- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Wilphof
6.0
Adres: Oude Ardeweg 28
Plaats: 7384 SW Wilp
Provincie: Gelderland, Nederland
Telefoon: 055 3012446
Website: http://www.wilphof.nl

Wij zijn een middelgrote parenclub gelegen in de buurt van Apeldoorn met een beschutte, ruime en  
 
goed verlichte parkeergelegenheid. De volgende faciliteiten staan U ter beschikking. 
 
Een tuin met zitje en ligweide voor buitenseks. Een sauna en een Turks stoombad. 
 
Enige gezellige relaxruimtes. En natuurlijk een gezellige bar en zithoek. 
 
Elke avond is zowel voor paren als alleengaande dames en heren  

Lees alles over Wilphof >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Wilphof toe

  dringende vraag wij vragen ons af hoe het staat met de wilphof, tijdelijk gesloten krijg je te zien als je op hun site klikt, mar tijdelijk begind het lang teduren wie weet er meer van, gaat het nog weer open of is het over en uit nen heeft de gemeente voorst het definitief gesloten.


zij &hij
22-05-2014 / 17:08
Hygiene 7
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 6

  vragen ons af waarom deze club op zaterdag maar tot 1u open is?De meeste andere clubs begint het pas om 23 u de stemming erin te komen en dan sluit de zaak al om 1u?Wij snappen dit echt niet?Waren van plan om te gaan maar kijken toch naar een andere club met ruimere openingstijden


stel
18-01-2014 / 22:57

  We zijn vandaag, vrijdagmiddag naar De Wilphof geweest. Een club die aan het uitbreiden is geslagen. We vonden het erg gezellig. De barvrouw was heel aardig en de gasten ook. Het is er hygiënisch en gezellig. Het was nu wat rustig, maar we komen zeker terug op een zaterdagavond. Single mannen waren niet opdringerig. Jacuzzi was prettig. M heeft genoten van een aardige en attente man. Zo hoort het.  
We kunnen De Wilphof zeker aanraden. Leuke club.


lucky_D_en_M
22-11-2013 / 20:47
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Zaterdag voor de eerste keer bij wilphof geweest en tevens onze eerste keer in een club. 
Gezellige kleine club met een flink aantal alleengaande mannen maar de meesten niet opdringerig of vervelend. Nee werd wel netjes geaccepteerd. Ook een flink aantal stellen aanwezig. leeftijden tussen 25 en 55. voor elk wat wils.  
Vanaf openingstijd tot sluit was het gezellig druk. Het personeel kwam met borrelhapjes langs en er was een klein eenvoudig maar smakelijk buffetje. 
De 3 aanwezige relaxruimtes werden veel gebruikt en het was er schoon. Geen slingerende rommel. Sanitair was ook netjes. 
Nadeel vonden wij wel dat de aanwezige alleengaande mannen op een kluitje voor de deur gaan staan kijken. Een vriendelijk verzoek om afstand te houden was telkens wel voldoende. 
 
Voor ons als eerstelingen een leuke positieve ervaring. Als we besluiten nogmaals naar en club te gaan gaan we graag weer naar wilphof.


stel veertigers
13-10-2013 / 16:24
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Mannen begrijp dat je niet opdringerig bent....dat schrikt ons af...helaas niet onze club


H&S
19-08-2013 / 02:54
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  van de week bij de Wilphof geweest. Kleine club, aardige mensen. Bezetting was niet echt 'je van het'. Veel vrijgezellen of mannen alleen tegen een drietal stelletjes. Wel een dame (poolse) alleen, maar ingehuurd door de Wilphof. Prima voor de mannen alleen maar verder ook niet.... Voordeel is de jacuzzi buiten, maar die was echt niet goed op temperatuur. We vroegen ons zelfs af hoe vaak het water ververst wordt, want het voelde een beetje *%$% aan.... Maar ja, de entree prijs was er dan ook naar. 'maar'25 euro....krijg je koffie uit een plastic bekertje, en plakje worst van de aldi. Ach ja, om een leuke gezellige avond te hebben, voldoende....maar of we er geregeld komen....wie weet: als de nieuwe jacuzzi/bubbelbad klaar is. 
XXlimburgs_stel
11-08-2013 / 14:56
Hygiene 4
Gastvrijheid 5
Bar 4
Restaurant 1

  hallo wij zijn een stel van rond de 50 jaar en hebben sinds kort de wilphof ontdekt na een paar keer ergengs anders geweest te zijn en onze ervaring is dat er overal wel iets is grote clubs heb je weinig contact met mensen en dat heb je in de wilphof niet daar praat iedereen gewoon met elkaar of je nu een stel of singele bent jong en oud maak niets uit. allemaal gelijk dus voor ons gewoon de wilphof je voelt je er thuis en wat belangrijk is voor de vrouw is veiligheid en dat is wel belangrijk . en gezeligheid moet je zelf maken en dat lukt ons altijd zowel s,midags als s,avonds wij vinden het er top en ook de gastvrijheid is goed en de bediening is top leuke mensen achter de bar  
en betaalbaar voor de gewone man  
rieki en gerard en de rest ga zo door


