Meet en Greet
28-07-2014 / 12:11
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 6

  een geweldige club met vriendelijke mensen een babbeltje is er dan ook makkelijk gemaakt



saffier
07-07-2014 / 21:59
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Zaterdag 17 mei voor het eerst naar een club. Ondanks dat we door foto's op de website wat twijfelde toch gekozen voor Mystique na nog wat extra info opgevraagd te hebben. We moeten zeggen het was helemaal TOP. We werden meteen op ons gemak gesteld met een rondleiding. Het was er lekker druk. Het eten was prima in orde en werd regelmatig aangevuld. Wij vonden de club leuk en netjes met een super sfeer en wat een activiteit! Ondanks alle activiteit bleef het netjes en hygiënisch en dat met al die koppels. De wirlpool is echt een samenkomst punt en goed om daar te starten (na nog een keer wat te hebben rond gekeken). Kortom wij hebben een geweldig nacht gehad en komen zeker nog een keer terug!


de eerste keer
05-06-2014 / 14:32
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  vrijdagavond voor de eerste keer naar een club geweest. Mystique was een super-plek om met clubbezoek vertrouwd te raken. Vriendelijk personeel, ook aan de bar....fijne massage voor mijn vrouw, en lekker spannend. Wj gaan vaker!!!


mati
02-06-2014 / 15:47
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Afgelopen zaterdag voor het eerst bij Mystique geweest en dat is ons super goed bevallen! Na 2 andere ervaringen 1 positief en 1 negatief weten wij dat wij het niet ver van huis hoeven te zoeken! Wat ons meteen opviel was de hoeveelheid jonge paren en dat vonden wij een verademing! Zelf zijn wij begin 30!!!! Lekker gemoedelijk sfeertje en snel contacten gelegd! Kortom ons zien ze zeker terug!!


Stel 30+
02-06-2014 / 13:14
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  club gaat hard achteruit wij komen altijd op maand of dond vuile handoeken in de ruimtes worden niet opgeruimd eten uit magnetron lauw en flauw vieze randen aan de tegels van de wirlpool nee geen aanrader doordeweeks


stel22
30-05-2014 / 22:07
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 6
Restaurant 4

  Afgelopen zaterdag voor het eerst naar een club geweest en moet zeggen het was er erg gezellig en zeer veel activiteit. 
Hebben wel getwijfeld welke club we zouden uitkiezen, uiteindelijk is het Mystique geworden en we hebben er geen spijt van gehad. 
Wij zijn zelf net 40ers, de bezoekers varieerde tussen de 30 en de 50+. Veel goed uitziende mensen en allerlei soorten en maten 
We werden netjes opgevangen en rondgeleid (een eerste keer is toch wel wat spannend) 
Het buffet was prima voor elkaar en de gehele tijd ter beschikking. 
Hygiëne was in orde. 
We waren wat bang dat het allemaal wat te gedateerd zou zijn (vind persoonlijk dat de foto's op de website dit wat uitstralen), maar bij binnenkomst viel dit erg mee. 
Verder draaide de DJ goede muziek en werd er zo nu en dan ook gedanst. 
Wij komen zeker nog eens terug 


de eerste keer
22-05-2014 / 23:53
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Heerlijke Gangbang... Op 1 mei tijdens de extra Orgie was het gezellig druk. 
Het was de eerste keer dat we een gangbang van deze orde mee maakten. 
Mijn prtner kreeg de smaak te pakken en heeft zig door zeker meer dan 30 mannen laten nemen. 
De volgende keer zijn we er zeker weer bij en gaan voor de 50!!! 
Jammer dat er geen geschikt meubilair is waar nog meer dingen uitgeprobeerd kunnen worden. 
We hebben ons deze keer 'beholpen' met de houten stoel op de eerste etge. Wel een mooie zicht plek waardoor veel zich lieten veleiden om mee te doen.....


Meet en Greet
19-05-2014 / 10:48
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 3

  een tijdje terug voor het eerst als alleenstaande dame naar mystique geweest. dit is mij zeer goed bevallen. het was er netjes en schoon, het personeel was zeer vriendelijk en hebben mij een fijne rondleiding gegeven. verder is het vooral niets moet en alles mag. ik kom zeker weer terug!


creativehands
08-04-2014 / 20:17
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Wij zijn afgelopen zondag voor het eerst in club Mystique geweest en het was geweldig! Wij werden er super ontvangen door het personeel, een rondleiding en het ziet er fantastisch uit. 
Leuke kamers, gezellige mensen en prima eten. Wij hebben onze eerste keer echt genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.


BenT
28-03-2014 / 17:15
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Gisteren tijdens de black party naar mystique geweest, wat een teleurstelling! Het was rustig, het personeel niet gezellig en 1 bardame zoende iedereen vol op de mond, erg onsmakelijk. De inrichting is vreselijk gedateerd, kortom vergane glorie... niet voor herhaling vatbaar!


mooistel
11-01-2014 / 12:18
Hygiene 4
Gastvrijheid 6
Bar 5
Restaurant 7

  Bi-party, wat een heerlijke avond hebben we daar gehad, we begonnen met een lekkere massage om wat losser te komen en hebben zeer geile ervaringen opgedaan naast de dark room met vele stijve pikken, in het zwembad met 2 mannen waarmee we in het Hans en Grietje huisje nog een geile sessie mee gehad hebben


Harry en Danielle
09-01-2014 / 10:33
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 8

  @ Diesel, 
 
Ik kwam voor het eerst zo;n 8 jaar geleden. Toen was het veel beter qua mensen betreft.Ook meer aktie.Beneden in de bar op die bedden was ook volop aktie, nu zie ja dat nog maar zelden. Bij Galarys ben ik nog nooit geweest.Dat was zo duidelijk dat daar betaalde rondliepen.Met fotos en al op de site dat doen vrijwillige gangbangsters niet. Nou wil ik niet zeggen dat er geen betaalde dames rondlopen die zijn erbij Mystique ook.Vooral die Wendy.Maar die zegt mij totaal niks.Allemaal fake, grote nep en voor het geld.Nee geef mij maar de vrouwen die écht geil zijn en zich écht graag laten pakken door meerdere mannen.En die zijn er, geloof me.Ik heb zelf een tijdje een "vriendin" gehad die er wel pap van lustte.En niet betaald hé.En je merkt het verschil tijdens de sex. 
De club zelf is ook niets op aan te merken.Mooi, groot, eten gaat ook wel, binnenzwembad en sauna, buitenzwembad.


patrick
08-12-2013 / 16:52
Hygiene 8
Gastvrijheid 6
Bar 8
Restaurant 8

  Ja Jan & Patrick, jullie zijn allang niet meer geweest, ik was er ook lang niet meer geweest, maar afgelopen donderdag wel heerlijk genoten. 
Over de leeftijd gesproken, ik denk dat in bijna alle clubs de leeftijd bij een jaar of 50 begint qua de gangbang's. 
Maar heb toch mijn plekje weer bij Mistique gevonden. 
Ben een hele tijd naar de galleryclub geweest. 
Ook bij de Galleryclub is het niet meer wat het was, veel oudere stellen (55+) en hoger! (ikzelf ben 45), maar leeftijd is niet bepalend voor mij. 
De laatste keer dat ik er was, heb ik daar ook niets gemerkt van de vrouwen welke daar geile oproepen op hun gastenboek deden. 
Het leek wel een blijf van mijn lijf huis. 
Nee dan bij Mistique is het toch toppie, je kan er ook nog lekker bubbelen. 
Ga hier ook zeker weer vaker naar toe, met en zonder mijn partner. 
Je moet een beetje geluk hebben als man alleen.


Diesel
07-12-2013 / 18:33
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 7

  Ja Jon, een paar jaar geleden waren er veel meer mooiere stellen. Nu hoeven ze van mij geen 25 te zijn, maar ik schrok een tijd geleden nogal toen ik rondkeek en zag dat er heel veel echt oudere stellen waren. 65+.Dat was in het voorjaar. Nou dat hoef voor mij ok niet. Ik ben zelf 43 en sex met een wat oudere vrouw die er goed uitziet ok. Maar dit was te oud en ze zagen er echt niet sexy uit. Ik ga het ook nog een keer proberen volgend jaar. Maar ik heb van meerdere mannen gesproken en gehoord dat dat inderdaad toch wel het geval was dat er veel ouderen komen of stellen die niet zo aktief zijn. Die met één man gaan en dan verder de hele avond niks meer.Deze dames maken de gangbang kapot, die moeten eigenlijk naar een andere avond waar vrijgellen ook komen, maar geen gangbang is. De mensen moeten wel in de gaten houden dat het gangbang -avond is en het zo wel moeten houden. 
Trouwens; personeel is wel vriendelijk, maar écht niet allemaal er loopt er eentje rond, een vrouwelijke, werkt er al een tijdje hoor maar ze kan ooit écht onvriendelijk zijn. 
Nou, in ieder geval nog tot volgend jaar.


