- Home
- Topclubs
- Clubs zoeken
- Chatten
- Afspreken
- Links
- Sex Shoppen
- Bingo / Poker
- Contact
  Ervaringen

 
Naam: Kasteel Waterloo
5.0
Adres: Waterloseweg 12
Plaats: 5954 NX Beesel
Provincie: Limburg, Nederland
Telefoon: 077-4743030
Website: http://www.kasteelwaterloo.nl

Kastelen hebben voor veel mensen iets mysterieus en aantrekkelijks, een voorrecht om zo een kasteel te mogen bezoeken en ook nog erotische avonturen te beleven. 
 
Kasteel Waterloo, gelegen in een 35.000 m2 groot park, gebouwd in 1922 door de bekende Roermondse architekt Casper Franssen, leerling van de beroemde meester-architekt Drs. Pierre Cuypers,ontwerper van o.a. het Rijksmuseum & het Centraal Station te Amsterdam, is in 1997 geheel gerenoveerd in originele staat. 
 
Erotiek staat bij ons op de eerste plaats, waarvoor wij in Europa als de aktiefste club bekend staan. 

Lees alles over Kasteel Waterloo >>


Voeg hier je eigen ervaringen met Kasteel Waterloo toe

  Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.


Hornylimbo
12-06-2016 / 13:01
Hygiene 8
Gastvrijheid 7
Bar 6
Restaurant 7

  Geweldig de avond van mijn leven gehad. eerst durfte ik niet maar een maal binnen was het een mooi welkom. Ik werd op mijn wenken bediend echt geile sfeer mmmm. Wat ik niet wist dat deze dag mijn mooiste ever zou worden het was mijn verjaardag en ik zou een mooi cadeau krijgen van mijn Nu Exman. 
Ik moest naar een donkere kamer daar werd ik opgewacht door een paar mannen wat mijn exman dus achteraf wetende had geregeld. nou wat ik daar had meegemaakt een echt sexfeest met donkere mannen Mijn Ex man wist dat ik eens een donkere man wilde proberen nou ik kreeg wat ik wilde een echt sexfeest niet een keer maar meerdere keren. Die mannen vergeeet ik nooit meer die Gangbang ook niet wauwwwwwwwwww. 
Inmiddels nieuwe man en raad eens een lekkere geile donkere man voor me zelf. Misschien kom ik snel eens terug maar voor mij was dit een geweldige eerste ervaring in een parenclub. De datum was 03-03-2001. gewoon the best day ever.


negersletje
28-04-2016 / 20:00
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 8

  Wij zijn drie weken terug op een vrijdagavond heen geweest. Wel geteld 55 auto's op de parkeerplaats. Zeer gastvrij welkom bij entree door een aardige mevrouw in gepaste kleding. We voelde ons op het gemak en hebben ons zeer vermaakt. Eerst beneden gezeten rond de bar en later boven naar de speelkamers om rond te kijken. Er waren genoeg heren maar ook veel stellen. Iedereen gedroeg zich zoals het hoort. We hebben ons hier goed vermaakt en komen zeker weer terug!


Justin en Gaby
12-10-2015 / 11:40
Hygiene 6
Gastvrijheid 10
Bar 8
Restaurant 6

  gisteren maar omgedraaid.....er stonden wel geteld 2 auto's op de parkeerplaats ......dat is mijn 95 !!! euro niet waard.... Verder geen beoordeling hier over gisteravond


wij
08-06-2014 / 12:57

  woensdag 6nov geweest, voor t eerst in n nl club. 
Super goed bevallen. meeste van de recensies hier zijn zwaar overdreven of zelfs geheel niet waar!. personeel was top! vriendelijk, behulpzaam. ( erg gelachen) gaan er zeker vaker komen!


l en e
08-11-2013 / 15:50
Hygiene 8
Gastvrijheid 10
Bar 10
Restaurant 8

  Deze club is inderdaad waardeloos,als man kom je hier bijna niet aan je trekken,veel te veel opdringerige mannen waar je bijna niet tussenkomt,het eten zoals hieronder is omschreven klopt inderdaad,dat je steeds de condooms aan de bar moet vragen klopt ook,dat de douche`s in slechte staat zijn klopt ook en dat je steeds om een kleine handdoek moet vragen aan de bar snap ik ook niet.Er zijn veel betere clubs te vinden.Ik kom hier dus nooit meer.


singel man
14-06-2013 / 19:36
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Als je zelf niet in een club bent geweest kun je er ook geen oordeel over geven, goed of slecht. Ook niet als de entree-prijs hoog lijkt.