jan en kittie
28-07-2013 / 08:56
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Voor het eerst de Wilphof bezocht. Plezierig ervaring. Je hebt grote clubs met veel uitstraling maar ook sobere clubs met een veel kleinschaliger aanbod. De Wilphof is zo’n club. Maar in zo’n club kun je net zoveel plezier hebben als een grote. De ontvangst is hartelijk maar niet overdreven. Gewoon zakelijk betalen met een stempel op de stempelkaart maat geen gedoe van identiteit of lidmaatschapskaart. De koffie is in plastic bekertjes en er is geen sterke drank. Warme gehaktballetjes, plakjes worst met blokjes kaas en een salade vormen het buffet. Het sanitaire is schoon en doelmatig maar niet overdreven. Er zijn drie relaxruimtes die niet groot zijn maar wel aan de behoefte tegemoet komen. Handdoeken en condooms zijn aanwezig. Het is allemaal bescheiden maar voldoende. De rest moet je zelf,samen met de andere gasten doen………


johan1
25-05-2013 / 23:49
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 7

  Wij hebben al meerdere clubs bezocht maar daar zijn altijd die mega geile gefrusteerde mannen die zich opdringen. Wij hebben al gangbangs gehad in goede settings en dan is alles mogelijk. Geile mannen die geen respect kennen en al naast je liggen voordat je er zelf ligt zijn zo'n afknapper!!!! wilphof go fot it!


Stel
21-05-2013 / 02:16
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Over een tijdje zitten wij er zo'n beetje in de buurt en gaan we hier ook eens kijken.Tegen die tijd brengen wij verslag uit. 
De entree-prijs is wel erg laag, dus we weten niet wat we moeten verwachten.


P&C
19-03-2013 / 19:55

  Na veel positieve en negatieve ervaringen gelezen te hebben, ben ik vorige week zelfs 2x in Wilphof geweest. Ik vond het super leuk, gezellig en sfeervol. Het is klein, knus en door de eigenaren voelde ik me direct op mijn gemak. Ik ben de eerste keer met een vriend geweest op een donderdagavond toen waren er niet veel stellen en wat ouder publiek. De zaterdagavond ben ik met een vriendin geweest, het was er super druk met vele jongeren mensen. Veel stellen en gelijke aantal alleengaande mannen en vrouwen. De eigenaren Rieki en Gerard komen geregeld even langs om een praatje te maken, koppel poging te bespreken en om te horen of alles goed verloopt! Het is erg geruststellend als dit gebeurd, bij problemen (nog niet gehad) kan je dit direct melden.


Jose
19-03-2013 / 14:57
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 5

  Grappig om ook een aantal negatieve berichten te lezen hier. Lijken wel echte Wilphof haters! Ik zou zeggen, ga er gewoon heen en je zult zien dat het er erg gezellig is, je hoort er meteen bij, geen kliekjes. Nette nieuwe wc's en douches. Het is er altijd druk en gezellig! Genoeg stellen, single dames en heren. De alleenstaande heren komen bijna altijd aan hun trekken. We komen er regelmatig. Gewoon doen dus, en dan pas oordelen.


Stel Overijssel
07-03-2013 / 00:20
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 4

  Onveilige sex?Bah dat doe je toch niet, tenminste, als je nog niet dood wilt of ziek wil worden? Dat ziet toch iedereen?


Bah
30-01-2013 / 22:32

  Te smerig voor woorden!!!! Hoerenkast, gewoon smerig!! Een vast clubje die onveilige sex bedrijven, bah, eens en nooit en nimmer meer!!


hot couple
29-01-2013 / 19:01
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  gaan er niks over zeggen verder . 
maar zien ons daar echt niet weer. 
maak er een kroeg van denk dat dat beter bij de eigenaren past.


sanne&berry
03-01-2013 / 03:31
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 1

  De wilphof is een kleine en gezellige parenclub. Anders dan andere parenclubs? Ja! Maar niet persé in negatieve zin. De hygiëne is gewoon goed, helemaal niets mis mee. Het personeel loopt continu rond om daar op toe te zien en als er iets niet in orde is, wordt dat gelijk opgeruimd/schoongemaakt. 
 
Als alleengaande (biseksuele) vrouw is het voor mij echt heerlijk in de Wilphof. De mannen zijn niet opdringerig en nee is ook echt nee. Sommige dames zijn ook in voor een bi-avontuurtje en ik word altijd heerlijk verwend daar. En als ik geen zin heb om iets te doen, zit ik gewoon lekker aan de bar. Er wordt goede muziek gedraaid die bij de sfeer past, je kunt lekker dansen en je wordt bij de bar snel geholpen. 
 
