- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Club Paradise
6.0
Adres: Schaafstraat 26
Plaats: 1021 KE Amsterdam
Provincie: Noord Holland, Nederland
Telefoon: 020-6373416
Website: http://www.club-paradise.nl

Club Paradise is een sfeervolle erotische parenclub voor tolerante koppels, maar ook alleenstaande dames en heren, een ongeëvenaard paradijs waar iedereen zijn of haar sexuele fantasiën kan beleven. 
 
Kom gerust eens langs en laat uw meest erotische dromen in vervulling gaan!

Lees alles over Club Paradise >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Club Paradise toe

  Halverwege december 2016 nog geweest. 
Weer zonde van onze avond, Alleen maar Arabische mannen, ongeschoren, onverzorgd, mollig, dik, klein geschapen, niets te bieden, weten niet hoe ze een vrouw moeten beminnen, respectloos, waardeloos, kortom als het zo door gaat. kunnen ze er een gayclub van maken. want elke vrouw of stel die wij getroffen hebben maakt ook weer dat ze snel weg komen. en dat is logisch.  
De meeste mannen die er komen zien er gewoon niet uit dus hebben ook totaal geen aantrekkingskracht. ze lopen te kloppen op de ramen maar als ze hun pik omhoog moet krijgen lukt het niet. gewoon zielig. maar ondertussen wel achter vrouwen en stellen aanlopen. Dat ze zich niet schamen. De gastvrijheid krijgt een 3. dit omdat dit volk door de uitbater zelf word binnen gehaald. hier draait de club op blijkbaar het is jammer maar wat we de afgelopen tijd hebben gezien doen ze hier niets aan.


anoniem stel
06-01-2016 / 15:16
Hygiene 8
Gastvrijheid 3
Bar 8
Restaurant 5

  Mooie club maar ongelofelijk chagerijnig personeel. Buffet stelde niet veel voor en ondanks alle waarschuwingen werd er vreselijk gejaagd. Weinig stellen en heel veel noordafikaanse mannen die niet begrijpen wat nee betekent. Jammer, wij komen er niet meer


Swingcouple
21-11-2015 / 18:43
Hygiene 7
Gastvrijheid 1
Bar 6
Restaurant 3

  Hoog gehalte van betaalde dames... slecht personeel. Overvloed aan onbeschofte mannen. Wij gaan hier niet meer heen.


spiritcouple
24-08-2015 / 23:52
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  In 1 woord het is hier niks meer of minder dan het verleng stukje van de red light district.... Met dat verschil dat de vrouwen die er (beter niet kunnen) komen nu moeten rennen om niet meteen ten prooi te vallen aan de veelste opdringerige mannen. Personeel vind het normaal immers de mannen betalen er veel voor...  
Ons advies is bezoek een andere club, het zal je avond goed doen en niet zoals hier een berg geld kosten en als je mazzel hebt niet aangerand/verkracht naar buiten komt.


Countrycouple
22-08-2015 / 12:25
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 1

  Ik snap niet waar de waardering 7.0 vandaan komt, het is een club met alleen maar Arabische mannen die in iedere vrouw een lust object zien waar ze zonder te vragen aan kunnen zitten, het was eens en nooit meer.


Harry & Danielle
23-06-2015 / 02:38
Gastvrijheid 4
Bar 5

  Wat zonde van deze club voor ons de laatste x geweest komen omdat we het in begin hier naar ons zin hadden 
Maar woord er helaas niet beter en gezelliger op erg jammer


euh
11-05-2015 / 21:27
Hygiene 8
Gastvrijheid 6
Bar 7
Restaurant 3

  afgelopen zaterdag weer eens geweest. het is eigenlijk niet leuk meer hier. veelste veel single mannen van vooral Arabische afkomst die je echt overal maar achter volgen. waar je ook gaat daar gaan zij ook. vroeger kon je nog prive in een kamer met iemand erbij met gesloten gordijnen, nu dus niet meer want de gordijnen zijn weggehaald..ja zeggen ze de mannen betalen een hoop geld dus moeten ze kunnen kijken..probleem alleen is dat ze niet alleen kijken maar de hele tijd op het raam staan te tikken of ze mee mogen doen en het woord nee niet lijken te begrijpen. 
al met al lijkt het er op dat deze club niet echt meer een parenclub is maar meer een club voor single mannen


manuela
23-03-2015 / 13:55
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 6