D&G
11-06-2013 / 14:06

  @ stel @ p&c 
Als je de club de eerste keer op vrijdag bezoekt en jullie schrijven hier hetvolgende:  
Dat de club een opfrisbeurt kan gebruiken, je eten is slecht (lauw-warm) 1 handoek krijgt die maar net om je middel past, en je moet voor de volgende handoek naar beneden voor een nieuwe, en je moet de condooms onder aan de bar vragen, en de douche's zijn in slechte staat, en een klein straaltje water, en de wc wordt niet netjes schoongemaakt,dan kunnen we concluderen dat dit niet jullie club is en dat jullie een dikke plaat voor de kop hebben om een tweede keer terug te gaan, en dan ook nog 95 euro ervoor betalen! Dit verhaal van @stel heeft niets te maken met een club een 2de kans geven! P&C ??  
Je geeft een club een 2de of 3de kans als er op een bepaalde avond weinig mensen of als het toevallig die dag, jullie publiek niet is, een tweede of mischien een derde kans, maar als het beleid van de club waar jullie hier zo op afgeven in jullie ogen niet goed is maakt ook het publiek dat niet meer goed. Totaal onzinverhaal dus. 
Waarom wij er niet zijn geweest? We vinden het simpelweg te duur en komen in diverse goedkopere clubs waar we het altijd naar onze zin hebben.


Brabanders
11-06-2013 / 02:16

  Is helemaal niet raar.Je kunt na één keer niet zeggen wat voor een club het is, hooguit een indruk.Als je de club dan nog een kans geeft om nog een keer te gaan en dan op een andere dag, is wel rieel.


P&C
10-06-2013 / 18:57

  helemaal mee eens stel, ik ben hier vroeger vaaak geweest, en het hoeft voor mij als alleengaande man niet meer, veels te duur ik ga liever voor sex naar duitsland daar begrijpen ze wel wat sex industrie inhoud. vroeger was het in de kasteel heel gezellig met veel aktieve paren en single vrouwen. ze komen niet meer daar. (niet veel dan ) Jammer


jon
09-06-2013 / 00:32

  @brabanders  
 
Als jullie nog nooit in kasteel waterloo zijn geweest moet je eerst zelf gaan kijken voordat je een reactie geeft op onze ervaring


stel
08-06-2013 / 17:55

  @Stel 
Wel raar dat jullie van alles op en aan te merken hebben terwijl jullie dan toch 2 keer gaan, terwijl er toch genoeg andere clubs zijn. waar je veel meer service voor minder krijgt tenminste als men jullie verhaaltje hier moet geloven. Dit zal ons niet gebeuren, en uberhaupt gaan wij niet voor het eten naar een club. Vreemd verhaal.......en dan hier de club afzeiken...of zit er meer achter?? Concurentie?? 
Geven hier geen cijfers, we zijn er nooit geweest!


Brabanders
08-06-2013 / 12:03

  2 keer kasteel waterloo bezocht,1 keer op een vrijdag en 1 keer op een zaterdag.De club is redelijk oud vanbinnen,het kan wel een opfrisbeurt gebruiken het eten in het restaurant is slecht de lauwwarme salade is niet te eten daar zou zelfs Rob Geus niet vrolijk van worden.Je krijgt op vrijdag 1 handdoek die je maar amper om je middel krijgt.Als we naar boven gaan leggen we graag onze handdoek op de matras waar voor ons al iemand anders gelegen heeft.Na het erotisch spel moet je vervolgens eerst naar beneden om een andere handdoek te vragen want boven liggen ze niet,ook condooms moet je iedere keer vragen beneden aan de bar want die zijn boven ook niet te vinden.De douches zijn ook in slechte staat het kleine straaltje water kan je amper het zeep van je lichaam spoelen.Het personeel loopt ook niet rond om de wc netjes tussendoor schoon te maken.Op zaterdag betaal je als stel 95 euro dan zou je verwachten dat het eten toch iets uitgebreider is?Nee hoor dezelfde lauw warme salade als op vrijdag.Ik hoop dat de eigenaren van kasteel waterloo dit lezen en ze hier iets aan gaan doen in de toekomst.Er zullen meerdere waterloo bezoekers het met ons eens zijn.