Ook is er ruimte voor ontspanning in de jacuzzi of sauna. De sfeer is ongedwongen en ik voel me na een avond in de Wilphof altijd lekker energiek om er de rest van de week tegenaan te kunnen (zorg voor kinderen, werk, huishouden...) 
 
Op zaterdagavond staan er hapjes, goed afgedekt en hygiënisch. Niets bijzonders, maar wel gewoon lekker. 
 
Ik kan iedereen de Wilphof aanraden. Gezelligheid, ontspanning en geilheid is daar.


Babette de Bruxelles
09-12-2012 / 12:01
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Walgelijke club vieze vette gastvrouw, alles is smerig en vies, barruimte heel erg rokerig, jacuzzi te smerig voor woorden kortom nooit heen gaan!, is gewoon een boerenschuur!!!


leo en jannie
12-11-2012 / 21:52
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 2
Restaurant 1

  Gewoon een erg gezellige club. Zeker geen opdringerige mannen en altijd druk!


Stel TWente
13-10-2012 / 01:37
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 7
Restaurant 4

  hoi hoi het is een super gezellig club 
of je houd de van of niet 
ga zo door de wilphof


lief stel
03-10-2012 / 22:34
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Het is maar wat je gewend bent. Waar kom je uiteindelijk voor? Onze ervaring in de Wilphof is matig. 
Voor degene die in Brabant en omstreken wonen: Ga eens naar Innjoy. Is top!!


Sapperdeflap
03-10-2012 / 16:54
Hygiene 5
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 3

  Wij stel midden 30 bezoeken al geruime tijd verschillende parenclubs.  
 
Bij de wilphof willen wij het niet eens hebben over de hygiene van de club maar over het feit dat ons werd gevraagd om op deze site een beoordeling te geven met allemaal tienen,nou ja zeg mogen wij dit zelf beoordelen? 
 
Maar goed om niet al te bod over te komen scoren jullie wat ons betreft ver onder het gemiddelde!


m&m
23-09-2012 / 14:21
Hygiene 2
Gastvrijheid 3
Bar 2
Restaurant 1

  Na Amourette te hebben bezocht ( wat 1 1/2 uur rijden was voor ons) wilde we een parenclub bezoeken die wat dichterbij lag. Wij besloten de Wilphof te bezoeken...Wij werden ontvangen met: Hallo, kom maar naar binnen, het kost €30. De onsmakelijke geklede dikke gastvrouw beloofde een rondleiding, maar was er te druk voor. Er liepen veel oudere en dikke mensen die commentaar leverde op de parende stellen en vieze geluiden erbij maakten. Aan de bar kon ik het nauwelijks volhouden omdat er flink gerookt werd in de te kleine ruimte. De ligplaatsen waren bekleed met een kunststof dekje die plakte aan je lichaam. Er waren veel singel mannen die constant achter ons aanliepen. De doucheruimte ( er was maar een) was erg vochtig en je moest door de nattigheid naar buiten lopen , wat levensgevaarlijk was. Kortom, wij hoeven hier NOOIT meer heen. wat een goedkoop en smerige sfeer was het!


Anna en Johan
16-09-2012 / 22:05
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 2
Restaurant 2

  wij gaan heel regelmatig naar de wilphof het is er nu een stuk verbeterd een 2 toiletten en grotere douche  
het is er best wel schoon er zeker zeer gezellig  
gaan er binnen kort weer naar toep en j
02-06-2012 / 23:19
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 6

  Wij hebben 2 mei voor het eerst de stap gezet om de wilphof te gaan bezoeken ondanks de slechte dingen die hier geschreven werden hebben wij een een hele goede ervaring gehad in de wilphof!!! bij binnen komst een erg nette en vriendelijke ontvangs gehad die ons gelijk op ons gemak stelde en uitleg gaf over de club. Na het omkleden eerst een drankje genomen aan de gezellige bar en een uitgebreide rondleiding gehad met goede uitleg van de dame die ook de tijd voor je nam om je antwoord te geven op je vragen. De wilphof is een erg leuke en gezellige club waar alles kan maar niets moet. Wij gaan hier zeker vaken naar toe echt een aanrader voor iedereen die een eerste stap wilt zetten om naar een parenclub te gaan.