  Ook wij zijn hier geweest :( En we kunnen ons totaal vinden in het onbeschofte gedrag van de mannen. We hebben het meermalen aangegeven maar werd door bar dame afgedaan als dat we dat zelf maar moesten oplossen. Er zijn een paar dames aanwezig (deze moeten wel betaald, want ze luisterde naar opdrachten van bar dame (Moesten door gaan was nog geen pauze)). Jammer van de locatie maar ook deze tent raden wij af voor jonge stellen. Ons gevoel is een ordinaire gangbang club.


Ondeugden
18-02-2015 / 16:45
Hygiene 3
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Ik ga graag naar Club Paradise en niet alleen omdat ik er niet ver voor hoef te rijden! Het is er heerlijk schoon en je kan volop genieten van de sauna, stoombad en het zwembad en bij de bar van mijn favoriete drankje natuurlijk. De laatste tijd raakt de club ook bekend bij toeristen want ik zie steeds meer leuke (buitenlandse) stellen waarmee ik mij heerlijk kan uitleven. Vervelende ervaringen met single mannen heb ik eigenlijk nooit maar ik weet dat het personeel je 100% steunt als het toch gebeurt: gewoon even melden.


Debby
06-10-2014 / 10:34
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 9

  Afgelopen woensdag avond wilde we eens in club paradise kijken. 
We komen regelmatig in verschillende clubs maar waren hier nog nooit geweest. Hotel geboekt in Amsterdam noord 5min. Lopen ervandaan. 
Eerst lekker uit eten geweest daarna naar de club. Bij aankomst vertelde de man achter de balie dat het op woensdag altijd stil is en er maar 1 stel binnen was en die izijn op zichzelf, zo vertelde hij. De man was eigelijk min of meer verbaasd dat er mensen kwamen. 
Ons leuke vooruitzicht was een teleurstelling geworden. We zijn maar naar Utrecht heen en weer gereden naar een andere club. 
Misschien dat we ooit nog is in het weekend terug gaan maar voor ons te ver rijden om weer een hotel te boeken en weer teleur gesteld te worden. 
We houden de ervaringen over deze club in de gaten.


Bonnie en glyde
18-09-2014 / 16:46

  We zijn er in Juni geweest op Vrijdag van ongeveer 21.00 t/m sluit(03.00) Het is een mooie club met de genoemde faciliteiten. Het was er de gehele avond niet super druk. uit eindelijk waren we met vijf stellen en een tiental singel mannen. Dit laatste is best jammer. vooral omdat veel van Arabische afkomst is. Ze laten je geen moment met rust. loop je als stel naar recht gaat de groep ook rechts. even zitten in de sauna of turks stoombad is er ook niet bij. de mannen tonen geen vorm van respect. Er is er maar 1 van de tien geweest die netjes kwam vragen of we eventueel interesse hadden. de rest volgt je continu. We wilden zwemmen maar dat hebben we over geslagen. als je als goodlooking stel het water in stapt komen er 10 man bij. zonder dat ze wat vragen. We hebben ze aangegeven geen interesse te hebben maar onze interesses lagen in een stel of vrouw maar nog wandelen ze achter je aan. of te wel de meeste alleen gaande mannen daar gedraagt zich wel onbeschoft. gewoon weg dat ze niet je keuze respecteren en het toch blijven proberen. in de sauna gaan ze tegen over je zitten aftrekken. En natuurlijk het is een club voor stellen, mannen en vrouwen echter verpesten bepaalde mannen dit. Helaas ziet het personeel niet alles. Maar ze zijn er wel en lopen geregeld een rondje om te kijken of alles naar wens is. 
 