stel
08-06-2013 / 11:11
Hygiene 1
Gastvrijheid 1
Bar 1
Restaurant 1

  Wat een k.tclub is dit met zn irritante groepjes stamgasten.  
We zijn er afgelopen zterdag geweest, en dat was eens maar nooit meer! Ze zeggen dat er alleen maar doeners zijn, maar die doen niets, en als ze al wat doen, alleen met elkaar konteneukers zijn het en het werkt daar allemaal zwart, 
het vreten is niet te doen goedkope afval 
 
Als buitenstaander heb je er niets te zoeken!


roy
06-02-2013 / 11:41
Hygiene 3
Gastvrijheid 3
Bar 3
Restaurant 2

  De laatste tijd zijn de paren & bi avonden veel sfeervoller en met meer stijl. De muziek boven is prima qua keuze en niveau, met leuk internationaal publiek. Het personeel zou veel beter/sexier gekleed moeten gaan, het buffet kan beter en de restaurantruimte kan gezelliger, maar het verandert ten goede. Waterloo moiet gewoon voor stijl kiezen, daar leent het kasteel zich prima voor, de inrichting is schitterend.


Frans en Marij
13-10-2012 / 12:09
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 6

  Ik weet wel zeker dat je gelijk hebt.De swingers van vandaag zijn niet meer de swingers van vroeger.In de club zijn ze zowieso niet meer aktief.Ook de grotere parenclubs vooral op zaterdag zijn voortaan discotheken waar nogal wat drugs wordt gebruikt.Heimwee.


M&A
28-04-2012 / 18:44

  Ben er op een vrijdag daar geweest en het was niet zo druk als vroeger veel het lijkt dat de stellen die daar komen niet van zwarte mannen houden , ik ben ook zelf zwart en er waren die avond ook een aantal zwarte mannen aanwezig en die werden ook regelmatig afgewezen door de vrouwen, niet door allemaal maar vroeger was het anders er kwamen meer aktieve stellen die ook van donkere mannen houden. ze heebben ook de black en white party maar ik denk dat er dan echt vrouwen komen speciaal voor zwarte mannen, maar dan kom je ook niet zo maar binnen want je moet via een andere zwarte man regelen dat je kan binnen komen, wat een gedoe zeg. maar goed ik kom daar dus helaas nooit meer. nog maals ik heb vroeger wel leuke momenten daar meegemaakt maar er komt nu heel ander publiek.ik ga leiver naar een party treff of sauna club in duitsland voor ongeveer voor een tientje meer kan je veel sex krijgen. in nederland is het paren club gebeuren volgens mij aan het uitsterven. dat is mijn mening.


jon
28-04-2012 / 10:34
Hygiene 6
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 5

  We vonden de entree heel bijzonder en de rustige atmosfeer erg prettig. In de bar zijn mensen vriendelijk en het is heel leuk om elkaar te bekijken omdat mensen met zorg erotisch gekleed zijn. Mooie kleding komt de atmosfeer zeer ten goede. 
Het was voor Ilse de eerste keer en ik vond het fijn dat ze zich na enige tijd op haar gemak voelde. Zo zeer dat ze zelf alleen naar de garderobe ging om zich nog uitdagende aan te kleden. Er waren wel een aantal alleenstaande mannen, maar niet opdringerig. Men hield zich op gepaste afstand. We kwamen een ander jong paar tegen en hebben met hen en ook met andere mensen een hele spannende avond gehad.  
We vonden wel dat er wat zuinig gedaan werd met de handdoeken en we zouden er graag extra voor betalen of we nemen er gewoon zelf mee.  
 
Tom en Ilse  
(begin 40ers) 


Tom en Ilse
27-04-2012 / 16:30
Hygiene 5
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 6

  Jarenlang met veel plezier deze club bezocht en dan voornamelijk de Black & White avonden. Maar de mentaliteit van de eigenaar / personeel staat me niet aan, zij vinden hun eigen gemak belangrijker dan hun klanten. De muziek is waardeloos en het eten is zeer slecht.