Wijnand en Yvonne
06-05-2012 / 18:16
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  bijzonder prettige, en nette club. 
zijn hier voor het eerst gweest, werden prima ontvangen. 
heel erg ongewongen, geen gedoe, gewoon een soort gezellige verjaardag, maar dan niet in je knappe pak.... 
 
geen opdringerige types, absoluut een kleine zeer leuke club. 
ook voor de beginners een aanrader!!


r&t
01-04-2012 / 12:53
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 8

  bijzonder prettig


r&t
01-04-2012 / 12:50
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 7

  Hoi allemaal ik kom al vaker in deze clup en het is er altijd actief.Je komt snel in contact kortom kei leuke clup.En het is niet te vergelijken met een grote clup ben daar ook wel eens geweest maar in deze clup wordt niemand uit gesloten dik of dun jong of oud.Je word altijd op genomen tussen de vaste bezoekers.En heel belangrijk het is er altijdheel actief.Er zijn niewe wc en er is een duo douche.en altijd vrindelijk ondvangst.Kortom de beste clup van nederland.Geile xxxxxx xxxxxxxxx Robert.


Robert
13-02-2012 / 10:44
Hygiene 9
Gastvrijheid 10
Bar 9
Restaurant 8

  Gisteren 06-01 voor het eerst hier geweest. 
We waren al een tijdje opzoek naar een club en naar veel zoeken toch besloten hier naar toe te gaan ondanks de vele negatieve reactie's. 
Maar je moet toch zoiets zelf ervaren. 
En het viel ons 100 procent mee!!! 
We werden ontvangen door de eigenaaressen,die ons een goede rondleiding gaf en ons op ons gemak stelde!! 
Het eten is inderdaad niet veel keus maar wel goed. 
De mannen zijn zeker niet opdringerig en nee is nee!! 
De mensen die er gisteren waren,zijn zeker niet oud maar ook niet piep jong echt van alle leeftijden. 
De club was niet groot maar wel gezellig. 
En zeker niet zoals wij in eerdere berichten lazen vies en ranzig.Het was er echt schoon. 
Allen de jacuzzi was wel vies en dat was wel jammer. 
Wij hebben een geweldige avond gehad en komen zeker nog een keertje terug!! 


j en j
07-01-2012 / 13:51
Hygiene 7
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 5

  Hoe kan het toch zo zijn dat de ene een 10 geeft en de ander een 1.Dat er meningsverschillen zijn ok, maar die lopen wel erg uiteen.


P&C
02-01-2012 / 20:58

  Wij komen geregeld in deze mooie club..elke keer als we binnen komen is er een hartelijk welkom..alles is schoon en fris..en nog belangrijker het is er altijd gezellig... 
wij blijven zeker naar deze club gaan want er zijn altijd gezellige mannen en vrouwen waar we veel plezier mee hebbeb. helaas dat de tijd dan altijd zo snel om is... 
dus wat ons betreft..de wilphof is een echte aanrader!!


A en M
02-01-2012 / 13:32
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Sorry, maar de Wilphof is iets verbeterd na de overname. Maar klagen over het eten vind ik wat lullig aangezien je geen drol betaalt. Verwacht geen 3gangen menu op een plek waar de entree + drankjes meestal GRATIS zijn voor stellen. (op de duurste dag betaal je 40 of 50 piek) 
 
Hygiënisch is het idd niet maar dat komt ook door die kerels die hun condooms overal laten slingeren of wijven die uit hun kut sproeien en het niet opruimen (sorrry voor taalgebruik). 
 
veel mannen ja maar ongeveer even veel vrouwen...die worden idd betaalt door de eigenaar denk ik! 
 


stelletjeuitdrenthe
18-12-2011 / 01:22
Hygiene 2
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 3

  Maandag 12 december voor het eerst naar een parenclub geweest. 
 
Na lang zoeken op het internet is onze keuze gevallen voor de Wilphof omdat het volgens hun website een gezellige middelgrote parenclub betrof. 
Niets is gelogen, bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door de gastvrouw en haar man. Na een korte rondleiding werden wij uitgenodigd om in een gezellige zithoek plaats te nemen, de gastvrouw nam de tijd om ons het e.e.a uit te leggen en ons op ons gemak te laten voelen. 
 
Na een uurtje chillen hebben wij ons heerlijk kunnen laten gaan, de mannen waren niet overdreven opdringerig en een nee betekende echt een nee!! 
Wij hebben ons hierdoor dan ook heerlijk kunnen laten gaan, waardoor wij ook met een gevoel weg gegaan zijn: 'van hier willen wij nog graag een keer terugkomen'. 
 
Wilphof wij danken jullie voor deze gezellige geile avond en komen dan ook zeker een keer bij jullie terug.


Chicky
17-12-2011 / 13:24
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  zeer gezellig  
Toppie!!!!!!!!!!!!!!


man en vrouw
01-12-2011 / 23:51
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Smerige, onhygiënische, vieze club. Bah! Nooit meer!