Kwa personeel was alles naar wens. erg aardig en open. Het restaurant hebben we geen gebruik van gemaakt dus hebben we verder geen oordeel over. 
 
En kwa de onfatsoenlijke mannen (onfatsoenlijke is ook continu aanstoot maken terwijl dit ongewenst is en duidelijk is gemaakt) 
 
Voor de rest is alles een keuze. We hebben er heerlijk genoten. 
 
 
Zijn er nog leuke stelletjes die willen gaan ? klik op ons profiel! wie weet hebben we een klik en vinden we elkaar hier. of thuis 
 
Groetjes SJS


SJS
24-08-2014 / 12:44
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 2

  Wij zijn vrijdag daar geweest en het was er reuze gezellig, leuke sfeer en schone locatie. We hebben er zeker genoten! In alle clubs moet je het wel treffen op de avond dat je er komt. Wij willen eens kijkje nemen op de ladiesnight op de woensdag...  
 
Heel klein puntje het zwembad mag wel iets warmer... Al is het na een sauna heerlijk!


AmsterStel
22-02-2014 / 18:45
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  de laatste keer dat wij er waren was t niet echt druk wel een mooie tent! wel beetje beroerd parkeren daaro :(


swingers4life
07-02-2014 / 15:52
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 8
Restaurant 7

  Goede ervaring gehad


bert
25-12-2013 / 23:53

  Personeel heeft totaal geen interesse vinden alles teveel.


v&s
14-12-2013 / 10:31
Hygiene 8
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  5 jaar geleden zijn we hier begonnen. Leuke zaak, aardig personeel maar de laatste anderhalf jaar is het, jammer genoeg, erg achteruit gegaan. Faciliteiten (zwembad, sauna, kamers) zijn goed, personeel vriendelijk en de club is schoon. Helaas is de sfeer niet om over naar huis te schrijven; weinig stellen (gisteren tot 00.00 (toen zijn we weggegaan) 4 stellen en zeker 8-10 losse mannen. Buiten dat er steeds weinig gasten zijn, is de ratio stellen/losse mannen voor ons de reden dat we komende week maar eens gaan gaan kijken bij een andere club. Heel jammer want we hebben in het verleden hier hele leuke avonden gehad.


H&L
14-09-2013 / 20:58
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 6

  nooit meer. geen actie veel mannen alleen en onvriendelijk personeel (op 1 dame na)


henk
02-09-2013 / 11:02
Hygiene 6
Gastvrijheid 3
Bar 5
Restaurant 3

  laten we meteen maar met de deur in huis vallen pffffffffff wat is deze club achteruit gegaan sinds de laatste keer dat wij er waren. 
Waar is de leuke sfeer gebleven ???? alleen maar mannen alleen die ook nog eens opdringerig zijn en na mate de avond vordert alleen maar vervelender worden. 
Weinig stellen en voor de rest een lege zaak. 
Waar zijn de leuke shows van een jaar geleden en waar is de dj gebleven ?? nu rest alleen muziek uit een computer die helemaal niets toevoegt aan de avond sfeerloos en afgezaagt helaas. 
geen sfeer meer in de zaak en het luxe hapjes buffet zoals aangegeven op de site is ook niet om naar huis te schrijven. 
Jammer maar helaas wij komen niet meer terug. 
Eigenaar doe er iets aan de zaak is prachtig alleen sfeerloos met zo weinig mensen en een dooie ambiance misschien dat het drukker wordt als er ook iets te beleven valt ook op swing gebied met andere stellen ipv de alleengaande mannen. 
 
groet A & T


A & T
19-08-2013 / 11:28
Hygiene 7
Gastvrijheid 5
Bar 7
Restaurant 1

  Er lopen zeker betaalde rond ????


Gangbanger
26-07-2013 / 15:10

  Afgelopen keer zo genoten dat ik besloten heb vanavond weer te gaan. Ben jij lekker en kan je paar keer achter elkaar? Ik slank ben er dol op dus kom dan vanavond.