Patrick.
07-12-2013 / 11:31
Hygiene 8
Gastvrijheid 6
Bar 9
Restaurant 8

  Ik ben bij de megagangbang geweest op 5-12-2013, na een afwezigheid van 6 jaar weer in mystique, ik moet zeggen, het veel veranderd, er waren niet veel leuke stellen zoals vroeger, misschien lafg het aan het stormachtig weer of aan de pakjes avond? wie weet. veels te veel alleengaande heren in verhouding met het aantal paren, maar ondanks dat heb ik toch een aantal leuke vrouwen gehad, misschien volgende keer komen meer leuke stellen, en ondanks dat het een megagangbang is moeten ze toch niet te veel mannen toelaten. misschien dat je moet reserveren of zo. maar ik ga nog een keer daar kijken in 2014 en dan zal ik kijken of ik vaker zou gaan of helemaal niet meer. ik geef mystique nog en kans.


jon
06-12-2013 / 21:50
Hygiene 9
Gastvrijheid 5
Bar 6
Restaurant 6

  Wij hebben samen de stoute schoenen aangetrokken en zijn voor onze eerste swingers ervaring naar Mystique gegaan gezien de goede recensies op diverse sites. Bewust gekozen voor een zaterdag zodat er geen alleengaande mannen zijn. 
Club ligt op een fantastische plek geheel discreet afgelegen in een stuk bos maar wel nabij een provinciale weg zodat deze makkelijk bereikbaar is.  
Onze ervaring was goed, alles is goed verzorgd. Ik kan me prima aansluiten met de reactie hieronder dat wat je krijgt voor je geld 9 Ook las ik veel commentaar op het eten maar0 eur koppel (45 eur p.p), entree, prima verzorgd is. dat is ook prima verzorgd en smaakt goed. Er is overal aan gedacht en keuze genoeg voor ieder wat wils. Er was zelfs bruin stokbrood wat ik erg prettig vond en zelfs een kop koffie met een gebakje behoort tot de mogelijkheden en dat geheel onbeperkt. Bar is ook goed verzorgd en de dranken smaakte gewoon zoals het hoort.  
Het enige wat wij wel jammer vonden was dat er maar 1 ruimte volledig kan worden afgesloten.. De rest van de ruimtes zal je altijd moeten delen met anderen. Ondanks dat er een boord hangt bij het zwembad dat je er geen sex mag hebben viel het al snel op dat dit door bijna niemand werd opgevolgd.. Veel vrijende stellen op de rand wat er toch behoorlijk opwindend uitzag. In het bad werden wij benaderd door een stel waar we uiteindelijk de hele avond mee hebben doorgebracht en onze eerst swingers ervaring mee hebben mogen beleven wat fantastisch was.  
Een tip voor ontdekkers dus, De bar en het bad zijn goede plaatsen om contact te maken. Als je het bad uitgaat ook het advies om je eventjes met shampoo te douchen want ondanks het boord hebben we wel gemerkt dat ondanks veel mensen zo netjes zijn wat ze in het bad zijn gestart elders af te maken er ook helaas een paar mensen niet zo netjes zijn en toch in het zwembad "komen" Ook tijdens ons bezoek had de mannen wc wat achterstallig onderhoud en was het er wat donker.  
Maar al met al een prima club zeker voor de schappelijk entree prijs. Er zijn uiteraard luxere clubs te vinden maar daar betaal je dan ook aanzienlijk meer voor.... En het zijn de mensen de bezoekers die de club maken. 
Ons zien ze snel weer terug!


E&G
12-11-2013 / 18:49
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  Wij hebben gisteravond op de probeeravond onze eerste ervaring opgedaan in een parenclub.  
De ontvangst was goed verzorgd en ook de uitleg en de rondleiding. Er hing een hele ongedwongen sfeer.  
Wij vonden het eten voor wat je per persoon aan entree kwijt ben meer dan goed. Sommige mensen vonden het vervelend dat het vlees voor de gril voor gegaard was, maar niemand heeft denk ik zin om een kwartier op hun vlees moeten gaan staan te wachten terwijl er nog vele leukere andere dingen te bedenken zijn. Dus wij begrijpen dat wel. Ook de rest van de club zag er goed verzorgd uit. Er waren voldoende handdoeken en condooms aanwezig.  
 
Dus onze eerste ervaringen in club mystique zijn goed bevallen ook doordat de sfeer zo ongedwongen is en iedereen elkaar met respect behandeld en in hun waarde laten. Zeker voor herhaling vatbaar.


H&H
02-11-2013 / 15:13
Hygiene 7
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 8

  We zetten het hier ook maar een keer neer.De mooiste, netste club van het zuiden.Personeel mag soms wel wat klantvriendelijk met de mensen omgaan, niet allemaal maar er loopt er eentje tussen die erg onvriendelijk tegen de klanten kan doen.Niet tegen ons maar wel gezien tegen anderen en dat vonden wij zelfs niet leuk, kan je nagaan hoe die mensen zich voelen.Verder iedereen vriendelijk, portier,mensen aan de balie, barpersoneel.


Naam
02-10-2013 / 12:28
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Wij waren afgelopen donderdag bij mystique het was er een groot feest alleen die arrogante DJ Daar snapt er hellemaal niets van als iedereen op de dansvloer staat lekker te swingen knalt hijn Er een plaat door heen die geen kant of wal raak nou die DJ voelt zich nog belangrijker als Armin van buren ( denkt ie ) mooi niet komt zeker van een piratenzender af. Verder was het en top feest daar het is een super leuke club en het eten en drinken word er zeer goed verzorgt.


leuk stel
16-09-2013 / 19:53

  Gedateerd? In hoeveel clubs zijn jullie zoal geweest?Het enigste wat ik vind is dat men er spuitcola, niet uit de fles, niet tedrinken.


Peter
14-09-2013 / 11:22
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 7

  Wij vinden Mystique een gezellige club en eigenlijk net een bruine kroeg (bij de bar dan). Het eten is niet altijd helemaal perfect, maar slecht is het zeker niet. Het enige is dat we de club wat gedateerd vinden. Over het algemeen komt er leuk publiek en hebben nog geen slechte ervaring meegemaakt. We komen er geregeld dus dat zegt genoeg. 
Oh ja, de wijn vinden wij slecht. Dit kan natuurlijk aan ons liggen.


H EN M
15-08-2013 / 10:22
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 7

  Dit is ook voor ons dé beste club .


P&R
12-08-2013 / 12:06
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Hygiëne is een minpuntje????. 
Daar is et belangrijkste.


?????
10-08-2013 / 18:38
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 6

  Samen met club monique is dit onze favoriete club. Hygiëne is een min puntje, maar daar is alles mee gezegd. 
We vermaken ons hier prima en ook geregeld op de tranny night. Jammer dat dit door de weeks is, want volgende dag altijd weer werken.. 
Mystique is wat ons betreft een aanrader.


Leo en Betty
10-08-2013 / 14:49
Hygiene 4
Gastvrijheid 9
Bar 10
Restaurant 7

  Schoon, gezellig en relaxed. 
Vooral gigolo night voor het stel wat een man meer zoekt


P&O
10-07-2013 / 16:49
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Echt een hele fijne club.Krijgt hier ook allemaal goeie punten op een enkele zeldzame zeikerd na.Betse ( grote ) club van Nederland.


maarten e sylvie
07-07-2013 / 11:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Gisteren voor het eerst in ons leven naar de Foxy-avond geweest. Heel spannend om die stap te maken. Maar eenmaal binnen was het ijs zo gebroken door de leuke rondleiding die we kregen en de fijne manier van uitleg. Het is idd niets moet en je doet wat je zelf wilt. We waren erg blij divers publiek te zien jonge mensen en oudere en alles daar tussen in. Alles was netjes en ook heel goed verzorgd. Voor ons reden om nog eens te gaan helaas is zo'n club best bij prijs anders zouden we wel vaker gaan.