J&M
02-11-2011 / 19:33
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  we zijn in deze club geweest nou wat ze zeggen is voor 50% waar het eten is slecht en schoon is het er al helemaal niet ze zijn wel vriendelijk bij binnenkomst maar voor de rest gaanwij er niet meer heen gr a&n


a&n
23-08-2011 / 16:23
Hygiene 1
Gastvrijheid 7
Bar 1
Restaurant 1

  voor de tweede keer hier geweest. We vinden het een gezellige en intieme club, We zijn voorheen naar vele andere parenclubs geweest maar de Wilphof is toch echt een blijverdje. En ook gezellige jonge stellen komen hier. 
 
gr L en A


L en A
16-06-2011 / 22:50
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 7

  De beste club


patrick en silvia
10-06-2011 / 08:30
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Gewoon een super top club


patrickensilvia
10-06-2011 / 08:28
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Ik ben er gisteren geweest met een vriend. Wat een slechte club...vriendelijkheid, hygiene, onderhoud etc ver onder de maat....samengevat, eens maar nooit meer!


An
02-06-2011 / 13:48
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 1

  Zoek je een leuke schone en bovenal gezellige kleine club dan moet je naar de wilphof. 
De eigenaren zijn super vriendelijk,de kamers schoon en ook desauna en bubbelbad zijn heerlijk. 
Wij zijn er nu een aantal keren geweest en hebben dan altijd een topavond.


gerda en teus
17-03-2011 / 19:29
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Ik zou a.s. zaterdag hier eens een kijkje willen nemen ben nog nooit bij een parenclub geweest maar ben een jongen van 29 is het dan wel verstandig hierheen te gaan en zijn er misschien dames die zin hebben in een date aldaar? Mogen ouder zijn !!!


Dennis
03-03-2011 / 21:13
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9
Restaurant 9

  We zijn er in geweest, maar voor ons hoeft het geen tweede keer meer. De eigenaren zijn aardig, maar veel oudere stellen, en dik. Veel alleengaande heren die maar achter de stellen aan lopen om maar te loeren. Jaccuzzi was vies, het eten was matig. In de bar stikte je van de rook. Wij hebben ons zelf wel vermaakt, maar de volgende keer zoeken we zeker iets anders.


Geil stel
20-02-2011 / 20:08
Hygiene 4
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 2

  het is een gezellige kleine club waar het netjes en schoon is. 
de eigenaren riekie en gerard zijn vriendelijk en aardig en maken graag een praatje met hun klanten. 
de hapjes zijn lekker teminste ik kan er niet afblijven


E & T
28-11-2010 / 21:42
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  allereerst hoe kun je het niet leuk hebben op zondag nou dat snap ik wel want ze zijn op zondag nooit open maargoed wij vinden het een leuke club hoor lekker gastvrij net of je iedereen al heel lang kent leuk toch en het eten ook goed hoor misschien een kleinschalig restaurant maar eten aan de bar is toch ook gezellig wij komen er regelmatig en zullen dit zeker blijven doen en mannen niet opdringerig want nee is nee zoniet dan kun je daar toch melding van maken nou ik zal zeggen tot gauw luitjes


Tonny en Jeanette
18-10-2010 / 10:04
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  ga hier niet naar toe


henk
17-10-2010 / 11:18
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  ik ben er zondagavond i de (club,lijkt meer op een woonhuis)geweest het was echt verschrikkelijk je het eten was niet om aan te raken de vrouwen waren allemaal boven de 40  
enige die een beetje neuk baar was ,was hun dochter dus als je gaat vraag hun dochter verders sterkte.De club is naast een vrachtwagen parkeerplaats dus er zijn heel veel mannen aanwezig 
daarom lopen mannen achter een vrouw aan terennen erg zielig


Jan
17-10-2010 / 11:16
Hygiene 2
Gastvrijheid 5
Bar 2
Restaurant 1

  Wat een bagger club. Vrouw onvriendelijke opdringerige kerels die de overhandhebben. Voor stellen geen doorkomen aan. Je wordt bedolven door alleengaande kerels. Het eten is te vies om naar te kijken. Cola zonder prik enz enz


fred en els
17-10-2010 / 01:33
Hygiene 1
Gastvrijheid 8
Bar 6
Restaurant 1

  Dinsdag 12.10.2010 
Zaterdagavond 9 oktober 2010 had ik een blinddate en ik was al een poosje niet meer in de wilphof geweest. 
Bij binnenkomst werd de muziek gestart van lang zal ze leven en ik kreeg gelijk 2 mooie kadoos. 
Pfff wat een hartelijk ontvangst zeg! 
Riekie de eigenares had onthouden dat ik kort geleden 
mijn 50e verjaardag zou vieren en dat werd op deze manier nog eens gedaan. De blinddate was helaas niet wat ik had gehoopt maar ik heb me uitstekend vermaakt gelukkig. 
Uren lang werd ik heerlijk verwend door een lieve man(nen). 
;-)) Ach ja, goed voor jezelf zorgen. Als iedereen dat zou doen? Liefs, Roos. XXX  