Gangbangster
25-07-2013 / 12:26
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Top avond gehad... lekker dakterras en zwembad!!


eaflevo
23-07-2013 / 14:44
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  Donderdag ben ik weer van de partij, de vorige keer dat ik er was beviel me erg :)


Gangbangster
15-07-2013 / 14:59
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Lekkere geile nacht gehad, waren weinig vervelende mannen en een aantal leuke geile stellen. Toppie dus.


AdamEva
13-07-2013 / 17:29
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Gewoon leuke club. Alles klopt. Totdat.... het er spetterend aan toe gaat en de handdoeken ineens op zijn. Op=op en dan haken de vrouwen af en kan je even na enen weer naar huis.


Gewoon Amsterdams
12-07-2013 / 19:38
Hygiene 5
Gastvrijheid 8
Bar 9
Restaurant 7

  Door de onwijs leuke ervaring vorige keer ga ik vandaag weer. Zie ik je/jullie vanavond weer?


Meisje26
11-07-2013 / 16:29
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Leuke avond gehad!!!


Stel072
17-06-2013 / 00:26
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij (stel) gaan vanavond, 25 mei, voor het eerst, ben benieuwd!:-)


R & I
25-05-2013 / 18:57

  Erg vriendelijk personeel welke de tijd even nemen om alles uit te leggen.


Stel023
05-05-2013 / 03:17
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ik vind dit een fantastische club!!! Leuke aardige uitbaters, prima publiek, als je iemand afwijst is een 'nee" voldoende. Wij gaan 5april hier weer heen met een bevriend koppel.Marie
30-03-2013 / 11:04
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 5

  Wat is er aan de hand met deze club ???? waarom komen er zo weing stellen naar deze club alles klopt leuke sfeer goeie muziek perfecte mogelijkheden zoals zwembad en sauna's en toch blijft het hier rustig waarom ?? wij kunnen het niet plaatsen . 
Afgelopen Zaterdag geweest en niet druk terwijl in onze ogen deze club zoveel meer verdient. 
Het personeel doet zijn best om iedereen van dienst te zijn en een lekkere sfeer neer te zetten en toch maar 10 stellen en wat alleengaande mannen. 
Wie kan ons vertellen waarom deze club niet loopt. 
 
groet 
 
willem en jannie


swingstelletje
18-03-2013 / 10:33
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 7

  Viel mee met de stellen en alleengaande mannen. Het was niet druk, Jammer!! Wanneer gaat het weer lopen, kom op mensen, laten we er wat van maken.


jonmar
04-03-2013 / 19:26
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Afgelopen Zaterdag eens naar club Paradise geweest en we moeten zeggen het viel 100% mee. 
Na veel negatieve reacties te hebben gehoord en gelezen toch de stoute schoenen maar eens aangetrokken en richting Amsterdam afgereist. 
Er waren veel stellen en de alleengaande mannen vielen mee in aantal en in gedrag er was voor de alleengaande mannen een gangbang geregeld zodat wij de stellen eigenlijk niet zoveel last van ze hadden en ook het geloop achter je aan als je naar de sauna gaat of het zwembad of een kamertje viel daarom mee. 
Wij hebben ons prima vermaakt met een paar lekkere stellen. 
Alle kamers waren de hele avond prima schoon en de handdoeken werden snel opgehaald als die werden vergeten door de bezoekers. 
prima hapjes tussendoor en de bediening was prima inorde. 
we hebben met nog vele anderen lekker staan dansen op de prima muziek die de dj draaide voor iedereen wat van zijn of haar muziek keuze van trance tot house en latin en salsa en niet te hard zodat je gewoon naast de dansvloer kon praten prima gedaan dus. 
Al met al kunnen we zeggen dat we nog eens terug gaan komen hier in de hoop dat dit deze positieve draai hier wordt voortgezet. 
 
groet  
A & t 


lekker stel
21-01-2013 / 10:32
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 9

  een prachtig mooie club..helaas te weinig stellen en vel ste veel mannen alleen en ook bijna allemaal van buitenlandse afkomst die je waar je ook gaat achter volgen


stel amsterdam
16-10-2012 / 10:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 5