Ondeugendpoesje
06-07-2013 / 09:13
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 9

  Afgelopen zaterdag gingen we voor de tweede keer naar club Mystique. De vorige keer waren we er op een maandag en vonden we de mannen die er alleen waren niet prettig. Vandaar een herhaald bezoek dit keer op de zaterdag, alleen voor paren! Overweldigend erotisch en ontspannen was het. Van gezellig een drankje aan de bar tot intens genieten van elkaar, vlak naast andere stelletjes…heel spannend maar superopwindend!. Prikkelen en geprikkeld worden… kortom we hebben vol genoten! Zeker voor herhaling vatbaar!!


A & J
19-06-2013 / 11:57
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 6

  Ook wij gaan vanavond voor het eerst naar Mystique. Een half jaar voor het eerst naar club Monique geweest, maar dit was voor ons te ver om te rijden. Mystique is 1,5 uur en de reacties zijn veel belovend. Spannend!


P & L
15-06-2013 / 10:54

  Wij gaan vanavond voor het eerst naar een parenclub.We hebben samen heel het internet afgezocht en zijn tot de conclusie gekomen dat het Mystique wordt.We lezen alleen maar goeds over deze club.We moeten nog wel een eindje rijden want we komen vanuit Gelderland.Spannend!!!!!


M en M
15-06-2013 / 10:12

  Tja, moet je vooral op een gigolo-avond gaan als je niet van een man erbij houd.Klopt ook niet.Ga dan naar de parenavonden, heb je ook geen last van alleengaande mannen.Dus het commentaar hieronder vinden wij heel vreemd. 
Trouwens wij snappen ook niet dat Monique's parenclub net ook een 8 heeft.De scores zijn daar véél lager dan hier bij Mystique.


Breda
18-05-2013 / 15:16
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  wij zijn afgelopen vrijdag weer een keer naar deze club geweest en het was gigolo avond maar helaas waren er niet zo veel stellen dus ondertussen in de loop van de avond hielden veel stellen het al voor gezien en gingen naar huis dus om een uur of 1 waren er meer gigolo.s dan stellen. wat wij wel vreemd vinden is dat mannen alleen niet naar boven mochten. volgens de site maar op deze avond waren de gigolo.s eerder boven dan wij ha ha. dus de mensen die we spraken vonden het niet echt gepast. als ze net laggen op een bed stonden er gelijk drie of vier van die gigolo.s omheen. dus wij zijn maar in de hokjes gegaan die je af kunt sluiten en hebben we hele leuke mensen ontmoet lekker met drie stellen tegelijk bezig in een kabouter kamertje maar voor ons geen gogolo avond meer. beter op de lovlygirl avond moet beter zijn dan zien ze ons weer terug


lust
28-04-2013 / 12:18
Hygiene 8
Gastvrijheid 5
Bar 8
Restaurant 7

  Wij gaan al zo'n 7 jaar naar de gang-bangs in Mystique.En daar lopen dus ook betaalde rond, in ieder geval Wendy.Wijzelf krijgen van Mystique dus niet betaald(ik zou niet willen want dat maakt mij dan ook een hoer, niet zo moeilijk)Wij betalen zelfs een kleine inkom van EURO 20.Er zijn dus wél vrouwen die onbetaald sex hebben met andere mannen.Doen vrouwen van stellen toch ook.Die hebben ook sex met vreemde andere mannen,alleen zit daar nog een vrouw aan vast.


Haha
09-04-2013 / 12:22
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Aan Ernst en Tinneke 
Wat zijn jullie naief, Jullie denken toch niet dat Wendy Somers er gratis even binnenwipt. 
Verreweg de meeste clubs betalen hun vrouwen en stellen welke op een gangbang mee doen.De clubs waar vrouwen puur voor de onbetaalde sex komen zijn er volgens ons niet. 
We hebben het bij Mistique nog nooit gehoord, maar Temptation en Gallery club doen het wel, we weten dat omdat ex vrienden van ons er nog steeds komen en zij er een krappe vergoeding voor krijgen.  
Voor ons is Mistique de nmr 1, we hopen er nog vaak heen te gaan.


Ons
05-04-2013 / 18:49
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij komen al een tijdje zo'n twee jaar op de gang-bangs van Mystique.Heerlijk, geen klagen over personeel(juist niet zijn heel aardig) hygiene, eten alles goed.Maar dat men nog die verwaande Wendy Somers daar binnenlaat.Denkt dat ze heel wat is.Ze zal toch wel voor niks komen?Anders is ze helemaal te duur betaald.Ik denk toch dat men het moet hebben van de vrouwen die écht voor de sex komen en niet voor het geld.Verder niks op aan te merken, leuke, mooie, grote, nette club met vriendelijke mensen.


Ernst en Tineke
05-04-2013 / 16:37
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Zaterdag voor de tweede keer geweest, opnieuw een super leuke geile avond gehad, mooi en vriendelijke koppels , en zeer netjes ! lekker gegeten , goed gestoeid dus voldaan naar huis ! 
Zeker gaan wij nog eens terug naar deze mooie, propere club 
thanxs mystique


j&n
01-04-2013 / 09:48
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 10

  allround een van de betere clubs van nederland, heerlijk zwembad , mooiste bubbelbad van allemaal , wil je op safe spelen dan zit je hier gewoon goed , vind persoonlijk op de stellendagen alleen de fata beter, maar dat is omdat ik het leuk vind ook jonger volk te zien, mystique heeft dan weer het voordeel dat er op bepaalde dagen ook mannen alleen binnen mogen, wat mij betreft zou dat altijd mogen, op vr en zat veel rond de 40 publiek op zondag wat ouder, kortom een goede 8 waard


danielle
25-03-2013 / 10:17
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  De beste club.Naar de gang-bang geweest, en het was druk.Alles wordt netjes schoongehouden.En daarmee bedoel ik ook nieuwe vloerbedekking alles geschilderd etc,etc.(daar kan DV nog van leren)Alleen moeten de mannen leren om hun rotzooi zelf ook op te ruimen.Dat wordt ook continu gevraagd.Personeel is ook vriendelijk.Behalve de portier, roept ook ordinair naar dames.Voor de dame misschien leuk, maar het is niet netjes.Ik heb daar netere,leukere portiers meegemaakt.Die kregen ook een goede fooi.En de parkeerwachten krijgen altijd fooi, die zijn altijd vriendelijk.


J en J
08-02-2013 / 09:01
Hygiene 9
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Mystique is een fantastische club. We komen hier nu een aantal maanden en het us elke keer heerlijk!


J en A
13-12-2012 / 21:54
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  De beste grote club van Nederland, vinden wij.Mensen die willen kakken of te hoog in hun bol hebben zitten in een andere club.Wij hebben alletwee een goed inkomen, groot huis en auto, maar blijven het liefst hier komen ipv een andere kaktent.We zijn ook een paar keer bij Innjoy geweest (ook een 8) maar die vonden wij te klein en veel oudere mensen.Wel vriendelijke eigenaars en veel aktie.Monique's parenclub zijn we nog nooit geweest, maar ligt voor ons ook niet naast de deur.Moeten we een keertje doen met een hotel-overnachting. maar voorlopig blijft het, met soms een andere afwisseling, Mystique.


S en M
16-11-2012 / 10:32
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  leuke tent leuke vervanging voor ons voor waar we eerder altijd kwamen 
ga zo door


geja en hans
15-11-2012 / 17:07
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Hoi Hoi wij komen al ruim 9 jaar in Mystique vinden het erg gezellig en leuk daar wij komen vooral op de zondag het eten is er heerlijk leuke mensen komen daar en tja wat moet jenog meer zeggen ondervind het zelf zouden wij zeggen.



Gezelligstel5051
08-10-2012 / 13:27
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  Dit is ook één van dé clubs waar wij het liefst komen.Al een tijdje.Groot met binnen en buiten zwembad.Sauna, goed eten en vriendelijk personeel.En doeners.


Ron en Erica
06-10-2012 / 21:56
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  wij zijn graag te gast bij Frank en zijn Team. 
vooral de zondag vinden wij voor onze leeftijd super 
Er heerst altijd een gemoedelijke sfeer en ook een heerlijk erotisch spanninsveld



piet en nelly
06-10-2012 / 19:07
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  De eerste keer was tijdens een probeer-avond. Zenuwachtig totdat we merkten dat er nog 22 (!) andere stellen er voor het eerst waren. Na 11 uur in 'dresscode'. Dat leek enger dan het in het echt was. Waren al snel gewend en hebben heerlijk naar vrijende stellen gekeken. Maar als je dat even doet dan 'kriebelt' het wel; we zijn dus maar snel mee gaan doen.... heerlijk temidden van andere stellen met de eigen partner. Iets wat we zelf ook niet hadden verwacht. Hierna weer even een hapje gegeten en daarna in de ruime en heerlijk warme binnenpool gedoken. Toen we er uitkwamen wilde Minou mij graag pijpen en dat goede voorbeeld werd binnen de kortste keren opgevolgd door allerlei stelletjes om ons heen. Dat was kreunen, likken en neuken door allerlei stellen: super en zalig. 
 