Roos
12-10-2010 / 16:29
Hygiene 5
Gastvrijheid 9
Bar 6
Restaurant 5

  Nou we zijn er heen gegaan met geile bedoelingen maar toen we eenmaal binnen waren was alle geilheid verdwenen. 
De eigenaar deed open en vertelde gelijk dat de kleding uit moest. Ook hebben we geen rondleiding gehad. er werd bij de deur verteld dat de sauna, rokersruimte en bubbelbad buiten waren. De deur stond open (buiten was het 6 graden) Bijna alle vloerbedekking was nat van water. Smerige douches en wc. Ook de kledingruimte was niet erg fris. 
Geen lakens op de bedden. Was net een gymzaalmatje wat op de bedden lag. 
 
Nee we raden dit echt af voor stelletjes . Dit is meer voor 50+ die het niet zo nou meer nemen en lage eisen hebben. 
 
JONGE EN HIPPE STELLEN GAAT HIER NIET HEEN!!!


Kiara en Ron
28-09-2010 / 01:57
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Prima, kleine club. Altijd gezellig en veel actieve mensen. 
Hapjes en drankjes ruim voldoende. Sfeer is gemoedelijk. 
Ik kom hier regelmatig en heb altijd plezier. 
Enne Gea..... het is niet verstandig andere mensen te zeggen dat ze een cursus Nederlands moeten volgen als je zelf niet foutloos schrijft. Ik heb in jouw stukje in ieder geval 20 taalfouten gevonden.....


suus
16-08-2010 / 12:59
Hygiene 8
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 7

  Vrijdag 23-07-2010 voor het eerst in een parenclub geweest. Was dus de Wilphof. Wel spannend zo'n 1e keer. Werd netjes ontvangen door lieve gastvrouw. Heeft ook alles netjes uitgelegd en de club laten zien. 
Restaurant is er niet, wel stonden er lekkere hapjes klaar. 
Niemand die opdringerig was. Heb in het bad een leuk contact gemaakt met een vrouw. Met haar ben ik later naar een kamer gegaan. Toen we lekker bezig waren, werd er netjes gevraagd of er gekeken mocht worden. Een ouder stel stond ook heerlijk te genieten toen wij met z'n 2'en bezig waren. Daar hebben wij samen daarna nog over gesproken en van genoten. 
Hoop dit stel hier nog eens tegen te komen en wie weet?? 
Zeker club om nog eens terug te komen.Peter
25-07-2010 / 21:15
Hygiene 9
Gastvrijheid 9
Bar 9

  Wij komen al heel wat jaartjes in de Wilphof. We hebben er heel wat leuke, geile uurtjes doorgebracht. Gezellig was het er meestal wel. 
Momenteel vinden we dat de club de naam parenclub niet meer mag dragen. Veel te veel mannen alleen, erg weinig stellen en de vrouwen die er alleen zitten zijn naar ons inzien ingehuurd door de eigenaar. 
Het eten wat er geserveerd wordt (enkel op zaterdag) is lekker maar onprofessioneel bereid. 
De hygiene in de club laat de laatste tijd sterk te wensen over. Sauna en bubbelbad zijn vaak erg vies. Douche en toilet hoognodig aan een renovatie toe. 
En dan nog het geen waar wij ons het meest aan storen.........mannen die wel heel opdringerig zijn en van een vrouw verwachten dat ze maar mee moet naar een kamer omdat hij haar wel leuk vind.


Wij geil stel
09-06-2010 / 11:20
Hygiene 1
Gastvrijheid 7
Bar 5
Restaurant 1

  Ik weet niet wat voor een onzin joke uitkraamt, maar wij komen met regelmaat naar de Wilphof ( en je ziet al de naam joke zegt iets) ten eerste kunnen ze niet eens goed nederlands schrijven dus cursus aangeboden leer nederlands schrijven. Dat moesten we even kwijt nu terzake; we komen met regelmaat naar de Wilphof en de uitbaatster Riekie is een heerlijk geweldig spontaan wijffie en ze is altijd in voor een leuk goed gesprek en ze gaat voor niets aan de kant ze zijn altijd zeer vriendelijk. Het is net of je als je daar binnenkomt meteen thuisvoelt ook al ben je daar voor de eerste keer. En over het begrip dat er alleen maar vrouwen lopen en oude vieze mannetjes zegt meer iets over Joke zelf want die heeft geen goed eigenbeeld. Ik Gea kan jullie vertellen dat er heerlijke aantrekkelijke geile vrouwen zijn en ik kan het weten ben namelijk een lekker geil bi vrouwtje en over de mannen gesproken ook daar is niets mis mee. Ze zijn heerlijk en zijn voor veel in. Maar ik zal jullie vertellen waarom ze zo negatief reageerd op de Wilphof, ze ziet erzelf niet uit en ze ziet natuurlijk continu een spiegel en ziet zichzelf tja dan ga je dingen zeggen om een ander te kwetsen zodat je zelf schoon blijft. 
Mensen ik raad het iedereen aan om gezellig naar de Wilphof te gaan en het eten is daar voortreffelijk als je soms wel eens een speciale wens hebt in lekkere trek (eten) maken ze het ook voor je klaar. En nogmaals diegene die het hardst schreeuwd dat het niet goed is zegt wat van die persoon die denkt alles gratis dan is het goed maar nogmaals het is geweldig daar bij Wilphof kom gelijk en je zal dezelfde geile heerlijke ervaringen ervaren. Even voor JOKE persoonlijk, je weet dat Riekie en Gerard niet uit ei komen, en weten wat ze doen en zijn zeer leuke spontane mensen in omgang dat is er wat er bij jou ontbreekt. Jarloers kreng 
 