  Geweldige club, wij komen hier het liefste naartoe. De club is mooi, schoon het personeel is geweldig!! vooral de eigenaar is een hele aardige man. Wij zijn zelf niet helemaal nederlands dus we storen ons totaal niet aan de buitenlanders het is maar net hoe jezelf bent he!! daarbij komt, dat er gewoon respect is nee is nee. De afgesloten kamers zijn perfect het zwembad en stoomcabine zijn geweldig! De sfeer is relaxt het eten is lekker. De prijzen zijn goed, de muziek is goed. Het liefste gaan wij ieder weekend!! En inderdaad als je daar de deur uitloopt voel je jezelf schoon!! Candyclub is echt een hoerenhuis daar zou ik als stel never nooit naartoe gaan, je komt toch niet aan gezelligheid sterker nog maakt niet uit hoe goed je eruit ziet en hoe jong je bent, de 100 vrouwen daar hebben alleen maar oog voor alleengaande mannen met geld (terwijl hun pooiers toe staan te kijken )


Sexycouple
28-02-2012 / 14:31
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Geen club voor ons. Bijna geen stellen, heel veel alleengaande mannen.


liefstel35
02-08-2011 / 11:35
Hygiene 5
Gastvrijheid 3
Bar 7
Restaurant 6

  Gelukkig! Het gaat weer de goede kant op; minder alleengaanden dan stellen! Mogelijkheid om te pinnen of credit card betalen is er niet meer; jammer! Tip: neem cash geld mee! 
Hygiene een 8 want de kamers zijn naarmate de avond vorderde vies en niet opgeruimd. Ligt ook an de gebruikers, maar ja, wat service mag je ook verwachten. Een topclub met goede faciliteiten en gezellige mensen! We komen al jaren en na gisteravond weer positief over paradise!!


jomar
29-05-2011 / 16:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10

  we loveeeee this club!! Echt een top club! De mensen zijn super aardig die daar werken al vanaf de eerste dag maar naar mate je daar langer komt nog meer... Het is allemaal erg schoon en netjes we voelen ons schoon zodra we daar weg gaan, de douches zijn schoon. Stellen krijgen daar een gesamelijke kleedkamer, dit is uiteraad ook erg prettig. Het zwembad, sauna stoomcabine de darkroom maar ook het terras en het buitenhuisje is top! We gaan daar vaak heen omdat de schoone kamers afgesloten kunnen worden, daarom kan je zelf je feestje bepalen :) de gangbang avond stelt alleen helaas niet veel voor, de laatste tijd organiseren ze wel steeds vaker leuke speciale avonden met ook de mogelijkheid om sexy kleding te kunnen kopen! Kortom geweldige club nee is nee niets moet alles mag.. Mochten jullie of jij gaan? Have fun en geniet!!


r...
18-05-2011 / 17:07
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Qua uitstraling ius dit een hele mooi club (YabYum style) alleen de mensen die het runnen zitten daar hun tijd vol te maken en thats it. Waardeloos eten en erg veel buitenlanders alsmede onverzorge mensen. Zonde van de club op zich. Daar is echt iets heel moois van te maken. Als ze er tenminste een goeie schoonmaakploeg inzetten. De bedden/banken zijn van skai en stinken vreselijk. Al een jaar geen Detoldoek door de naden geweest volgens ons..


Swingtime
25-10-2010 / 19:17
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Zeer onsympathiek stel wat deze tent runt. Het eten stelt niet veel voor. Qua faciliteiten is het een mooie club maar er zit totaal geen sfeer waardoor de mensen wegblijven.


Theo en Thea
24-10-2010 / 15:49
Hygiene 6
Gastvrijheid 3
Bar 6
Restaurant 5

  Prima sfeer, goed eten, goede gastvrijheid. 
Geen last gehad van alleengaande mannen, ze vragen of ze wat mogen. Advies naar andere is daarin gewoon direct en helder te blijven dan heb je er geen last van. Ze kennen soms thema's waarin paren alleen worden toe gelaten. Kortom top club!