Viviane
13-11-2011 / 08:09
Hygiene 6
Gastvrijheid 1
Bar 4
Restaurant 1

  Wij zijn een stel en zijn vrijdag 18 maart naar de nudistenavond geweest in kasteel waterloo. de locatie is echt helemaal geweldig. mooi kasteel en prachtige kamers hier. wij komen al een jaar of 6 in parenclubs maar wat we hier hebben meegemaakt was voor ons nieuw en niet voor herhaling vatbaar. er waren denk ik zo’n 20 stellen en zeker 50 alleenstaande mannen. 
 
deze verhouding hoeft denk ik helemaal niet verkeerd te zijn maar zo respectloos als deze mannen omgingen met vrouwen hebben wij nog nergens meegemaakt. zodra we een kamer inliepen kwamen er minimaal 5 man om ons heen staan die zich meteen begonnen af te trekken. ze kwamen echt zowat tegen ons aan staan waardoor dit heel intermitterend overkwam. 
ook de kamers uit komen zonder stevig vast gepakt te worden viel niet mee. 
 
toen we beneden even gingen zitten begon er ook weer een man zich meteen af te rukken. wij zijn toen maar weggegaan uit deze club om hier nooit meer terug te komen. 
wel jammer want qua locatie de mooiste club die wij kennen. maar wij zijn gewend aan mystique waar iedereen met respect met elkaar omgaat en waar als je de hand van een ander weglegd dit ook wordt geaccepteerd, iets wat hier niet gebeurde.  
 
Het is misschien maar net wat je zoekt in een club. ik kan me best voorstellen dat het voor sommige mensen geweldig moet zijn maar ging ons echt te ver.


olfie
20-03-2011 / 16:40
Hygiene 5
Gastvrijheid 5
Bar 5
Restaurant 5

  Unieke club qua behuizing. Een fraai landhuis met mooie bekleding van de kamers. Veel ruimte boven in grote kamers. Helaas was de sauna niet in werking. Het buffet bevat, zoals aangekondigd, alleen broodjes, soep en salades. Dan de sex, want daar kwamen we voor. Het was wat stilletjes en als stel kreeg je vaak belangstellende alleengaande mannen achter je aan. Op zich begrijpelijk maar wat hinderlijk soms als steeds dezelfde mannen komen. Toch voldoende ruimte om aan je trekken te komen. De sfeer in dit majestueuze landhuis maakt alle onvolkomenheden goed.


John en Shauna
20-09-2010 / 20:20
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 8
Restaurant 7

  Ben hier een keer op een vrijdagavond geweest en werd aangekondigd als een actieve avond. Was redelijk wat actie maar veel te veel mannen alleen die aan het jagen waren en zeer opdringerig waren. Koppels werden niet met rust gelaten. Dat leidde niet tot de grote actie die was aangekondigd. Voor mannen alleen loont het zich beter om de partytreff in duitsland te bezoeken. Voor dezelfde prijs krijg je daar veel meer waar voor je geld. Kun je de hele dag van bil met eten en drinken inclusief en dames zoveel als je wil, succes gegarandeerd en hier is het toch altijd maar afwachten. Personeel was ook niet aardig. Dit is van vorig jaar, nadien is de club lange tijd gesloten geweest heb ik begrepen, zonder mensen te informeren en daarna weer open maar de sfeer is nog harder achteruit gegaan.


Deutscher
04-12-2009 / 09:51
Hygiene 5
Gastvrijheid 3
Bar 5
Restaurant 4

  Wederom voor een gesloten deur woensdagavond d.d 17-06-09. Lange reistijd gehad voor een bezoekje....helaas de zoveelste keer geen bericht via nieuwsbrief en/ of internet.


Cobby
18-06-2009 / 07:31
Hygiene 5
Gastvrijheid 2
Bar 6
Restaurant 6

  Wij waren regelmatige bezoekers op vrijdag, maar ons zie je daar niet meer. Steeds minder stellen, heeeeel veel beetje vreemde alleengaanders. Matig eten en na 11.00 hoef je niet meer naar boven, overal liggen gebruikte condooms en papieren doekjes, brrrr.