Geile kus voor Riekie en Gerard en voor jou een gebakken ei 
 
Groetjes Gea


Gea
02-05-2010 / 16:46
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Even nog aanvulling op de Wilphof, er is helemala geen restaurant, er staan in de bar een paar vieze hapjes dat is het echt zonde van je geld!!! hele vieze bedoeling, er is een zwaar tekort aan stellen en dames in deze club, er lopen alleen maar oude vieze mannetjes vandaar de ingehuurde vieze dikke dames!!


joke
30-04-2010 / 19:27
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1

  Vieze smerige bedoeling de wilphof verkapt bordeel en vieze dikke vrouwen ook de uitbaatster is blonde ordinare vrouw die al rokend rondloopt er word overal gerookt, en ook alcohol geschonken barcadi e.d terwijl dat niet mag, kortom het is een smerige varkenschuur de wilphof en de dames die er werken zijn koeien, dus mannen opgelet de dames worden betaald!! kan je net zo goed naar de hoeren gaan toch! dit is geen parenclub en de posotieve berichten plaatsen ze zelf!!


joke
30-04-2010 / 19:08
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Zijn hier geweest, was direkt de laatste keer. Dit is geen parenclub, maar een verkapte hoerenkeet! Lopen een paar losse dames, die de mannen afwerken! Er waren weinig stellen, zodat als je apart wilde gaan, alle losse mannen achter je aan hebt. Is een jacuzzi, te vies om in te zitten, 4 kamers, te smerig om op te liggen. Wel een mooie tuin met jacuzzi, maar ook die was troebel. Bah, wat een vieze tent. 
Uitbaatster is een ordinaire hoogblonde dikke dame die al rokend rondloopt! Het is gewoon een schuur met kamers! 
Nooit en NOOIT meer daar de Wilphof!


leuk stel
29-03-2010 / 12:24
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  1 keer in deze club geweest. Op een doordeweekse dag. Eerste keer parenclub, dus spannend. Alles kruipdoorsluipdoor en beetje donker en afgetrapt. 1 blonde dame werd ons inziens gewoon betaald om daar te zijn en de alleengaande mannen "af te werken". Leuk stel ontmoet die in ieder geval betere uitleg gaven dan het personeel. Jacuzzi buiten was lekker. 
Paar uurtjes binnen geweest en toen toch maar weer weg. Viel ons tegen, maar misschien is het pas te vergelijken als je bij andere clubs bent geweest.  
 
Tip voor de Wilphof: verbeter het eten, was gewoon ranzig die blokjes kaas...


Stel eind 30
24-03-2010 / 22:34
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 5
Restaurant 4

  Op een woensdag geweest, 3 stellen (50+) en ruim 10 man. het is een kleine club, geen restaurant, een douche en toilet. 
Persoonlijk ik kwam voor mijn doel maar was beslist niet wat ik mij voor ogen had. Wellicht dat andere dagen beter zijn. 
Daarom zeg ik dat ook vanuit mij, voor mij geen tweede keer meer.


rambo
23-01-2010 / 00:25
Hygiene 6
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 2

  kom af en toe langs bij Wilphof en het is elke keer andere mensen maar de gastvrouw is altijd aardig en gezellig  
 
en mag dan miss wel klein zijn maar die 80,- die mannen betalen is dubbel en dwars waart maar dan moet je wel langer blijven dan 2 uurtjes


Nils Uit apeldoorn
26-10-2009 / 11:49
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  lekkere jacuzzi lekkere hapjes,lekkere mannen lekkere sauna,leuke mensen...kortom gezellig geil


Liza
30-09-2009 / 00:03
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  Wij zijn afgelopen maand een keer in de Wilphof geweest. We gaan dit jaar zo'n beejte alle clubs af en hadden gelezen dat het gekozen was tot club van het jaar; we hadden veel verwachtingen, maar helaas; het bleef bij verwachtingen..  
De bar is inprincipe gewoon een garage, laag, slechte afzuiging, veel rokende mensen, wel een hele aardige gastvrouw, we zijn er nog nooit geweest, maar ze vertelde ons dat ze al veel veranderd hebben, dus daar doen we geen oordeel over. Het was klein; kleine kamertjes, maar 1 wc, 1 kleine douche, en het eten was minimaal! .. pluspunten; buiten, de jacuzzi, sauna; dat zag er keurig uit. We hebben het zelf gezellig gemaakt; maar we vinden het geen aanrader, helaas. 
 