Anoniem
06-04-2010 / 23:06
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  We zijn gisteren avond 6 maart 2010 voor de tweede keer in club Paradis geweest. Ronduit een sfeervolle club met uitstekende fasciliteiten. Sauna, stoombad, binnenzwembad, gratis handdoeken (badlakesn tegen kleine vergoeding te huur), Vriendelijke bediening. Lekkere hapjes ook al bij de vriendelijke entreeprijs inbegrepen. Wat wij verder prettig vonden is dat er verschillende afsluitbare kamertjes zijn: sommige geheel gesloten, andere met grote ramen of open traliewerk en veel met spiegels op spannende plaatsen. Voor de liefhebbers een darkroom, kamers met slings. Uiteraard een rokersruimte en een plek waar je rustig kunt dineren als je dat wil. Niet onbelangrijke.. goede muziek en entertauinment op speciale dagen. 
Je kunt dus sex hebben alleen met je partner waarbij je al dan niet bekeken kan worden . Als je je deur openhoud dan kan je anderen in principe er bij betrekken. 
 
De club kent dagen waarbij alleen stellen worden toegelaten maar wij hebben bewust gekozen voor een dag dat er ook extra mannen werden toegelaten. Over deze mannen doen de wildste verhalen de ronde. Zelf hebben wij ervaren dat mannen alleen zich niet opdringen doch beleefd vragen of zij mee kunnen doen. Er was respect voor mijn vrouwtje en respect voor mij. Wij hebben erg genoten van de avond..:-)) 
 
Paradise een prima club waar we zeker vaker zullen komen..


P en I
07-03-2010 / 17:59
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  Slecht geworden. Kwamen vaak hier maar nu niet meer door veel opdringerige mannen. Weinig stellen. We hebben alle dagen al uitgeprobeerd maar het is de laatste tijd gewoonweg slecht. Ze zijn gericht op alleenstaande mannen, die brengen geld in het laatje..... heel erg jammer. Mooie faciliteiten!!


leukstelutrecht
14-01-2010 / 18:45
Hygiene 5
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 5

  kwamen er tot een jaar geleden vaak op zondagmiddag 
gezellige club hoor  
lekkeresauna en heerlijk zwembad 
gewoon lekkere club 
maar 
op een gegeven moment waren de mannen voor 90% buitenlanders 
hebben we niks tegen. 
maar bepaalde toch de sfeer een beetje vonden we 
jammer van zo,n mooie club


johan-petra
15-05-2009 / 10:52
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Mijn vriendin is hier aangerand en aangevallen met een glas. 
tot 2 keer toe bewaking erg slecht. 
geen politie willen bellen maar wel een rekening van 150 euro vragen . geen ecxuus gekregen we werden nog zo snel mogelijk naar buiten gewerkt ook. 
Wij kwamen hier wekelijks goede klanten nooit ruzie , goed leuk betalend stel. 
Is gewoon een commerciele tent die iedereen maar binnen laat ongeacht de condtie van de persoon. 
 
GA HIER NOOIT HEEN. 
 
meest verrote avond in m'n leven! 
 
Candy club is overigens een aanrader gezellig goede beveiliging en een stuk goedkoper !!! 
kan er bijna de hele avond drinken voor 25 euro met z'n tweeen incl entree


Paul & Angel
15-03-2009 / 19:06
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wij zijn er nadat we eerder een andere club hadden bezocht, waar we minder over te spreken waren, eens bij club Paradise gaan kijken. Wij hebben dit als erg plezierig onder vonden. Een gezellige bediening, en heerlijk zwembad en natuurlijk ook de sauna's zullen we niet snel vergeten. Wat ons aan gaat wij zullen dit graag nogmaals doen en kunnen iedereen aanraden. En natuurlijk is het altijd leuk als je er aleen paar mensen kent, wij waren er zomaar beland en het is evenzo goed heel erg bevallen.