Swingerparty
08-11-2008 / 09:24
Hygiene 3
Gastvrijheid 6
Bar 6
Restaurant 3

  Ben verschillende keren op vrijdag geweest bij Waterloo. Het is dan nudisten avond. Hoewel het de bedoeling is dat iedereen bloot is lopen er nog behoorlijk veel mensen met een handoek om. De avonden worden over het algemeen druk bezocht door zowel stellen als mannen alleen. Er is altijd veel actie, vooral boven in de kamers. De kamers kunnen niet afgesloten worden en er wordt heel veel heen en weer gelopen. In zover ik het kan beoordelen worden vrouwen wel gerespecteerd maar je moet niet vreemd opkijken als je aangeraakt wordt zonder te vragen. Als je duidelijk bent wat je wilt heb je geen problemen. Het is geen avond voor mensen die de eerste keer naar een club gaan. 
Beneden bij de bar is de sfeer meestal gezellig en druk. Er komen veel duitsers en (franstalige) Belgen.  
Het eten in het restaurant bestaat uit soep, broodjes en salades. Warm eten is er niet. De hele avond tot ca. 1:00 is het restaurant open. 
Condooms moet je aan de bar vragen.  
De sauna steld helemaal niets voor, dit is een "hok"van 1.5 x1,5m. Maar de meeste mensen komen hier toch niet voor. 
Er wordt bijna niet gedanst hoewel er beneden wel een dansvloer is.  
Veel regelmatige terugkerende bezoekers.Hans
14-10-2008 / 21:51
Hygiene 8
Gastvrijheid 8
Bar 7
Restaurant 5

  Kasteel Waterloo zijn we 1x geweest  
Op de eerste zaterdag van de maand. 
Er was toen couples & Bi ladjes night  
Voor paren waarvan de vr. Bi of Bi schierig is. 
We hebben leuke herinneringen aan deze avond. 
Het is ook een aanrader voor vrouwen die bi of bi schierig zijn. 
De club is echt een hele mooie club om te zien Zowel binnen en buiten.  
Het is ook een actieve club met leuke speelruimtes. 
de bar is klein en je heb geen uitgaan sfeer.  
de keuze in drankjes en mixen zijn er niet zo veel. 
Dit is ook een bar zonder tap alles gaat per flesje . 
Het eten! Dat weten we niet wand we hebben daar niet gegeten. 
Maar volgens de andere gasten is het gewoon goed en verzorgt. 
Het personeel ze zijn vriendelijk maar ook meer zakelijk als gastvrij. 
De club is gewoon schoon en groot  
De € 90 aantree is toch wat aan de hoge kant. 
We zullen zeker een keer terug komen.  
Maar alleen voor de thema avonden daar.  penp
18-07-2008 / 10:47
Hygiene 10
Gastvrijheid 7
Bar 7
Restaurant 8

 
 
 
Fata-Morgana (8.0)
Inn Joy (8.0)
Monique's Parenclub (8.0)
Mystique (8.0)
Club Organza (7.0)


Laatste 25 ervaringen:

club: Fun 4 Two
We waren keurig op tijd vanaf het hotel (10 minuutjes rijden) vertrokken maar de navigatiesystemen hadden wat moeite de juiste locatie te vinden. Om 2...
lees meer >>


club: PartyPlayers
We twijfelen. Een club of een bordeel. andere clubs zijn direct herkenbaar een parenclub dit is een verkapt bordeel. Vrouwen met munt en hoedje om te ...
lees meer >>


club: Drie Angel
Wij bezochten op een zaterdagavond Drie Angel. Het was er bijzonder rustig.... maar ondanks dat troffen we een leuk stel, en dat maakte veel goed. We ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
woensdag geweest voor de 2 de keer . 
eerste keer op een zaterdag . 
zaterdag avond .geweldige avond .erg druk .en gezellig actief .goede muziek...
lees meer >>


club: Inn Joy
Weer een leuke gezellig avond gehad 14-07 op de donderdag Bi avond. 
Paar leuke stellen binnen die graag meerdere mannen lieten kijken maar ook mee...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
Prettige club 
Al een aantal jaren komen wij bij Fun4Two. Na de wisseling van eigenaars hebben wij geen negatieve verandering ervaren. De club is n...
lees meer >>


club: Drie Angel
Als er 1 club is met een heel zwaar gecensureerd gastenboek is dan heb je hem bij deze club te pakken. Een kleine kern van ex Temptation gasten en een...
lees meer >>