Zoals de vriendelijke barman ons aan het begin van de avond al zei: het is gewoon een gezellig avondje uit. Ja mag meedoen, maar je mag ook genieten van de prima sfeer en de andere stellen. Hierna al enige malen teruggewenst. Hopen binnenkort eens met een ander stel wat meer te 'doen'.....



Pim & Minou
05-10-2012 / 18:11
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Op 28 september 2012, voor het eerst naar een parenclub geweest. Gekozen voor mystique in Ruchpen. Deze avond was een foxy probeeravond en gigolo-night. Om 20.30 uur aangekomen en toch wel de zenuwen. Deze wareb echter bijna gelijk weg toen we binnen stapte. We werden hartelijk ontvangen door de beveiliger aan de deur. Binnen stonden meer nieuwelingen te wachten. Door een charmante dame werden we rondgeleid en maakte we kennis met de club. Ons viel gelijk op dat alles er keurig, netjes en verzorgt uitzag. Tijdens de rondleiding kennis gemaakt met 2 stellen welke ook voor de eerste keer er waren en voor de eerste keer een parenclub bezochten. Na de rondleiding lekker drankje gedaan. Omstreeks 23.00 uur werd er omgekleed in lingerie en werden de gigolo,s voorgesteld. Van deze gigolo,s had je geen last als je dit niet wilde. In de club hing een ontzettend relaxte sfeer en het was erg gezelllig. Na wat gebabbeld te hebben het bubbelbad opgezocht welke al aardig vol zat. Hier lekker wat zitten spelen met elkaar en natuurlijk rondgekeken. Na het bubbelbad met de eerder genoemde stellen een kamer opgezocht waar we onze eerste ervaring hadden met het ruilen van partner. Het was super geil en leuk. Na heerlijke sex een drankje gedaan en wat gegeten. Na het eten klaar voor de volgende ronde welke eveneens super was. We hebben een heerlijke geile avond gehad in mystique, het was super en we komen zeker terug.


J en M
04-10-2012 / 16:35
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Vooral de buitenkant met buiten zwembad ziet er goed uit, maar binnen zijn sommige ruimtes best wel smoezelig. Het eten was vrij simpel en warme maaltijden lauw. Personeel was aardig, maar bij de overige gasten voelde wij ons buiten gesloten. Het leek meer op een branatse kliek en daar is het voor noordelinge moeilijktussen te komen. 
Wij zouden er niet snel meernaar toe gaan, ook niet als we in de buurt zijn.


Friesland stel
26-09-2012 / 14:02
Hygiene 3
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 3

  Fijnste,leukste,lekkerste club van Nederland.We zijn nog niet zo lang geleden in Limburg DV geweest. Helemaal niks.De entree scheelt maar 5 euro.Vieze tent waar geen aktie is.Nee wij gaan maar weer naar Mystique.


W&M
28-08-2012 / 20:02
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Een geweldig club sfeer goed,personeel helemaal toppie van de bar tot de portier zeer gastvrij en gezellig hebben alle tijd voor iedereen!.eten is heerlijk.zwembad buiten schoon .op alle punten scooren ze een dikke dikke 10 en wel verdiend .goeie muziek,prijs goed wat wil je nog meer en natuurlijk een geweldige avond beleefd,komen en blijven komen kuss t was heerlijk


heerlijk
28-08-2012 / 00:48
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Gisteren, vrijdag 9 augustus, hebben wij een gezellige en heerlijke avond beleefd bij jullie fantastische club. We hebben met een ander koppel een mooie sex ervaring opgedaan en van partners gewisseld. Twee contacten met dit stel in twee verschillende ruimtes. Het eerste contact leverde nog niet direct iets op. Bij het tweede contact in de grote ruimte hebben we geruild. Eerst voorzichtig met de handen toenadering gezocht en het ijs was snel gebroken. Helaas weten we hun namen niet en weten ook niet vanwaar zij komen. Wij, blonde vrouw en donkerharige man, hebben het als zeer prettig ervaren en hopen hen nog eens te ontmoeten. Wellicht dat zij reageren via dit bericht. J en A. 
 


J en A
12-08-2012 / 09:32
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Het was op een zondagmiddag dat we uit het Westen van het land terug reden naar het Gezellige Brabant waar we wonen.. Het was heerlijk weer en besloten om op de terugweg bij de Mystique langs te gaan om te kijken of er wat te beleven viel. 
We parkeerde de auto en stonden te wachten tot het open ging. Raakte al snel aan de praat met een stel van onze leeftijd (40+ers) en die vertelde ons dat er een feestdag was van een zoveel jarig bestaan ...Het was een grandioze dag ....we hebben de hele dag aan het zwembad gelegen...drankjes in overvloed...gezellige leuke mensen...eten waar je niet overheen kon kijken en allemaal van hoge kwaliteit...een heerlijke grillplaat waar jezelf je vlees kon grillen..en dames die met slangen rondliepen en danste.. 
We zijn ons s avonds op gaan frissen en ons in het heerlijke kinkylak gestoken om nog wat mannneoverschot gek te maken...maar helaas was er dat niet die avond bij! 
 
Daarna zijn we dit jaar nog naar de Tranny night geweest. 
Ook een gezellige avond gehad en met veel lady's gesproken wat zijn het toch allemaal geweldige meiden!  
De sex ruimtes zijn erg mooi ingericht ..tja en als je echt voor de mannen gaat zijn wij als Mr/sub wel aan ons trekken gekomen. :) 
muziek is goed en een fijne ruime dansvloer..gastvrij personeel..kleedruimtes groot en ruim..natte gedeeltes geen mening over omdat we daar geen gebruik van maken we lopen liever kinky in ons lak :) 
 
kortom een geweldige club waar we zeker nog meerdere malen terug zullen komen als we in de buurt zijn! 
 
Ga zo door 
 
groet H&h


H&h
09-08-2012 / 11:42
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 9

  Wat een geweldige club is dit zeg.. 
 
Wij waren er afgelopen zondag, en toen was het redelijk rustig maar wij vonden het toch erg gezellig! 
 
Het buffet is gewoon compleet, een lekker oud gedeelte, een grill waar je zelf je vlees kunt bakken, en een vlugge warme hap. 
 
Het personeel is ook heel vriendelijk, de barman heeft ons bijvoorbeeld alles wat we vroegen uitelegd, en niet eens in de vorm van ´´hier is het het beste´´ maar gewoon eerlijk en objectief gewoon antwoorden op onze vragen. 
 
De inrichting van de club is super, is lang geleden dat wij ons echt ´´luxe op stap´´ gevoeld hebben, maar dit is hier weer helemaal gelukt. 
Mooie hygienische kamers.. en ook nog kamers die je kan afsluiten (ideaal als je een leuk stel tegenkomt) 
En dan over de grote whirlpool maar niet te spreken hihi.. 
 
Wat ons betreft, ja het is een uurtje rijden en er zijn absoluut clubs dichter in de buurt voor ons, maar wij rijden voortaan gewoon lekker dat uurtje, snel terug dus !!


C en A
17-04-2012 / 18:28
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 10

  We zijn hier twee keer geweest want ieder verdient een tweede kans. De ontvangst was vriendelijk, maar in de kamers lagen hier en daar nog gebruikte condooms en gezien wij er al vroeg zaten en er nog geen stelletjes op de kamers waren moet dit nog van de dag ervoor zijn. De bar was goed, maar het personeel achter de bar was meer met mekander bezig dan met de gasten. 
Het eten eenvoudig en kant en klaar. Eigen salades met mega veel peterselie poeder er overheen om de boel te bedekken. Jammer dat daar geen aandacht aan geschonken wordt.  
Het is een mooie club dus het kan veel beter dan dit.