R & A
06-03-2009 / 00:51
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 8

  hallo mijn naam is monique ik ga regelmatigmatig naar club paradise toe zowel aleen als samen ik kom daar graag omdat de sfeer daar erg relexd is het personeel erg vriendelijk niks moet alles mag mentaliteit en als vrouw aleen daar is het best goed geregeld ik zelf ben een volle vrouw maar dat is daar geen probleem je word daar gerespecteerd om wie je bent en niet om hoe je eruit ziet er komt daar van jong tot oud de mensen onderling is ok erg gezellig iedereen praat met elkaar je kan er zwemmen en sauna en heerlijk stoombad nemen voor ieder wat wils van alle clubs waar ik geweest ben ga ik het liefs daar naartoe het klopt dat er meer mannen zijn dan vrouwen dus roep alle dames op kom daar heen ik spreek uit ervaring alleen daar naartoe is erg leuk ga zo door met paradise jullie krijgen van mij een dikke 10


chanet/monique
05-02-2009 / 22:06
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn 1 keer naar deze club gegaan, het natwater gedeelte is inderdaad super, ook de kamers zijn erg netjes. Leuk is vooral de kamer met de ernorme glaze wand waarbij andere stellen naar jou en je partner kunnen bekijken. 
 
We waren er op een zondag ons viel op dat het toen erg stil was, er liepen ongeveer een paar of 10 rond. Het eten vonden wij slecht. 
 
groetjes dick en angelique


dick en angelique
21-07-2008 / 00:55
Hygiene 9
Gastvrijheid 5
Bar 7
Restaurant 5

  mooie grote club , op sommige dagen meer hoerenkast de we 
oppassen met drank bestelen omdat je er ook op nr drinkt 
voor je het weet staat er een hogere rekening op de bonuitdraai 
 
 
paar keer geweest zwembad kan lekker zijn eten gaat  amstelstel
02-07-2008 / 13:36
Hygiene 5
Gastvrijheid 2
Bar 4
Restaurant 2

  Zijn een paar keer hier geweest. Maar het valt ons wat tegen. Het ziet er verder allemaal geweldig uit,maar wel veel buitenlanders die er een andere kijk op na houden zoals het in andere club's gaat. En we hebben het idee dat het personeel daar hun werk doet,en thats it. Eten was ook niet echt om naar huis te schrijven. En een hele grote club vergeleken met het aantal mensen wat er komt.


R&D
30-06-2008 / 20:44
Hygiene 6
Gastvrijheid 4
Bar 6
Restaurant 4

  Wij zijn een keer of 4 geweest.Een grote club,gezellige uitstraling en van alles wat wils voor iedereen.Wel een paar minpuntjes er is geen bubbelbad.Maar dat maakt het grote binnen zwembad weer goed.Eten is niet in overvloed maar wel wat er is smaakt goed.Veel loslopende buitenlandse mannen, 
die als ze hun zin niet krijgen achter je rug spugen. 
Als er een avond zou zijn zonder single mannen zou dit 1 van de grote topclubs van Nederland kunnen zijn is onze mening.Personeel zou wel wat vriendelijker mogen zijn.


Wil en Anita
25-06-2008 / 16:08
Hygiene 8
Gastvrijheid 6
Bar 8
Restaurant 6

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Latex Jumpsuit
€ 139.95 € 109.95
Dorcel Anna Polina Fleshlight
€ 64.95 € 57.00
Main Squeeze The Virgin
€ 67.95 € 61.16
The Gladiator Sleeve Met Dubbele Stimulatie - Zwart
€ 32.95 € 26.36
Fifty Shades Freed Vibrerende Buttplug
€ 119.95 € 89.95
Visnet Catsuit Met Kanten Band
€ 19.95 € 9.95
Main Squeeze The Virgin - Sleeve
€ 34.95 € 17.95
Kuisheidsring Met Dilator
€ 52.95 € 16.95
Chick Flick Rabbit Bullet Vibrator - Roze
€ 99.95 € 59.95
Rope Me In Flogger - Rood
€ 14.95 € 11.96