club: Mystique
Afgelopen weekend weer eens naar Mystique geweest en we hebben genoten. Nadat mijn vrouw eerst met een donker gekleurde man sex had hebben we samen me...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ik kom regelmatig naar deze fantastische club en snap dan ook niets van de negatieve reactie's. En de eigenaren van dronkenschap beschuldigen gaat ech...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Zaterdag 18-6-16 geweest wat is dit een Zeer slechte club zeg, overal losse kabels en keuken al om 01 uur leeg geen eten meer te krijgen vanaf die ti...
lees meer >>


club: Drie Angel
Zijn hier in het verleden een paar keer geweest, was nooit druk maar toch gezellig. We houden ons hart vast nu Petra van de Temptation hier ook mee in...
lees meer >>


club: Amourette
Na een aantal jaren weer eens gaan kijken op de zaterdag bij amourete. Wat viel ons dit tegen zeg. 10 stellen en een aantal singel mannen. Totaal geen...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuk, al die recensies hier. 
Wij zijn laatst geweest naar PP, op een woensdag, om 15u: de hele weg stond helemaal vol met auto's. Daar hadden we n...
lees meer >>


club: Kasteel Waterloo
Tijdje geleden in deze club geweest. Veel vollere vrouwen daar. 
Helaas ook een overschot aan mannen.
lees meer >>


club: Mystique
Heb 2juni ( alleenstaande man ) een bezoek afgelegd. Het was super gezellig en actief. Mensen van alle leeftijden en zonder kapsones. Dus gang bang is...
lees meer >>


club: Devils & Angels
In onze vakantie's komen we hier regelmatig, echter omdat we er niet zo vaak komen dus zien we het ook in deze club een heel stuk rustiger worden.
lees meer >>


club: Inn Joy
Woensdag 25-5 zijn we met zijn 2e bij de Inn joy geweest. Het was die avond koppels voor koppels. Ze wisten niet of het druk zou zijn omdat dit pas de...
lees meer >>


club: Amourette
Sonja(blond, blauwe ogen, normaal postuur, d cup, 42jaar) en Theo(grijs, bruine ogen, normaal postuur , 55 jaar) op zaterdag 14 mei naar L`amourette g...
lees meer >>


club: Sameplace
We zijn er inmiddels 3x geweest en vinden het een heerlijk geil café. Soms wat te weinig actie, maar we hadden gelukkig elkaar. Heel netjes, vriendeli...
lees meer >>


club: Pleasure 2 Gether
We waren op een vrijdagavond in deze club ! We zijn een stel van middelbare lijftijd mijn man is bi en ik zelf hetero !! We kwamen al gauw aan ...
lees meer >>


club: Devils & Angels
Ben hier nu 2 keer op de woensdagavond milf avond geweest, moet helaas cocluderen dat de aanwezige stellen op deze avond alleen vermaak aan de bar heb...
lees meer >>


club: PartyPlayers
Leuke club voor mensen die van sex houden in open ruimtes. Heerlijke geile zondag middag gehad. Geen last van opdringerige mannen of vrouwen, komen pa...
lees meer >>


club: Inn Joy
Afgelopen zaterdag zijn we hier voor de eerste keer geweest. Na wat grotere clubs te hebben aangedaan nu eens de Innjoy. 
We hebben onze ogen werke...
lees meer >>


club: Fun 4 Two
We zijn zaterdag in de fun geweest eerste indruk was heel goed t eten vonden wij matig en voor deze intree prijs zelfs slecht  
Na lekker gedanst t...
lees meer >>


club: Inn Joy
Op vrijdagavond zijn we er hartelijk ontvangen en geile kontakten gehad met andere stellen. leuke niet al te grote actieve doeners club.
lees meer >>

OUCH Paddle - Zwart
€ 17.95 € 14.36
Anal Fantasy - Tushy Trainerz
€ 17.95 € 7.95
Bullet Vibrator Set - G-Spot/Classic Sleeves
€ 159.95 € 79.95
Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 18
€ 29.95 € 19.96
Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 8
€ 24.95 € 19.96
Derek XL Vibrator
€ 69.95 € 59.95
Vac-U-Lock Ultra Strap-On Harnas Met Plug
€ 39.95 € 31.96
Ice Crystal - Lady
€ 54.95 € 49.90
Kiss-X FTM Transgender Masturbator - Zwart
€ 29.95 € 25.46
King Cock 6 Uncut - Zwart
€ 37.95 € 17.95