Genieters
14-02-2012 / 16:04
Hygiene 1
Gastvrijheid 7
Bar 5
Restaurant 1

  Zaterdag voor het eerst in een parenclub geweest en dus ook voor het eerst in Mystique. Wat een top avond hebben wij gehad!! We zijn super vriendelijk ontvangen en we voelden ons er gelijk thuis. Het ziet er allemaal mooi en verzorgt uit, genoeg van alles eten was lekker. De mensen waren verzorgd en van alles wat van slank tot maatje meer van jong tot wat ouder. Voor ons zeker een club die we vaker gaan bezoeken!!!


Fay
03-10-2011 / 17:27
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 8

  Wij zijn gister voor de 2e keer naar de parenclub geweest. De 1e keer fun4two en nu naar Mystique. 
 
Onze voorkeur gaat echt uit naar Mystique. Je bent als nieuweling echt welkom. Bij binnenkomst kregen we dat gevoel al gelijk. Aan de bar was het even onwennig met zijn 2, maar bij het eerste sigaretje in de rokerskamer, kwamen we in contact met een stel wat er al 6 jaar kwam. Ze vertelden hoe het daar aan toe ging en alles mag en niets moet. Er lopen mooie en wat minder mooie mensen rond(wel allemaal verzorgd), maar iedereeen respecteerd elkaar. Wij zijn zelf beide slank en erg sportief en zoeken een soortgelijk stel. Nou die zijn er hoor.  
De fun4two was ons tegen gevallen en we zouden nog 1x een parenclub proberen om te kijken of het ons ding echt echt niet zo wezen. Nou we hebbben nu ervaren dat een parenclub super is. Ik kan iedereen mystique aanraden. Ondanks dat wij 2 uur in de auto hebben gezeten om er te komen.


Lustkoppel
01-10-2011 / 21:24
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Wij zijn gister voor de 2e keer naar de parenclub geweest. De 1e keer fun4two en nu naar Mystique. 
 
Onze voorkeur gaat echt uit naar Mystique. Je bent als nieuweling echt welkom. Bij binnenkomst kregen we dat gevoel al gelijk. Aan de bar was het even onwennig met zijn 2, maar bij het eerste sigaretje in de rokerskamer, kwamen we in contact met een stel wat er al 6 jaar kwam. Ze vertelden hoe het daar aan toe ging en alles mag en niets moet. Er lopen mooie en wat minder mooie mensen rond(wel allemaal verzorgd), maar iedereeen respecteerd elkaar. Wij zijn zelf biede slank en erg sportief en zoeken een soortgelijk stel. Nou die zijn er hoor.  
De fun4two was ons tegen gevallen en we zouden nog 1x een parenclub proberen om te kijken of het ons dicht echt niet zo wezen. Nou we hebbben nu ervaren dat een parenclub super is. Ik kan iedereen mystique aanraden. Ondanks dat wij 2 uur in de auto hebben gezeten om er te komen.


Lustkoppel
01-10-2011 / 21:23
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Tja dat het je in héél veel clubs.Dat groepjes vormen.Mensen die regelmatig in dezelfde club komen leren elkaar beter kennen en gaan zo vaak bij elkaar staan.Maar of het dan een kliek is waar je niet meer tussenkomt.....vind ik overdreven.


Peter
17-09-2011 / 18:28
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 7

  Gezellig als je van uit de buurt komt en veel mensen kent, zo niet is het moeilijk contacten maken. Wij konden nauwelijks contacten maken en werden als buitenstaanders gezien. 
Verder eten matig en muziek veel te hard. Ook zagen we in het bubbelbad dingen die niet hygienisch zijn te noemen , maar dat is bij fun ook het geval in het bad.


Sandra
17-09-2011 / 15:37
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 8
Restaurant 3

  heele vrije en vriendelijke en hele schone parenclub 
een aanrader voor iedereen om daar eens een kijkje te nemen zo kun je een vergelijking maken ik denk dar er voor veel mensen mistyque er boven uit gaat springen groetjes leo en marijke


l busio
16-05-2011 / 12:37
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Na al een paar keer bij Mystique te zijn geweest op vrijdag en zondag zijn we gisteren ook op de zaterdagavond geweest. Bij aankomst schrokken we even van de hoeveelheid auto's op het parkeerterrein, wat een drukte!! Maar binnen viel dat uiteindelijk wel mee. Er zijn genoeg ruimtes en de mensenmenigte verspreid zich snel nadat de dresscode is ingegaan. Restaurant is altijd erg lekker, mogen wat ons betreft wel wat meer plaatsen bijkomen. Sfeer bij Mystique is altijd goed, gezellig sfeertje en geen opdringerige mensen. Tenminste, niet op de vrijdag/zaterdag en zondag, overige dagen hebben we geen ervaring mee. Helaas is Mystique voor ons nu al een behoorlijk stuk rijden en na onze verhuizing wordt dat nog veel verder, dus waarschijnlijk zullen we er niet vaak meer komen maar het blijft wel één van onze favoriete clubs!



John en Sophie
20-02-2011 / 16:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Leuke tent, we zijn er 1 keer geweest. Publiek was wat ouder wat wij persoonlijk minder prettig vonden. Mijn vriendin ziet er namelijk goed uit en we voelden ons wel een beetje een prooi haha. 
Mensen zijn heel vriendelijk en het is echt een mooie club. 
Het eten is er heerlijk en de ruimtes zijn mooi. 
Het paaldansen van mijn vriendin viel goed in de smaak. Ik kreeg veel complimentjes 
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.


Toon & Maartje
12-02-2011 / 09:47
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  De lekkerste club voor een heerlijke ongeremde gangbang.Wij zijn er dan vaak.


Petra
19-01-2011 / 20:30
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Waren er samen met ander koppel die ons rondleiden was er leuk en gezellig eten lekker en hebben aan de bar iets gedronken. 
Na de drestijd ons omgekleed en na noh paar dranhjes naar boven gegaan waar we lekker beetje met elakaar speelden tot het koppel naast ons naar ons begon te voeln wat we wel lekke vonden en ook aan hen begonnen te voelenwaarna hi jchriw dr bh uit deed en ook later dr string en hij dr lekker leit komen terwijl ik ezijn vrouwtje verwende en toen heeft hij dr lekker genomen heerlijke aond komen zeker terug 
 


carl en christian
24-12-2010 / 00:05
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Voor de eerste keer naar Mystique. Zelfs op een maandag vanaf 14.00 uur zeer druk. Veel paren, jong en oud en ook mannen, die zich op een paar na prima gedroegen. Vervelende mannen zijn er schijnbaar altijd. Goed koud buffet . Het warme deel kan iets beter. Maar met de huidige prijsstelling is het goed! 
 
Hartelijk verwelkoming en dat ging door inde totale beleving. Een wat knorrige oudere man die bij zijn plasma tv thuis moet gaan zitten in plaats van rond te hangen en met een ontevreden gezicht maar de anderen waren inclusief Bardame en masseuse geweldig. De dame bij het eten lijkt niet veel zin in haar werk te hebben. 
De zaak is schoon en heeft een leuke verdeling met voldoende en zeer schone douchegelegenheden. 
De sauna is voor het aanbod te klein en je kan niet direct even naar buiten maar ook hier vergoed de sfeer en schitterende douche veel. 
 
Je zou het jammer kunne vinden dat er geen gedeelte zonder loslopende mannen is maar dan moet je op een andere dag gaan lijkt ons. De contacten lopen soepel en dat wordt zonder meer veroorzaakt door de sfeer gecreëerd door de eigenaar. Ook aan de bar is het de Brabantse gemoedelijkheid die je er graag aan laat zitten. 
 
Kortom wat ons betreft hebben ze deze club te laat ontdekt we gaan gauw en veel weer terug want we hebben het echt fantastisch gehad. 



Wil en Rob
19-10-2010 / 18:10
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Gisteravond zijn we voor het eerst naar Mystique geweest, ook de 1e x voor een parenclub.. 
Ook wij hadden op de parking ziets van zo druk we keren om, maar gelukkig toch naar binnen. Eerst een leuke en eerlijke rondleiding. daarna een borrel bij de bar en wat andere stellen bekeken. Om 23u lekker om/uit gekleed. Wat een relaxte sfeer! We haddeb er totaal geen moeite mee, alle zenuwen waren compleet weg. 
Eerst het hele huis nog eens bekeken en toen het bubbelbad genomen, lekker relax !! 
Na wat dansen, sauna, bar etc etc tegen 2u in het tentenkamp beland.. hier heerlijk genoten. 
Super sfeer, van alles wat (jong/oud dik/dun) en zo normaal, hadden we eerder moeten doen ! 
Vrijdag gaan we terug...