Wij hopen dat andere mensen zich er nog prima zullen vermaken.  
 
Groetjes, ons


StelletjeBrabant
16-09-2009 / 16:06
Hygiene 9
Gastvrijheid 7
Bar 3
Restaurant 2

  Voor het eerst in deze club geweest. Veel alleenstaande mannen. Veel rokers in een te kleine bar. Geen aparte rookruimte. Matig eten.


Ons
06-09-2009 / 11:54
Hygiene 4
Gastvrijheid 4
Bar 1
Restaurant 1

  hoi, ik ben een vrouw allen. 
bezoek vaak parenclub de wilphof. 
vrouwen zijn alles in de club, een vrouw heb het voor het zeggen.  
 
de mannen zijn NIET opdringerig.  
de gastvrouw is een hele fijne vrouw.  
ze weet waar ze het over heb, en staat GOED voor haar gasten klaar. de nieuwe eigenaares is echt een GASTVROUW!!!  
 
het etten is niet echt uitgebreidt maar voor die prijs, is het GOED.!!! 
 
Het is daar super schoon, allen jammer dat er ma 1 WC is. 
 
Ga Zo Door. Wilphof 
 
 


karin
12-06-2009 / 15:40
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  de wilphof is een gezellige club echt een doeners club  
zeker een aanrade. 
 
het is er erg schoon, top. 
wij gaan er vaak heen en iedere x wordt het beter. 
 
ga zodoor top.


niels en laura
12-06-2009 / 15:15
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 9

  gisteren voor het eerst bij wilhof geweest en ik kan maar 1 ding zeggen gewoon een topclub , het is gewoon super gastvrij erg schoon een mooie bar en het restaurant is ook super , hert is een club waar wij nog erg eel tijd gaan doorbrengen , het personeel daar is ook super gezellig , het is een dikke aanrader voor stellen , er lopen wel mannen rond maar die zijn niet opdringerig zoals bij veel andere clubs wel hebt. het is bij wilphof gewoon super , wilphof bedankt voor een superavond , voor alles een dikke vette 10


jong stel
12-06-2009 / 14:03
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  wat een geweldige club is het geworden het is daar erg schoon en natuurlijk geil we zijn daar een tijdje niet geweest maar nu er andere eigenaren op zitten komen we weer eens in de 14 dagen het is een echte doeners club het eten is lekker en de bediening erg goed we zouden het iedereen aanraden wat ons op viedat er veel vrouwen alleen komen en de gastvrijheid geven we een dikke 10


doenersstel
12-06-2009 / 13:12
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

  zijn er een paar weken geleden na een paar jaar van afwezigheid geweest. 
de wilphof is sinds dat het overgenomen is een hele leuke club geworden met een hele andere sfeer. 
zeker de moeite waard om eens langs te gaanf en r
05-01-2009 / 20:41
Hygiene 10
Gastvrijheid 9
Bar 8
Restaurant 5

  Op zich een hele leuke club, maar wij vinden het erg raar dat de gastvrouw meedoet. Volgens ons is dat niet gepast. Vandaar ook de 2 voor gastvrijheid, want volgens ons is dit de verkeerde 'gastvrijheid'


Stel-Roermond
15-07-2008 / 15:45
Hygiene 6
Gastvrijheid 2
Bar 7
Restaurant 7

  Eeen hele leuke en gezellige tijd gehad, Fausta met jou ook een lekkere en geile tijd beleefd!


Nickster
30-06-2008 / 11:10
Hygiene 10
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 10

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

Bailey XL Masturbator
€ 339.00 € 271.20
Strict Leather Padded Puppy Handschoenen
€ 259.00 € 99.95
Double Tunnel Plug - Zwart
€ 34.95 € 24.95
Paarse siliconen vibrator
€ 37.95 € 32.26
Just Glide Waterbased 20 ml
€ 2.95 € 1.50
Vibrating Cockring - Paars
€ 4.95 € 3.95
Fleshlight Girls - Angela White Indulge
€ 64.95 € 57.00
Dwayne XL Vibrator
€ 79.95 € 64.95
CB-6000S Kuisheidskooi - Transparant - 37 mm
€ 119.95 € 107.96
Metallic Short - Paars
€ 19.95 € 9.95