ToNi
17-10-2010 / 21:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Wij zijn er nu een aantal keren geweest en de ervaring blijft meer dan positief. Aankomende vrijdag weer gezellig erheen. Je hoeft ook zeker geen swinger te zijn om erheen te gaan. Je kunt met z'n tweetjes ook veel plezier hebben, al hebben wij meestal een 2e vrouw erbij als vaste partner. Er is een heerlijke sfeer en men respecteert elkaar. Het eten is heerlijk, al moet je soms wel wachten alvorens je een tafeltje hebt. Gewoon een aanrader voor iedereen :-)


Koppeltje
04-10-2010 / 11:56
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 9

  We zijn afgelopen zaterdag naar mystique geweest en het was voor ons echt de aller eerste keer dat we een parenclub bezochten. 
We waren ontzettend zenuwachtig zo zenuwachtig dat we zelfs toen we op het pakeer terein stonden nog wilde omdraaien en naar huis toe rijden  
Maar nee we wisten dat we het toch een keertje wilde proberen. 
Nou we werden heel goed ontvangen en we hebben een ontzettende leuke rondleiding gehad. 
We kwamen er achter dat we niet de eenigste nieuwe waren en dat gaf toch een beetje zekerheid. 
Wat ons heel erg opviel was dat alles netjes schoon en verzorgd er uit zag daar erg onze coplimenten over. 
Naar de rondleiding zijn we wat gaan drinken aan de bar en even een sigaretje doen in de rokersruimte. 
Wat we ook leuk vonden was even choppen om iets sexy te kopen om om 23.00 uur aan te trekken. 
Toen hebben we nog wat rond gekeken en nog een drankje benuttigd op de bank heerlijk gewoon weg. 
Toen was het zo ver om 23.00 uur hebben we ons omgekleed en zijn we lekker ralext gaan zitten en hebben naar de mensen gekeken die daar ook waren. 
Wat ons opviel was dat daar alles kwam jong oud gezet slank normaal figuur echt alles en dat maakte het toch voor ons prettiger. 
En om 23.15 kwam er een stel naar ons toe die zich erg aangetrokken tot ons voelde. 
Maar ja wij erg zenuwachtig en niet weten hoe we onze houding moesten geven zijn we aan de praat geraakt. 
En het klikte echt meteen,toen zijn we lekker naar de bubbelbad gegaan en vanaf daar zijn we tot 4.00 uur snachts niet meer van elkaar afgeweken. 
Het was erg gezellig leuke muziek leuke mensen heerlijk gewoon  
Zo heerlijk dat we vrijdag weer gaan en meschien zaterdag ook wel weer we hebben de smaak te pakken en we kunnen gewoon ons zelf zijn heerlijk. 
Ik ben zelf bi en ik wist wel dat ik gevoelens had maar nog nooit met een andere vrouw iets ondernomen  
Nou ik weet nu zeker dat ik bi ben en mijn mannetje die vind het helemaal prachtig. 
Namens ons wil ik iedereen bedanken die er zo`n gezellige avond van maken en die er voor zorgen dat alles schoon blijft en zeker de vrienlijkheid. 
 
dikke kus leukstel8382 


leukstel8382
22-09-2010 / 03:42
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  omdat we niks meer kunnen bij chattijd geblokt door die BITCH van een ELFJE willen we toch ff kwijt dat het daar een grote kliek is onder de operators , wat een arrogante vreselijke BITCH is dat zeg ze doet niet anders dan anderen de grond in trappen en o wee als je wat zegt word je net als ons geblokt nou veel plezier en o ja BITCH we spreken jou nog wel rael aan bij mystique


leukstel48
19-09-2010 / 22:02

  Onze aller eerste ervaring met een parenclub hebben wij in deze rustige relaxte club gehad bij binnenkomst stonden wij beide vol van de zenuwen maar we werden zo goed ontvangen en kregen een leuke rondleiding waarna wij ons omklede en een drankje gingen nuttigen aan de bar tijdens ons eerts uur viel ons op dat er veel alleen staande mannen aanwezig waren die wel mee liepen met ons maar niet te opdringerig waren na wat te hebben gegeten van het buffet hebben wij in de mega wihrlpool een leuk stel onmoet die ons veel kon vetrelen over het reile en zeilen in een paren club en hebben ons ook erg op ons gemak gesteld waarna wij aan het eind ook een passend einde aan de avond hebben gegeven wij zijn zeker van plan om nog eens te gaan na deze ervaring.


p&f
28-08-2010 / 00:05
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 6

  Een geweldige club Mystique!!! 
 
paar x bezocht!! meestal op 2 de donderdag van de maand trani avond..Heel gezellig en spannend!! Graag nog x op de bi avond willen proberen weten alleen niet dat er dan meer vrouwen alleen zijn ?in algemeen lopen er veel mannen alleen zijn wij niet naar op zoek!!gastvrij dikke 10 tot het bar personeel toe..Mooi bad en gezellige ruimtes..hygiene alles netjes goed verzorgd..Deze club is echt een aanrader...


lisbeth&P
19-08-2010 / 11:38
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  ik ben er op woensdag geweest voor mijn eerste keer op de bisex avond. 
aan de bali werd ik spontaan ontvangen en mocht ik zo de rest van het gebouw mee kennis maken. 
ik ben een reglmatige bezoker van verschillende parenclubs maar wat ik hier heb kunnen ervarne is dat de prijs verhouding kwaliteit zeer goed waren. 
plezier maak je zelfs maar ook hier was er van alles wat wils. 
Muziek was ook van alle markten thuis gewoon een avond om nooit te vergeten.en nog even dit hier was alles met respect en waarden zowel bij de mannen als de vrouwen/stellen. 
groeten Patrick


Patrick
14-08-2010 / 14:17
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  op vrijdag 31 juli naar de probeer/gigolo avond geweest. Club vonden we mooi, heel vriendelijk personeel, alles schoon en mooi verzorgd. Wij hebben ervaring in alle grote échte parenclubs dus we weten waar we over praten. Geen 'speciale' speel attributen (zoals befbankje, soft sm speeltjes) maar dat prachtig zwembad, bubbelbad, alles schoon. En de gigolo (mijn vrouw voor het eerst in d'r leven sex met een andere man!): we vonden het geweldig. Voor ons is de club ver weg maar ik vind het zeker een aanrader. Oja, het publiek (hieronder worden er vervelende opmerkingen over gemaakt): niet zoals in de fun op zaterdag, maar voldoende mix van ouder en jong, mooi en minder mooi, wel veel kijkers, mogelijk omdat het een probeeravond was.


hens
08-08-2010 / 17:49
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 9

  Geweldig! Zoals we hier ontvangen zijn. Het was voor ons de 2e keer dat we hier waren. Zelfs de bardame wist nog precies wat ons favoriete drankje was. Petje af! Ook het publiek mooi, leuk en gezellig. Eeen echte Brabantse sfeer. En met het mooie weer nog tot laat kunnen/mogen genieten van het prachtige buitenbad wat deze club heeft. Het eten was ook voortreffelijk. Mooie schone ruimte's en een fijn bubelbad. Ons gaan ze hier vaker zien...


Swingcouple Brabant
26-07-2010 / 09:48
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Zaterdag zijn wij voor het eerst naar een parenclub gegaan. We hebben gekozen voor Mystique i.v.m. de vele goede ervaringen. Nu hebben we dus geen ervaringen in andere clubs maar van de goede ervaringen van andere paren over mystique is echt niks gelogen! We waren allebei ontzettend zenuwachtig en wisten niet wat ons te wachten stond maar het was echt TOP! Super vriendelijk personeel, hygienisch en gezellig! Je hoefte niet lang te wachten bij de bar en de rookruimte was zeker geen kale garage waar je tegen kale stenen aan keek. Het was een leuk 'hokje' met een paar tafeltjes en daarbij goed zittende stoelen.  
 
Kortom, voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!


H&A
26-07-2010 / 07:12
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  Op de club is niets aan te merken. 
Maar het publiek....ik ben een zeer ervaren clubganger, maar zelden zoveel lelijke en vooral dikke mensen gezien. Ben voor de zekerheid 2 keer gegaan. Beide keren hetzelfde; of ik ben per ongeluk naar de Mystique Dikke Swingers Avond gegaan :) 
 
Qua publiek moet de naam veranderd worden in Mistake.


Nico en natalja
15-07-2010 / 17:19
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 7

  Zijn tot nu toe alleen op maandag geweest in deze zeer gastvrije club. 
s'Middags lekker ontspannen aan het zwembad als het weer het toelaat. Anders binnen waar dan in verhouding veel singel mannen aanwezig zijn. 
Wij vinden dat wel leuk en laten een paar man lekker meegenieten zodat we alle drie of met meer veel plezier hebben. 
De bar is altijd gastvrij en heeft ook tijd voor een persoonlijk woordje. 
Het eten is goed van kwaliteit maar vinden het aanbod wat beperkt, is in andere clubs wel eens beter. 
Maar je komt niet om te eten maar om van elkaar en met elkaar te genieten. Dus...... 
Diverse leuke ruimtes voor leuke contacten in duister, donker of goed verlicht. 
 
B&N 


B&N
07-06-2010 / 00:06
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 6

  1 van de meest gastvrije clubs die wij kennen....zomers is het heerlijk vertoeven bij het zwembad... 
volume van de muziek zou idd soms iets lager kunnen... 
over het algemeen aangenaam publiek, enfin hoewel clubervaringen absoluut subjectief zijn, vinden wij deze club zeker een aanrader..


Beaustel
21-04-2010 / 16:10
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  Strikt anti drugs beleid??? M`n reet, Eén van die gasten die op de foto`s op hun site staat is een van de grootste pillenslikkers die er in die tent rondloopt. Waar heb je zin in? Hij regelt het.


Henk
08-03-2010 / 20:50

  Het was voor ons het eerste bezoekje aan een parenclub... toen we binnenkwamen hebben we eerst een rondleiding gehad en daarna een drankje gedronken aan de bar om alles en iedereen te bekijken. Toen om 11 uur de dress code inging werd het allemaal spannender.... toen we in de loop van de avond met meerdere stellen contact hadden, ging alles eigenlijk een beetje vanzelf. Het was lekker relaxed en hebben een heerlijke avond gehad met een ander stel... het ijs was gebroken. Het is zeker voor herhaling vatbaar en parenclub mystique is een absolute aanrader....


We
28-02-2010 / 14:25
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Zaterdag 6 feb. 
 
De klinische kant: aangenaam druk, evenwichtige leeftijdsverdeling, voor elk wat wils.  
 
Faciliteiten helemaal in orde: kleedruimte, binnenbad, sauna, natte ruimtes, handdoeken, buffet en een kledingwinkeltje voor als je impulsief besloten hebt om na je bezoekje aan zijn oma toch nog even wat leuks te gaan doen. Kortom: alles zoals het hoort. Netjes en schoon.  
 
Barpersoneel een dikke voldoende. Snelle, vriendelijke en foutloze bediening. Rookruimte helaas slechts een kale garage met het raam op een kier, functioneel (je kan er roken) maar verder, ehm, verder gewoon een stapeltje bakstenen en that’s it. Beetje jammer, maar je komt ook niet om te roken. Toch? 
 
Kleine kamers, dat noemen we dan dus gezellig. De houten stoel op de overloop met lekemmer eronder ziet er onbezet al fantastisch uit. Schitterend plaatje, gaat dat zien. Zouden ze bij de tour in Slot Loevestijn ook moeten hebben.  
 
Wat ons brengt naar de persoonlijke kant: geen natuurlijke doorloop , elke keer weer die fokking disco en helverlichte entree door om van de ene naar de andere sectie te gaan.  
 
Naja. Who cares anyway. 
 
Nou, die snoeiharde opgefokte stampmuziek die je het hele pand door blijft achtervolgen, bijvoorbeeld. Definitely niet geil: de hele avond moeten schreeuwen om een gesprek te kunnen voeren.  
 
- VIND JE HAAR DAAR OOK ZO LEUK?!?! 
- JA! MAAK JE NIET DRUK! JE HAAR ZIT LEUK! 
- WTF???? 
 
Eerlijk is eerlijk: we hebben juist daarom ook gelachen. Want. Heren. Dansen is leuk. Maar mannen in boxer met sokken en schoenen /badslippers op de dansvloer zijn dat niet. Leuk. Ik bedoel: mannen in boxer met sokken en schoenen /badslippers op de dansvloer zijn niet leuk. Echt niet. Dat ik niet lieg. Dat is Holland op z’n smalst. Ook al waren we in Brabant. Edoch. Stijlloos. Maar stiekem toch wel leuk!  
 
En dus want maar ook: de vrouwen waren wel goed verzorgd. Mooie pakjes. Rubber. Schoolgirl. Office. Hakjes. Kousen. Sexy! Geil! Applaus! Applaus!  
 
Al met al een prima club met relaxte mensen en een relaxte sfeer. Doen!


baf
08-02-2010 / 01:57
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 10
Restaurant 10

  Wij hebben al heel wat clubs gezien in de 72 landen die we bezocht hebben, maar Mystique is wel de allerbeste. Vriendelijke mensen die je zelfs na een hele lange tijd nog herinneren en echt kennen. Het is of je bij oude vrienden op bezoek gaat. Heel hartelijk, gemoedelijk, gastvrij en vriendelijk! Dat is niet zo vreemd bij ons omdat wij maar 1 keer per jaar kunnen omdat wij ver weg wonen (3000 kilometer). Een uitzondering en opvallend blijkbaar? Tevens hebben ze er in het geheel geen probleem mee dat de dame bij ons Russisch is en geen Nederlands spreekt. Dat geld overigens ook voor de meeste gasten die ook respect tonen en onze vrouwelijke zijde niet lastig vallen met ongewenste opmerkingen vanwege haar schitterende uiterlijk. De club is schoon, mooi en stijlvol en in het geheel niet platvloers. Een voorbeeld dus dat wij in de gaten houden voor ons eigen clubhotel. Wij wensen iedereen heel veel plezier in Mystique wat zeker goed zal komen. Mystique vrienden aan De Zwarte Zee Riviera. Krim.



To & Ro
19-12-2009 / 05:47
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Voor ons de beste club.Beter dan Fun4two waar ze het tehoog in hun bol hebben.


P en C
09-10-2009 / 11:28
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 7

  Onze ervaring is dat er leuke en goed geklede mensen komen. Wij hebben een voorkeur voor de Zaterdag omdat het dan lekker druk is (lekker druk dus niet belachelijk druk!!) Binnenkomen en ff lekker wat drinken, peukje doen in gezellige rookruimte waar je leuke kontakten kunt leggen, lekker hapje eten. Om 23 uur wordt het dan echt gezellie als de dresscode ingaat. Ff lekker babbelen en dansen, dan even heerlijk nog wat eten en uitbuiken (hi hi met aktie soms) in het heerlijke bubbelbad. Nog wat dansen en even naar boven of beneden de kroel ruimtes in.  
Mistique is heerlijke club met gevarieerd publiek wat over 
het algemeen netjes er bij loopt en van alle leeftijden en maten is.  
Doen zouden wij de twijfelaars zeggen


DRPL
25-07-2009 / 09:06
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Afgelopen zaterdag waren we in Mystique, we hebben nog niet veel ervaring maar hadden wel zin om dit maal wat verder te gaan, dus eens echt met een ander koppel te genieten. We zijn nogal bedeest en durven zelf geen initiatief te nemen, dus was het wachten op een koppel dat de eerste stap zette. het wilde eerst niet goed lukken, wij maar op verschillende plekken lekker met elkaar vrijen, maar niet meteen reactie. Tot, toen het al vrij laat was, plots, terwijl we naar andere koppels aan het kijken waren een ander stel contact zocht. Eerst durfden we niet goed, we haakten af en gingen beneden iets drinken. maar na een tijdje toch weer naar boven gegaan en het andere stel lag nog lekker te vrijen, ze wilden ook vertrekken, zagen ons staan en begonnen in het gangetje terug met elkaar te spelen, en ja hoor in eens hadden we zoiets van komaan we laten ons eens lekker gaan en binnen de korste keren waren we lekker met ons vieren bezig, het was gewoon heel erg lekker en de dames kwamen luid kreunend klaar. Het andere stel viel echt perfect mee, ze hadden al meer ervaring, de man was heel rustig en voorkomend en zij was een erg mooie en sensuele vrouw. We hebben de smaak echt goed te pakken en hopen ook in de toekomst nog van die leuke koppels tegen te komen. En over Mystique zelf alleen maar lof. het is er netjes, alle voorzieningen zijn er, een heerlijk bubbelbad en het personeel is ook prima. Echt een aanrader. Wij zijn nog nergens anders geweest, maar hebben daar ook echt geen behoefte aan. 
a&e


a&e
08-12-2008 / 22:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  We hadden deze keer een vriendin meegenomen naar mystique . De dames hadden het heel koud maar het ontvangst was weer zoals gewoonlijk in de club heel warm. na een lekkere maaltijd hebben we onze vriendin rongeleid in de club ze vond het geweldig en heel luxueus. Daarna zijn we het heerlijk warme bubbelbad in gegaan als opwarmertje. tater nog een keer mat champagne  
na een drankje verkregen door de schatten van mensen achter de bar zijn we zelf aan de slag gegaan boven. na wat uitstapjes naar andere clubs komen we toch elke keer weer terug naar mystique voor de geweldige sfeer niet in het minst te danken aan het geweldige personeel!!


kane en jane
30-11-2008 / 20:08
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Ben regelmatig in Mystique geweest op verschillende dagen. De sfeer is nogal verschillend op de verschillende dagen. In het weekeinde komen er alleen paren en is het er heel gezellig. Op maandag singels en paren. De mega Gangbang op donderdag is vanzelfsprekend weer heel anders. Het is dus moeilijk om een algemeen beeld te schetsen. Over het algemeen is het personeel in de weekeinden veel gastvrijer dan bv. op maandagen. Vooral op maandag krijg ik de indruk dat ze mensen liever zien gaan dan komen. De zaak zou tot 1 uur open moeten zijn maar om 24:00 uur wordt wel erg duidelijk aangegeven dat het tijd wordt om te vertrekken. (meerdere keren meegemaakt) 
Het eten is op de zgn. culinaire dagen uitstekend. Tijdens de weekdagen stelt het niet zo veel voor. 
De club is schoon en er zijn voldoende handdoeken. 



hans
14-10-2008 / 22:14
Hygiene 9
Gastvrijheid 7
Bar 5
Restaurant 6

  We zijn gisteren voor het eerst naar een PC geweest, en het was echt toppie !!! 
 
Het was een rustige avond, ( meestal vrijdag na een GB ) maar wel lekker relaxt en prikkelend !!! 
 
wij kunnen ons daarom ook alleenmaar aansluiten bij het positieve commentaar dat hier staat !! 
 
En vandaag hebben we meteen een nieuwe datum geprikt dat we gaan komen !!! 
 
PC Mystique heeft er 2 nieuwe vaste bezoekers erbij !!! 


M&M
04-10-2008 / 21:48
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Wij bezoeken deze club zeer regelmatig en altijd gaan we met een heerlijk gevoel weer naar huis. Dat uurtje autorijden hebben we graag voor onze favo club over! Verschillende andere clubs bezocht maar dit is niet vooralsnog niet te overtreffen!!! 
Tot ziens all ;)



Reg en Tal ;)
02-09-2008 / 08:16
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Mystique deze club zijn we twee keer geweest. 
Op een zondag en met de chattijd meeting. 
Het is een grote club met leuke speelruimtes en natte ruimtes. 
Het is een schone mooie club met goede bar en echt goed eten. 
De zondag dat wij er waren was vakantie tijd daarom niet zo druk. 
Ook de sfeer was geen pr club sfeer te noemen toen,  
Maar meer een zwembad sauna uit eten gaan sfeer. 
Gastvrij zijn was toen die dag wat minder 
De vaste bezoekers stonden ons te woord  
En daar kregen wij ook de rondleiding van Met mede weten van het personeel 
We zullen een keer op een andere dag de club gaan bezoeken  
Kijken of het anders is we verwachten van wel. 



penp
18-07-2008 / 14:15
Hygiene 9
Gastvrijheid 5
Bar 8
Restaurant 9

  Wij komen alleen op de zondagavond en dan eens in de maand. 
De eerste keer naar een club gaan was vreselijk eng maar door het ontzettend vriendelijk personeel wat ons verwelkomde bij de ingang, was het ijs al heel erg snel gesmolten. 
En nu.......nu is het een feest om iedere keer te gaan. 
Eerst ff bekende groeten, een drankje en daarna een hapje eten in het geweldige restaurant waar echt voor een ieder iets smakelijks te vinden is. 
Het bubbelen is een ware ontspanning....vanuit het bad is het ook vaak bijzonder prikkelend om naar het ronde bed te kijken ;) 
De dankroom is ook iets waar wij nog weleens in willen duiken.... 
Na de nodige prikkelingen en andere oppeppers vermaken wij ons altijd ten top op de bovenverdieping. 
Daarna nog ff een afzakkertje aan de bar of luieren en bijkomen op een van de bankstellen.....nou dan is ons weekendje weer ontzettend geslaagd. 
Op naar het volgend weekend ;)


Patrick en Jeannette
03-07-2008 / 15:53
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 9

  Gezellige,brabantse club. Komen hier een paar x per maand. Sowieso iedere 2e Woensdagavond v/d maand [bi-avond] Ook regelmatig met mooi weer zijn ew er op ma/donderdagmiddag al te vinden. Heerlijk aan het zwembad.


R&D
30-06-2008 / 20:59
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 5

  onze favoriete club hier komen we min 2 keer per maand zijn op alle dagen al eens geweest, maar de zondag en de travo dag zijn aanraders, op de zondag iets ouder publiek, prima faciliteiten, een heerlijk bubbelbad vooral op zondag een heel gunstige prijs/kwaliteit verhouding enigste nadeel vinden wij dat op dagen dat er mannen alleen binnen mogen het eten ronduit slecht is terwijl het op andere dagen echt prima is, maar een echte aanrader


clubgangers
30-06-2008 / 18:02
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 8

  Al 7 jaren onze favoriete club.Alle dagen zijn we al geweest , maar onze favoriete dagen zijn, 
de zondag en de 2e donderdag van de maand (Travestie-Avond) Beide dagen zijn bere gezellig en toch anders. 
Alles is aanwezig op 1 ding na en dat is een stoombad. Volop eten ,drinken ,schone handdoeken. 
Natuurlijk is buitenzwembad ideaal met mooi weer, en maken wij daar optimaal gebruik van. 
Alle leeftijden zijn aanwezig ,de zaterdag wat jonger publiek dan de rest van de dagen.Maar ja wat is jong niet waar. 
Ik ben toch ook nog jong (hehehehe) Personeel hebben wij in de loop van de jaren zien gaan en komen ,en ze doen allemaal hun best op hun eigen manier. 
En moeten we dan toch even wachten maken we maar meteen een praatje met mensen die aan de bar zitten. 
Hier zijn wij dus het meest te vinden.


Wil en Anita
25-06-2008 / 16:15
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 10

  Hoi hoi hierbij even onze ervaringen over Club Mystique 
Wij zijn een aantal keren op vrijdagavond geweest en 1 keer op zondagmiddag/avond. 
Het is een prima club waar alles goed verzorgd is. zowel het natje als het droogje zijn prima en de bediening is vlot en vriendelijk. Als het erg druk is aan de bar dan kan het wel eens iets langer duren voordat je aan de beurt bent maar dat heb je in andere gelegenheden ook. De hygiene is uit de kunst, handdoeken in overvloed en alles is schoon en netjes. 
Er is altijd eten in overvloed en op sommige themaavonden zelf een zeer uitgebreid buffet. dit gaat dan wel ten koste van het zelf grillen van je stukje vlees maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de extra keus die er dan is. 
Kortom een topclub en wij blijven er zeker vaste gast.



P & T
25-06-2008 / 13:59
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 9

  geweldige club, alles netjes verzorgd en vriendelijk personeel 
en een heelijk bubbelbad voor zowel jongere als oudere sexers



joke en jan
24-06-2008 / 14:18
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 7
Restaurant 8

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Double Lover
€ 42.95 € 19.95
Magnifique Handboeien - Zilver
€ 34.95 € 14.95
Fleshlight Girls - Christy Mack Booty
€ 64.95 € 57.00
Pixey Future Mini Wand Vibrator - Lichtpaars
€ 62.95 € 56.66
Kanten Lingerie Set Met Bralette
€ 37.95 € 19.95
Nauwsluitend Jurkje Met String - Roze
€ 29.95 € 8.95
Ice Crystal - Lady
€ 54.95 € 49.90
Zwarte anaal kralen met hartvormige greep
€ 12.95 € 6.95
The Luxoria Oogmasker
€ 32.95 € 12.95
Mini Jurkje Met Uitsnijdingen - Zwart
€ 27.95 € 12.95